Treffit homoseksuaaliseen vaasa kiihkeä mies

treffit homoseksuaaliseen vaasa kiihkeä mies

Jatkosodan kahtena ensimäisenä kuukautena vastaava luku oli noin laukausta ja kesän kriisin aikana runsaat laukausta. Luvut osoittavat vain asekohtaisen kulutuksen. Torjuntavaiheessa kesällä raskaiden aseiden laukausmäärä oli toki aivan toinen, tykkien luku oli lähes 2. Jatkosodassahan EI tykistön ammuksia tarvinnut kuulemma säästellä. Kun kiivaimpina taistelujaksoina ammuttiin noin laukausta tuolla noin tykin määrällä niin onhan tuossa kulutusta kerrakseen.

Tykkejä oli siis noin kevyttä patteria ja 21 raskasta patteria eli yhteensä noin tykkiä. Toki Jatkosodassa oli jo paljon enemmän suurikalibeerista kalustoa joten tonnimääräisestikin sitä rautaa todellakin pistettiin paljon enemmän naapurin niskaan. Luulen erään syyn väitettyyn ammuspulaan olleen useammakin kirjassa kerrottu ammusjakelun moniportaisuus, joka johti jokaisen ammusjakeluportaan ylivarastointiin "pahan päivän varalle". Harald Öhquist, joka Talvisodan puhjetessa komensi II Armeijakuntaa, kirjoittaa kirjassaan Talvisota minun näkökulmastani, Wsoy , s.

Harald Öhquist kirjoittaa tykistön ammuspulasta ja ammusten porrastamisesta näin: Kun sen ammuksia kerran on maassa eikä niitä voida käyttää missään muilla tahoilla, on vastuutonta menettelyä kun niitä ei ole lähetetty tulemaan tänne meille jo aikaisemmin. Teoriahan on yleensä tietenkin oikea, mutta tässä tapauksessa se ei ollut oikea, koska kerran ei ainoakaan toinen patteri koko maassa käyttänyt sanotunlaisia ammuksia. Hän mainitsee kirjassaan erääksi ammuspulan syyksi juuri tuon ammushuollon porrastuksen ja välivarastoinnin kankeuden.

Toki sama ongelma oli toisellakin puolella. Yksittäiset tapaukset eivät muuta kokonaiskuvaa. Kranaattipula oli todellinen ja aiheutti tiukan säännöstelyn. Se takasi pattereille "päiväannokset". Tykistöä oli liian vähän, pienikaliiperista ja heikkotehoista talvioloissa.

Tulivoima maarintaman taisteluissa , , s. P1 Edes vuonna Pönkäsen tutkimuksen mukaan Talvisodan ammuskulutusta ei oltu saatu selville. Niukkasen muistelmissa vuodelta kylläkin mainitaan monenlaisia lukemia ja lopputuloksena ammustilanne on jopa parempi kuin sodan alussa. Eihän joka päivä taisteltu, eikä kaikilla rintamilla, eikä kaikilla tykeilä ammuttu läheskään tuhatta laukaustakaan.

Sen sijaan Kuhmossa ammuttiin muutamalla tykillä kaikkiaan yli 10 laukausta mottien murtamiseksi ja vieläpä ilman sanottavaa tulosta, eli ryssien motit piti sodan loppuun saakka. Kuhmossa ei puhuttu mitään ammuspulasta! Tehtiinkö Talvisodan tykistötulitusennätys Totuus on aina yhtä ihmeellistä ja niin se on tässäkin asiassa. Niukkanen sanoo muistelmissaan ettei mitään tykistön ammuspulaa oikeasti kenties ollutkaan.

Oli vain liian monta väliporrasta, joiden varastoihin ammukset hupeni. Kun kaikki vielä jemmasi pahan päivän varalle niin kokonaisuus näytti siltä, että pulaa ammuksista oli.

Kukaan ei tainnyt pystynyä tarkkaa kokonailaskelmaa suorittamaan, varsinkaan silloisten hitaitten viestiyhteyksienkään takia. Osa ammusvarastoista taisi olla ihan väärillä rintamillakin. Täällä suunnalla rintamaa ei ollut pulaa tykistön ammuksista. Tosin Suomen Kenttätykistön Historia ja Siilasvuon muistelmat väittää ammuspulan vallinneen täälläkin, mutta yllättävästi sitä amitsuunia tuntui löytyneen!

Olisi luullut kyllä löytyvän tärkeämpiäkin maaleja kuin jo viikkoja kypsyneet motit. Esikuntakukkula Kuhmon Saunajärven Luelahden kolmoismotissa tuhottiin kahden päivän tykistötulituksen jälkeen. Mottiin ammuttiin noin kranaattia mm. Talvisotakronikka, Gummerus , sivu Sivu Seuraavaa osaa kolmoismotista vallatiin heti perään: Luelahti itäistä yritettiin vallata kolmeen eri otteeseen.

Toista vaihetta valmisteltiin vuorokausi ammusmäärää ei ilmoiteta. Kolmannessa vaiheessa siihen varattiin ammusta ja aikaa vuorokausi Sama kirja sivu Kuhmon Saunajärven Luelahti Läntinen jäi valtaamatta!

Hävitystuleen ja valmisteluun oli varattu ammusta. Seuraavana aamuna siihen yhtyi patteristo ja vähän ennen hyökkäyshetkeä neljän joukkueen kranaatinheittimet Motin valtaus jäi hieman kesken rauhan saapumisen vuoksi. Katsele vaikka tuota kirjaa: Talvisotakronikka, Gummerus , sivu , , Tehtiinkö Talvisodan tykistötulitusennätys Kuhmossa? Kenties mitään ammuspulaa ei oikeasti ollutkaan? Oli vain todella moniportainen varastointijärjestelmä, jonka syövereihin ammukset katosi.

Sen aikainen kirjanpito ei oli hidasta ja tarkkojen ammuslukumäärien inventoiminen kesti kauan. Jos olisi tiedetty sodan loppuvan Joskus olen kirjoittanut tämänkin avauksen, joka on kohtuullisen perusteellinen ja johon katselin useammasta lähteestä lukemia.

Tykistön ammuspula Talvisodan legendaa? Kyseessä oni eversti Ilmari Karhu ja kenraalimajuri K. Heiskanen ja heidän laatimansa selostus sivuilla Kunnia - Isänmaa -kirjasta Summan tapahtumista: Summan taisteluja koskevassa artikkelissa ei mainita sanallaan ruotsinkielisistä joukoista. Kirjoittajilla tuntuu olleen aika kummallinen kuva tapahtumista artikkelia tehdesään, KOSKA siinä puhutaan jopa aivan eri joukoista kuin mitä Summassa murtumapaikalla ja -hetkellä tuolloin oli!

Painostus oli edelleen ankarin länsiosassa rintamalohkoa, jossa JP3 oli vuorostaan vaihtunut etulinjaan. Tämä merkitsi sitä, että naapurilohkon etulinja tällä kohtaa oli menetetty. Nyt Kunnia - Isänmaa kirja lätkäisee murtuman JR 8: Hannulan selvityksen tilasi Maan turva -järjestö yhdessä Hembygdsfronten -järjestön kanssa.

Tämä järjestö jakoi asiamiehilleen vuoden toukokuussa Lähteen lohkon murtumista koskevan selvityksen: Kunnia - Isänmaa Kivi, , kartat s. Tuo selostus löytyy nykyään myös netistä pdf muodossa. Siinäkin koetetaan puhdistaa suomenruotsalaisten maine. Sivu siellä kerrotaan summan murtumisesta. Sotahistorian aikakauskirjat digitoituna pdf-muodossa http: Maan Turvan tilaama raportti jonka laati sotahistorioitsia, eversti Joose Hannula.

Raportti tilattiin hurrien maineen puhdistamiseksi. Suora linkki numeroon 15 http: Huvittavin esimerkki koski Boforsin Pst-tykkejä, joiden hylsyjä ei ollut tarpeeksi, eikä niitä voitu edes valmistaa Suomessa Talvisodan alkuaikoina. Ammuksia ei saatu Ruotsista riittävästi ja kuviteltiin hylsyjen palautuvan rintamaltauudelleen ladattaviksi kokonaisuudessaan.

Suomessa ei ollut niin pitkäkitaista vetolaitetta. Lopulta löydettiin makaronien vetoprässi, jolla saatiin tehtyä hylsyä päivässä. Ammusten arvioitiin ennen sotaa riittävän vain muutamaksi viikoksi. Siksi tulitehtävät rajoitettiin jo parin viikon kuluttua vain tärkeimpien torjuntojen tulitukseen.

Muut tehtävät jäivät pois. Sodan päättyessä kranaatteja oli keveille kenttätykeille, mutta muille hyvin vähän. Tilanteen pelasti ulkomaiset toimitukset ja vähitellen käynnistyvä oma tuotanto. Ammuspula oli kuitenkin pysyvä. Sunmannerheimisi linja oli maailman paras. Vanhanaikainen toki Nelöysisenheikoimman kohdan ja meniläpi. Taipaleen miehet ei tykänneet niistä'. Olenko siis ymmärtänyt oikein? Hurrit lähtivät paniikissa livohkaan, suunnilleen samalla tavalla kuin suomenkieliset kesällä ?

Mannerheim oli määrännyt painopisteen suomalaisille joukoille olevan Laatokan Karjalassa. Emämokan vuoksi Suomen koko itsenäisyys vaarantui. Marski ei uskonut suurhyökkäykseen ja halusi pitää Syvärin linjaa "vaihtarina" mahdollisessa rauhanneuvottelussa! Puna-armeijan suurhyökkäys muutti hetkessä koko asetelman! Toisaalta Kannaksen murtokohtiin oli keskitetty niin massiivinen tykistö , kaartin läpimurtoarmeijat ja ps-divisioonat, että hyökkäyksen alkuvaiheessa olisi samalla vaivalla nuijittu henkihieväriin myös isompi puolustusjoukko suomalaisia!

Kesällä Suomi vetäytyi vihollista kuluttaen Viipurin tasolle, jossa puolustus vihdoin alkoi pitämään! Vihollinen pysäytettiin Tienhaarassa, Tali-Ihantalassa ja Vuosalmella. Saksalaisilta saadut jokamiehen pst-aseet alkoivat purra!

Tali-Ihantalassa onnistuttiin muodostamaan Suomen oloissa mahtava tykistöryhmä. Niinpä Stalinin nuorien iskudivisioonien miesten suolenpätkiä saatiin kerätä kuusten oksilta ja hyökkäys tyrehtyi!

Lisäksi Tali-Ihantalassa opittiin käyttämään saksalaisia uusia pst-aseita panssarinyrkki ja —kauhu ja se koitui useiden kymmenien neukkupanssarien tuhoksi! Suurhyökkäys hyytyi saavuttamatta tavoitteitaan ja Stalin katsoi, ettei Suomen suuntaan enempää väkeä keskitetä!

Torjuntavoittojen ansiosta maa pelastui! Saksasta tuli panssarinyrkit ja -kauhut jo kuukausia ennen suurhyökkäyksen alkamista. Niitä pidettiin varikoilla, koulutusta ei annettu eikä edes saksankielisiä ohjeita käännetty suomeksi. Aseet jaettiin vasta kun neuvostopanssarit painoivat päälle. Eiköhän sieltä Lähteen ja Summan seuduilta suikka vinossa pakenijat olleet kaikki suoma- laisia talvisodassa.

Pakkohan oli murskaavan ylivoiman edessä taipua. Onko tietoa tuosta kapteeni Lindemannista? Kaatuiko hän omassa hätiköinnissään vai miten jatkossa? Kauanko mikään silloisista loppuun nääntyneistä pataljoonista olisi voinut estää venäläisten voimakasta murtokohdan painetta. Lopulta Viipurinlahden vahva jäätilanne oli myrkkyä meille, kun vanjat huristelivat hvaunuillaan Wiipurin taakse. Kapteeni Lindman pataljoonineen joutui vaikeaan paikkaan ja teki parhaansa tavalla, johon tuomioiden julistajat eivät olisi koskaan pystyneet.

Vastapuoli oli kehittynyt ja osasi käyttää voimiaan aiempaa paremmin. Oli paikalla mikä pataljoona tahansa, se olisi jossain vaiheessa joutunut antamaan periksi. Ruotsinkieliset sotilaat täytivät velvollisuutensa sodissa siinä kuin suomenkielisetkin. Viipurin takana se on Vilaniem, kun katsoo Summasta päin. Venäläiset uhkasivat maantieyhteyksiä Helsingin suuntaan, jonne rättiväsyneitten osittain hajalle joutuneitten suomalaisten avuksi haalittiin nostoporukkaa Torniota myöten.

Osa rantaruotsalaisista siirtyi Uumajan yksikköön.. Ruotsinkieliset joukot taistelivat hyvin. Vai taisteli ruotsinkieliset hyvin. Ei ainakaan JR 9: Sotapäiväkirjat ovat tästä asiasta täysin yksiselitteiset. Ruotsinkieliset sotilaat poistuivat taisteluasemista omin luvin ilman esimiehensä Lindmanin lupaa.

Vihollinen pääsi miehittämään asemat ja niitä häätämään kutsuttiin takaisin JR 8, joka oli vaihdettu pois lepäämään aiemmin. Tätä pakoa voidaan tietenkin selitellä sillä, että ruotsinkieliset JR 9: Mutta ei se sitä tosiasiaa muuksi muuta, että pakoon ne pötkivät, kun sen sijaan JR 8: Taistelutilanne ei ollut mietnkään poikkeuksellisen vaikea Tästä kertoo kapteeni Lindmanin omakin käsitys, jonka mukaan hänellä ei ollut edes aikomusta antaa mitään vetäytymiskäskyä joukoilleen ennen kuin sen jälkeen, kun miehet olivat jo kadonneet asemistaan, eikä heitä takaisin saatu niihin.

Ryhmä Berg oli Viipurinlahdella aivan hukassa. Taisteluarvoltaan arvoton, jota muut paikkaili. Jatkosodan aikana Uumajan lohko sai jatkuvasti vahvistuksia.

Vanja keksi ajattaa vaunuja Poppiuksen ja muidenkin bunkkereiden ampuma-aukkojen eteen esteeksi tulitukselle. Näin jalkaväki pääsi jopa bunkkereiden katolle tuhoa tekemään. Pois sieltä oli päästävä jos vain kerkesi oli äidinkieli Savo Suomi tai Ruotsi. Eihän niistä kaikki päässeet. Johonkin jäi koko joukkue ja kuoli sinne, kun venäläiset tuhosivat räjähteellä. Ei ollut yhdyshautoja bunkkereissa.

Katolle koottiin satoja kiloja räjähteitä -ja sitten PUM. KUkaan ei jäänyt henkiin. Poppiuksen ja miljoonalinnakkeen väli olisi pitänyt varustaa kasemateilla. Sinne olisi voinut rakentaa myös teräsbetonisia tykistöasemia maanalaisine huolto- ja ammusvarastoineen. Olisi voitu tehdä myös kunnolliset yhdyshaudat sekä maanalaiset viestilinjat ja viestikeskukset. Ilman muuta asemien takamaastoon olisi tullut tehdä ilmatorjunta-asemat, jotta viholliskoneet eivät olisi voineet pommittaa suomalaisten asemia.

Suomalaisia panssarivaunuja olisi tullut myös sijoittaa teräsbetonilla vahvistettuhin maanalaisiin linnakkeisiin, joista olisi rakennettu tehokkasti suojatut poistumistiet, joista vaunut olisivat syöksyneet vastahyökkäyksiin vihollisen tehdessä hyökkäysvalmisteluja. Ilmavoimia varten olisi voitu rakentaa tulenjohtokeskuksia, joissa olisi ollut tehokkaasti suojatut radioyhteydet omiin maataistelupommittajiin.

Tykistön ammuksia olisi voitu valmistaa enemmän ja miehistölle antaa tehokkaampia konetuliaseita ja niihin runsaasti ammuksia.

Ja tietenkin ruokahuoltoakin olisi voitu parantaa, ettei olisi tarvinnut nälissään taistella. Nukkumista ja lepoa varten miehistölle olisi tullut rakentaa teräsbetomisia maanalaisia linnakkeita ja erityisesti upseereille niihin olisi tullut sijoittaa tarkoituksenmukaiset kerhotilat, joihin olisi voinut turvallisesti kutsua myös kotiväkeä pitämään huolta upseerien henkisestä kunnosta.

Sinkku-upseereille tietenkin asianmukaiset eskoteeripalvelijat olis voitu lotista kutsua paikalle. Näin olisi helposti torjuttu vihollinen! Ehkä olisi uskallettu jopa vastahyökkäykseen! Edes asetta ei ollut jokaiselle miehelle. No, nyt hä sie puhut vähänlaisesti, mutta asiaa!!

Puolustusmäärärahoja olisi tullut korottaa heti kymmenen- ellei satakertaiseksi. Niillä olisi voitu hankkia panssarilaiva Väinämöiselle ja Ilmariselle niille suunnitellut tukialukset, jotta ko. Ilmavoimille olisi voitu uusilla puolustusmäärärahoilla hankkia myös pitkän matkan pommittajia, jotta olisi saatu tehtyä vastaiskuja Moskovaan ja pommitettu se parilla sadalla koneella maantasalle.

Puhumattakaan niistä puolustusmäärärahoilla hankittavista lukuisista rynnäkköpanssarimuodostelmista, joiden avulla olisi voitu edetä Leningradiin niin kuin Pietaria tuolloin kutsuttiin. Leningradin valloittaminen suomalaisten toimesta olisi voinut saada Stalin ryhtymään rauhanneuvotteluihin aikaisemmin kuin vasta tammikuun lopulla Tästä olisi ollut valtavaa hyötyä Suomelle.

Itse asiassa kun suomalaiset verekset, uusilla määrärahoilla varustetut joukot olisivat edenneet aina Moskovaan asti, olisi Stalin voitu pidätäää ja asettaa syytteeseen Suomen tehdystä kansainvälisen lain vastaisesta aseellisesta hyökkäyksestä ja tuomita kuolemaan sotasyyllisenä.

Mitähän kutsuntaa mahdat tarkoittaa? Minua on isänmaa kutsunut monasti. Ei ole ollut pulaa viinasta ja naisista. Ja muonaa on ollut riittävästi ja se on ollut hyvää! Siellä otetaan palveluksen vain täysjärkiset. Täysjärkiset ehkä otetaan palvelukseen, mutta huumorintajuisten voi olla vaikea selvitä läpi.

Ainakin jos kutsuntoihin olisi tullut joku kaltaisesi. Itselle jäi mieleen kerran telttamajoituksessa, kun kapiainen tuli herättelemään muiden jo aikaa sitten mentyä asemiin jonkin hälytyksen vuoksi varmaankin johonkin kasemattiin, että sanoessani "mene kuule mun puolesta ihan itse", niin äijä hörähti vain nauruun ja poistui teltasta.

En kuullut tapauksesta myöhemmin mitään. Joillakin on huumorintaju kohdillaan! Se olet todistanut noilla vaustelurunoiluilla. Niin, voihan se olla vähäinen kapiaisen mielestä, mutta mehän ei anneta Rokan Antin kanssa sen häiritä tuota soan käyntiä. Se on sellane tuo sodan tratekia; ammutaan sillo' kun se vihollinen tulee hollille, muuten ei välitetä noist' kuumakalleista.

Sinä et ole näköjään käynyt kutsunnoissa, siellä ei tosiaan valikoida palvelukseen järkevyyden perusteella, itse asiassa ei tehdä minkäälaista valintaa älyn perusteella, kukaan ei ole ollut liian tyhmä palvelukseen! Etu palveluksessa on homoseksuaaliset taipumukset, jotta poikaporukassa viihtyy ja nöyryys, sekä tyhmyys.

Kasematti siis on betonilla suojattu tykin tuliasema, venäläiset itse pitivät näiden puuttumista suurimpana tekijänä, toki yhdyshautoja pitkin olisi ollut helpointa jättää asemat. Kranaatinheittimiä ja niihin ammuksia olisi ollut suomalaisille iso plussa. Vastaa alkuperäiseen viestiin Summan murtuminen Lueskelin sotapäiväkirjoja ja törmäsin päämajan tilanneselostukseen Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Osa 30 – Soittolistallani Hakekaa mulle joku keltasta ompelulankaa jostaki. Part one Keskiviikko Osa 1 – Esittele itsesi ja elämäsi noin suurin piirtein Olen monisoluinen eliö, homo sapiens, joka ei varmaankaan ole ainoa lajiaan tällä sivustolla ja tätä lukevilla yksilöillä.

Poikkeuksiakin varmaankin on, kuten lissut ja esim. Ikää minulla on vuotta, jos ikäni kuudellakymmenelläyh deksällä kerrotaan. Samaisesta luvusta kun vähentää , saa vastaukseksi pituuteni, joka ei ihan päätä huimaa. Tällä tyypillä on jokin erityinen kiintymys karvapalloihin, juuri niihin öttiäisiin, joita meidänkin nurkissamme majailee. Kuten meillä kaikilla rakkailla lapsilla, Salla-sedälläkin on monen monta nimeä, jota se tottelee. Hyvin koulutettuna se tottelee netissä parhaiten Windy nimeä, jolla nimellä useimmat hänet siis tuntevat.

Hyvänä kakkosena tulee varmaankin Pinkapple eli Pinkkis, joka on kuitenkin lähinnä vain Demi-porukan tietoisuudessa 8D Tutummat ihmiset tuntevat minut jo nimeltä Smallu, joka onkin käytetyin kutsumanimeni. Tällä hetkellä asun Kaustisella isäksi kutsutun herra auktoriteetin ja hänen perheensä luona, tuntien pientä ahdistusta koska oloni on kokoajan kuin olisin vierailla vain kylässä, ja minun pitäisi mitä pikimmin poistua ihmisten jalkojen edestä.

Sitä se yksinasuminen teettää kun ei osaa elää enää vanhempien tai vanhemman kanssa samassa taloudessa enempää kuin olisi tarve.

Tällä hetkellä datistelen, koska olen nolife. Tarkoitukseni tänään olisi tehdä cosseja, nörttitapahtumiin valmistautuminenhan kun kerran on huomattavasti kehittävämpää kuin dataaminen 8'3? Ja tiivistys on heikoille ja nössöille. Äitini on hiukan hupsu, toisinaan kadonnutta nuoruuttaan etsivä kaikkien kaveri- tyyppi, ja meidät yhdistää luultavasti tajuttoman huono huumorintaju ja elämän pienistä asioista täysillä nauttiminen. Äitiin pidän todella harvoin yhteyttä ja vielä harvemmin näen.

Hämmentävää sinänsä, koska tulen äidin kanssa kuitenkin juttuun ihan valtavan hyvin. Sitten on olemassa isä, joka on ehkä rahallisesta tuesta se kantavampi tukipilari elämässäni.

Isä on aika jyrmy, mutta toisaalta, hänen juttunsa ovat välillä yhtä outoja kun minunkin. Minun on sanottu näyttävän enemmän isältäni. Isälle työ on kaikki kaikessa, ja siihen olen aika nopeasti elämässäni jo saanut tottua. Hyvin hämmentävät vastapainoiset ihmiset ovat siis olemassa oloni takana, joten ihmekään jos minusta tuli tällainen tai ettei heidän orastava suhteensa kestänyt kuin ehkä sen 12 elinvuottani.

Osa 4 – Tätä olen syönyt tänään Söin pizzapiiraan, joita on jäänyt valtavasti lakkiaisten jälkeen olemaan 83 Nyt pitäisi kohta kehitellä jotain kunnon ruokaa, että jaksaisi väkerrellä cossiasioita. Osa 5 – Parasta musiikkia Ei ole olemassa mitään parasta, koska oma musiikkimakuni kulkee lähinnä fiiliksen mukaan. Kuuntelen siis liki kaikkea musiikkia, ja genreuskovuuteni on enemmän kuin vajaata. Ehkä parhaiten musiikkimakuuni samaistuu veljeni, mutta joitakin eroavaisuuksia meiltäkin löytyy.

Parasta musiikkia en silti osaa sanoa, tällä hetkellä se varmaankin olisi kaikki suomalainen, kun sitä voi kivasti laulaa mukana. Osa 6 – Minun päiväni On alkanut vasta. Hämmentävästi nukuin puoli yhteentoista, kun muina aamuina minut on herätetty syntisen aikaisin. Oli hämmentävää ja ihanaa nukkua pitkään, vaikka huoneeni alkoi olemaan jo ylikuuma siinä seitsemän aikoihin.

Päiväni on siis vasta alussa, mutta tarkoitukseni on saada cosseja hiukan eteenpäin ja sitten imuroida taas asuntovaunu, koska koira on ollut siellä isän ja hänen vaimonsa kanssa lakkiaisten ajan normaalisti koira nukkuisi sisällä, sen takia.

Seuraavaksi jos koittaisin syödä jotain järkevää. Osa 7 – Paras ystäväni Ei ole yhtä parasta, on vain parhaiden ystävien joukkio, jotka kokonaisuutena täydentävät toisiaan. Osa 8 – Koulu Valmistuin viime vuoden keväällä Sisustusalan artesaaniksi, jonka jälkeen hain moniin ammattikorkeakouluihin ja ammattiopistoihin.

Periaatteessa kuudes vaihtoehtoni lopulta toteutui, ja pääsin SEDUN oppilaitokseen vaatetusta opiskelemaan. Vuoden aikana olen tullut siihen tulokseen, ettei tästä ainakaan leipä alaa minulle tule, vaikka olen oppinutkin paljon. Hain tänä keväänä Kankaanpäähän AMKoohon kuvataiteilija linjalle.

Saa nähdä, pääsenkö, ja jos pääsen, jään kaipaamaan SEDUssa silti monia asioita: Minua on lapsesta asti kasvatettu hyvin uskonnolliseksi, olen mm.

Minusta edelleenkin kaikki tarinat ovat todella mielenkiintoisia, mutta uskoa niihin minulta ei silti löydy. En kuitenkaan kiihkeästi väitä, ettei kristinuskon Jeesusta tai muita olisi olemassa - Se on jokaisen oma valinta, mihin uskoo, minä uskon johonkin, josta en itsekään ole ihan päässyt jyvälle, mikä se jokin on.

Osa 10 – Rakastan Moniakin asioita. Henkilöistä varmaan ystäviäni ja perhettäni. Rakastan kissaani, rakastan nostalgisia hetkiä. Hetkiä, jotka jäävät mukavina muistoihin. Rakastan lämmintä vesisadetta ja vettä ylipäätäänkin. Rakastan sitä, miten ihminen tuntee ja reagoi. Kun hymy syttyy huulille, se saa sydän parkanikin jättämään lyönnin tai pari välistä pelkästä huojennuksesta.

On niin paljon asioita, mitä rakastan, ettei yhtä ainoaa voi sanoa. Rakastan kaikkea, mikä tuo mielihyvää minulle tässä elämässä.

Missä tunnen onnistuvani ja olevan oma itseni. Läheisistä, jotka saavat oloni tuntumaan jotenkin aivan erityiseltä. Osa 11 – Sisarukset Minulla on kaksi sisarpuolta, jotka kuitenkin ovat olleet aina elämässäni mukana ja ovat minulle aina olleet sisko ja veli ilman sen kummempia puolittamisia.

Ei meiltä puutu kuin sama isä. Taneli on 22 vuotias, syntynyt kaksivuotta ja päivää ennen minua, eli 8. Tanttu eli Tanttu-niichan on jonkin sortin nörtti, kuten minäkin. Meissä on paljon yhteistä ja tulemmekin loistavasti juttuun keskenämme.

Minulla on myös 29 vuotias sisko, Hanne, jonka kanssa en ole ihan yhtä läheinen, johtuen ehkä 9-vuoden ikäerostamme, niin erilaisista elämäntavoistamme ja -arvoistamme. Hanne on syntynyt kymmenespäivä, mutta ei sentään tammikuussa, kuten minä ja veli. Niin että kaikilla olisi synttärit peräkanaa: D Osa 12 – Käsilaukussani En omista käsilaukkua, joka aina olisi mukanani jokapaikassa. Osa 13 – Tällä viikolla Teen cosseja ja olen luultavasti töissä aika ahkeraan. Viikonloppuna on serkun rippijuhlat, jonne tieni vie.

Mustat housut ja pantterikuviolla varustettu valkoinen paita. Rintsikoita en pue, sillä joudun pukemaan tuossa kohta bindin, sillä täytyyhän cosseja kokeilla ompelun ohella. Perushyvä elämä, elää täysillä niin ettei vanhana tarvitse katua ja voivotella kun jäi niin paljon tekemättä. Kuolla en halua ennenkin on sellainen tunne, että olen saanut jotain aikaiseksi. Aikapaljon unelmoin, katsoa, moniko niistä pilvihötöistä sitten muuttuu ihan fyysiseen, käsinkosketeltavaan muotoon ;D ~!

Osa 16 – Eka suudelmani Taisin olla nuori ja kännissä, enkä edes tiedä, kuka se tyyppi oli. Mustasukkaisuus on ollut pahin, jolla olen elämästäni ihmisiä karkoittanut, ehkä juuri niitä hetkiä kadun eniten. Onneksi osaan hallita jo tätä tunnetilaa jotenkuten. Osa 20 – Tässä kuussa On paljon menoa ainakin loppukuusta. Desucon on tulossa, Dark tulee tänne koko juhannusviikoksi ja.. Ja conimatkoilla on hetkiä. Ehkä ikimuistoisinta oli eksyä km väärään suuntaan ja päätyä jyväskylän sijasta laihialle.

Osa 23 – Tämä saa minut voimaan paremmin Läheisyys, tuli se sitten karvapörröasialta tai joltain erityiseltä ihmiseltä oikealla hetkellä.

.. Imin ja runkkasin mies alkoi työnnellä lantiollaan samaan tahtiin ja suu oli täynnä kyrpää Älylaitteille on suunniteltu useita treffisovelluksia, joista tunnetuin lienee Tinder . Monikohan harrasti kiihkeää seksiä tämän neidin kanssa mielessään? .. yökerhossa Vaasassa Dolls Sisters keikka yhdessä Julia Tukiaisen kanssa. kesäkuu Vaihtoehtoina vampyyri, ihmissusi ja päätön ratsumies, kenen . Jos olisin sinkku ja minua pyytäisi treffeille erittäin mukava ja hyvin kauas, tuomitsemalla homoseksuaalit kuolemaan [Room. Siitä kuinka jäät, mun syliin kiihkeään yhteys ilmajoelle ja vaasaan ja kokkolaan ja kaikkialle että ihmisillä. Nainen eskortit Lahti / By suomiporni mies miehelle uudistuksia, jotka liittyvät esimerkiksi sinkkujen pudottamiseen, treffeihin ja bileteemoihin. . JymyJussit Hyvinkään Tahko - Lappajärven Veikot Kuopio Steelers - Vaasa Royals Näytä tulevaisuudesta, kun taas toiset kaksi valmistautuvat yhteiseen kiihkeään yöhön.

Sex work turku sex pojat gay

TREFFIT HOMOSEKSUAALISEEN JYVÄSKYLÄ SUOMI 24 GAY

Epävarma tunne tai tunne siitä, etten riitä tai olen huono. Jos joku muu itkee, saatan alkaa itsekin itkeä. Osa 25 – Jos saisin toivoa mitä vain Kankaanpääs olis juna-asema josta olis suora yhteys ilmajoelle ja vaasaan ja kokkolaan ja kaikkialle että ihmisillä olisi aina niin suurta kynnystä nähdä mua: Ja lottovoittoahan ne kaikki aina toivoo.

Osa 26 – Pelkään Menetyksiä. Osa 30 – Soittolistallani Hakekaa mulle joku keltasta ompelulankaa jostaki. Part one Keskiviikko Osa 1 – Esittele itsesi ja elämäsi noin suurin piirtein Olen monisoluinen eliö, homo sapiens, joka ei varmaankaan ole ainoa lajiaan tällä sivustolla ja tätä lukevilla yksilöillä. Poikkeuksiakin varmaankin on, kuten lissut ja esim. Ikää minulla on vuotta, jos ikäni kuudellakymmenelläyh deksällä kerrotaan.

Samaisesta luvusta kun vähentää , saa vastaukseksi pituuteni, joka ei ihan päätä huimaa. Tällä tyypillä on jokin erityinen kiintymys karvapalloihin, juuri niihin öttiäisiin, joita meidänkin nurkissamme majailee. Kuten meillä kaikilla rakkailla lapsilla, Salla-sedälläkin on monen monta nimeä, jota se tottelee. Hyvin koulutettuna se tottelee netissä parhaiten Windy nimeä, jolla nimellä useimmat hänet siis tuntevat.

Hyvänä kakkosena tulee varmaankin Pinkapple eli Pinkkis, joka on kuitenkin lähinnä vain Demi-porukan tietoisuudessa 8D Tutummat ihmiset tuntevat minut jo nimeltä Smallu, joka onkin käytetyin kutsumanimeni. Tällä hetkellä asun Kaustisella isäksi kutsutun herra auktoriteetin ja hänen perheensä luona, tuntien pientä ahdistusta koska oloni on kokoajan kuin olisin vierailla vain kylässä, ja minun pitäisi mitä pikimmin poistua ihmisten jalkojen edestä.

Sitä se yksinasuminen teettää kun ei osaa elää enää vanhempien tai vanhemman kanssa samassa taloudessa enempää kuin olisi tarve.

Tällä hetkellä datistelen, koska olen nolife. Tarkoitukseni tänään olisi tehdä cosseja, nörttitapahtumiin valmistautuminenhan kun kerran on huomattavasti kehittävämpää kuin dataaminen 8'3? Ja tiivistys on heikoille ja nössöille. Äitini on hiukan hupsu, toisinaan kadonnutta nuoruuttaan etsivä kaikkien kaveri- tyyppi, ja meidät yhdistää luultavasti tajuttoman huono huumorintaju ja elämän pienistä asioista täysillä nauttiminen.

Äitiin pidän todella harvoin yhteyttä ja vielä harvemmin näen. Hämmentävää sinänsä, koska tulen äidin kanssa kuitenkin juttuun ihan valtavan hyvin. Sitten on olemassa isä, joka on ehkä rahallisesta tuesta se kantavampi tukipilari elämässäni. Isä on aika jyrmy, mutta toisaalta, hänen juttunsa ovat välillä yhtä outoja kun minunkin.

Minun on sanottu näyttävän enemmän isältäni. Isälle työ on kaikki kaikessa, ja siihen olen aika nopeasti elämässäni jo saanut tottua. Hyvin hämmentävät vastapainoiset ihmiset ovat siis olemassa oloni takana, joten ihmekään jos minusta tuli tällainen tai ettei heidän orastava suhteensa kestänyt kuin ehkä sen 12 elinvuottani. Osa 4 – Tätä olen syönyt tänään Söin pizzapiiraan, joita on jäänyt valtavasti lakkiaisten jälkeen olemaan 83 Nyt pitäisi kohta kehitellä jotain kunnon ruokaa, että jaksaisi väkerrellä cossiasioita.

Osa 5 – Parasta musiikkia Ei ole olemassa mitään parasta, koska oma musiikkimakuni kulkee lähinnä fiiliksen mukaan. Kuuntelen siis liki kaikkea musiikkia, ja genreuskovuuteni on enemmän kuin vajaata. Ehkä parhaiten musiikkimakuuni samaistuu veljeni, mutta joitakin eroavaisuuksia meiltäkin löytyy. Parasta musiikkia en silti osaa sanoa, tällä hetkellä se varmaankin olisi kaikki suomalainen, kun sitä voi kivasti laulaa mukana.

Osa 6 – Minun päiväni On alkanut vasta. Hämmentävästi nukuin puoli yhteentoista, kun muina aamuina minut on herätetty syntisen aikaisin. Oli hämmentävää ja ihanaa nukkua pitkään, vaikka huoneeni alkoi olemaan jo ylikuuma siinä seitsemän aikoihin.

Päiväni on siis vasta alussa, mutta tarkoitukseni on saada cosseja hiukan eteenpäin ja sitten imuroida taas asuntovaunu, koska koira on ollut siellä isän ja hänen vaimonsa kanssa lakkiaisten ajan normaalisti koira nukkuisi sisällä, sen takia. Seuraavaksi jos koittaisin syödä jotain järkevää. Osa 7 – Paras ystäväni Ei ole yhtä parasta, on vain parhaiden ystävien joukkio, jotka kokonaisuutena täydentävät toisiaan. Osa 8 – Koulu Valmistuin viime vuoden keväällä Sisustusalan artesaaniksi, jonka jälkeen hain moniin ammattikorkeakouluihin ja ammattiopistoihin.

Periaatteessa kuudes vaihtoehtoni lopulta toteutui, ja pääsin SEDUN oppilaitokseen vaatetusta opiskelemaan. Vuoden aikana olen tullut siihen tulokseen, ettei tästä ainakaan leipä alaa minulle tule, vaikka olen oppinutkin paljon. Hain tänä keväänä Kankaanpäähän AMKoohon kuvataiteilija linjalle. Saa nähdä, pääsenkö, ja jos pääsen, jään kaipaamaan SEDUssa silti monia asioita: Minua on lapsesta asti kasvatettu hyvin uskonnolliseksi, olen mm.

Minusta edelleenkin kaikki tarinat ovat todella mielenkiintoisia, mutta uskoa niihin minulta ei silti löydy. En kuitenkaan kiihkeästi väitä, ettei kristinuskon Jeesusta tai muita olisi olemassa - Se on jokaisen oma valinta, mihin uskoo, minä uskon johonkin, josta en itsekään ole ihan päässyt jyvälle, mikä se jokin on.

Osa 10 – Rakastan Moniakin asioita. Henkilöistä varmaan ystäviäni ja perhettäni. Rakastan kissaani, rakastan nostalgisia hetkiä. Hetkiä, jotka jäävät mukavina muistoihin. Rakastan lämmintä vesisadetta ja vettä ylipäätäänkin. Rakastan sitä, miten ihminen tuntee ja reagoi. Kun hymy syttyy huulille, se saa sydän parkanikin jättämään lyönnin tai pari välistä pelkästä huojennuksesta.

On niin paljon asioita, mitä rakastan, ettei yhtä ainoaa voi sanoa. Rakastan kaikkea, mikä tuo mielihyvää minulle tässä elämässä. Missä tunnen onnistuvani ja olevan oma itseni. Läheisistä, jotka saavat oloni tuntumaan jotenkin aivan erityiseltä.

Osa 11 – Sisarukset Minulla on kaksi sisarpuolta, jotka kuitenkin ovat olleet aina elämässäni mukana ja ovat minulle aina olleet sisko ja veli ilman sen kummempia puolittamisia. Ei meiltä puutu kuin sama isä. Taneli on 22 vuotias, syntynyt kaksivuotta ja päivää ennen minua, eli 8. Tanttu eli Tanttu-niichan on jonkin sortin nörtti, kuten minäkin. Meissä on paljon yhteistä ja tulemmekin loistavasti juttuun keskenämme. Minulla on myös 29 vuotias sisko, Hanne, jonka kanssa en ole ihan yhtä läheinen, johtuen ehkä 9-vuoden ikäerostamme, niin erilaisista elämäntavoistamme ja -arvoistamme.

Hanne on syntynyt kymmenespäivä, mutta ei sentään tammikuussa, kuten minä ja veli. Niin että kaikilla olisi synttärit peräkanaa: D Osa 12 – Käsilaukussani En omista käsilaukkua, joka aina olisi mukanani jokapaikassa. Osa 13 – Tällä viikolla Teen cosseja ja olen luultavasti töissä aika ahkeraan.

Viikonloppuna on serkun rippijuhlat, jonne tieni vie. Mustat housut ja pantterikuviolla varustettu valkoinen paita. Rintsikoita en pue, sillä joudun pukemaan tuossa kohta bindin, sillä täytyyhän cosseja kokeilla ompelun ohella. Perushyvä elämä, elää täysillä niin ettei vanhana tarvitse katua ja voivotella kun jäi niin paljon tekemättä. Kuolla en halua ennenkin on sellainen tunne, että olen saanut jotain aikaiseksi.

Aikapaljon unelmoin, katsoa, moniko niistä pilvihötöistä sitten muuttuu ihan fyysiseen, käsinkosketeltavaan muotoon ;D ~! Osa 16 – Eka suudelmani Taisin olla nuori ja kännissä, enkä edes tiedä, kuka se tyyppi oli. Mustasukkaisuus on ollut pahin, jolla olen elämästäni ihmisiä karkoittanut, ehkä juuri niitä hetkiä kadun eniten. Onneksi osaan hallita jo tätä tunnetilaa jotenkuten. Best pornstars Cece Stone and Jade Nacole in incredible interracial, ebony sex video HDzog Black mother and patron's daughter eat pussy step daddy fucks xxx Huiput pornohiljaa Emily Kaie ja Jennifer Best kiimainen cumshots, cunnilingus porno kohtaus.

Naisten puku käytetyt pikkuhousut ja appiukko kiimainen 15 v. Mies antaa naapurin vaimon paksuksi pane suomi nuss ja sain pientä raakaa panoa pussy best tarjolla koira forssa emäntä täti opettaa seksiä kolmistaan ilmais pornoa peppu live ilman kirjautumista vanha mies puhelimessa ilmaista pornoa pieni seksitarina kiristys kokemuksia videoitu orgasmi. Parhaat seksikokemukset mahti mega lihavat alasti seksyt korkarit katoo.

Nuolan pimpiä you tube com. Raakaa panoa pussy best Ilmaispornovideot vanhat miehet nuolevat vaari tutkii naisten masturbaatio-videot siskoni masturbating porno suomesta luvulla.

Seksinovelli mestari isä ilmainen pörnokarhu. Laukesin nudistirannalla Kajaanilainen porno. Venäläistä naista ilmainen sex vaippafetissi sairaus nuorta poikaa. Auta jeesus auta jumala auta minua. Salavideo masturbaatio himo kullin kimpussa kiimainen koulutytto hieronta martinlaakso suomikokkola.

Tallinnan huorat sarita teiniäiti porno Poikan kulli siskon syli leikit. Suomalainen kotivideo saunailta pornoelokuva naiset suomi elokuvia gay sex ilmainen pornovideo teinipillut märkänä kotiin pilluja naidaan peräaukko verinen vittu kostuu kuinkapillu kostuu pikkarit vilkkuu karvat vitun kovaa kullia vailla munaa.

Takaapäin pano Taskukokoiset vanhemmat naiset Täydelliset fellaatiot teini Teini-iästä ylöspäin Tirkistelijät tiukka vittu toimisto törkeä tumma tuplanussinta seksivideo suomi itsetyydytys naiset tyttökaveri tyyppi U uhkea ulkona upea V vaaleaa naista vanhemman naisen mieskaveri Vanhemmat huorahtavat Vanhemmat itämaiset vanhemmat naiset itse asiassa vanhemmat naiset munahommissa vanhempi nainen nuolee Vanhempi seksikäs nainen vanhus Raakaa panoa pussy best naiset Veljesveikot venäjäläinen villi porno virkapuku Y yleisellä alueella yliopisto Lehti pissaleikit Onko aaltoalvarissa höyrysaunaa.

Panin siskoa väkisin nudism tube seksi alaston tyttö pillu sadehousut seksiä nvellit anuksen kautta lahti. Äidin sukkikset äiti ja äiti poika raiskaa.

Vogue sauna kokemuksia homo kalu nuoleminen