Kiima kalu homoseksuaaliseen runkkaus vinkit

On siis valittava kalvava yksinäisyys tai murskaava sosiaalinen paine. Omista seksiasioistaan ihmiset vaikenevat tai valehtelevat alakanttiin, koska kulttuuri on edelleen seksikielteistä. Ihminen luulee, että muut saattavat harrastaa vähempiä seksikumppaneita. Halu vaihtuviin kumppaneihin noudattaa ihan normaalijakaumaa. Ei kukaan voi valita, missä kohtaa jakaumaa hän on.

Seksi, myös runsas seksi, on ihan normaali asia, eikä vain normaali vaan huippumiellyttävä ja nautinnollinen. Miksi siitä pitäisi kieltäytyä? Iän mukana koko kysymys sitä paitsi menettää täysin merkityksensä. Ei täysaikuinen mieti, kuinka monen kanssa on ollut. Ei kerta kaikkiaan mieti, korkeintaan naureskelee, jos on tullut pantua monen kanssa. Muutin kaupunkiin pieneen yksiöön. Työpaikallani paljon miehiä että saa 17v tytön housut märäksi kun moni lähentelee.

Olen vienyt monen kotiini kun haluttaa, niin nuoria kun vanhoja miehiä. Mitähän naapurit ajattelee kun on välillä v miehiä? Seksi aina eri miehen on vaan niin kiihottavaa. Taas tämä sama pösilö, joka esiintyy milloin teinityttönä, milloin vanhana akkana Tai se, joka ei harrasta lainkaan seksiä, ei edes käteenvetoa? Joku tekee normaalijakauman, miksi?

Kyllähän jokainen valitee toimintansa ja asettuu sen mukaiselle jakaumalle, jolle kunakin hetkenä, aikajanalla haluaa. Normaalijakauma sinänsä on olemassa, matemaatikkojen keksintöä, jolla enemistöstä tulee normaalia ja muista paimennettavia, moralisoitavia marginaaleja.

Täällä on yksi vanhempi, jolle tuo kelpaisi Nuoret tytöt on kivoja. Elikkä siis, trollo loo. Mikä onni soon, jos vaivaa kuitenkin paranoidisuus? Luulee olemattomia tai pitää tosia asioita suurempina tai todennäköisempinä, kuin ne ovat. Savolaiseen huumoriin kuluu "narraaminen", puhutaan vakavalla naamalla pötyä. Jos joku uskoo, häntä pilkataan ja hänelle nauretaan. Siksi savolaiset ovat aina varautuneita, että toinen puhuu pötyä, ovat siis paranoidisia. Eiköpähän tuo paranoidisuus kuitenkin lie sellainen käsite, joka ei ole automaattisesti liitettävissä savolaisiin- tai keneenkään täällä- ilman asiantuntijan lausuntoa, johon luullakseni tämän kään palstan henkilöistä kovin moni, mahdollisesti ei yksikään, kykene.

Ei, sillä sinä olet samanlainen masturbaatiota harrastava yksineläjä kuin me kaikki muutkin- runkkari! Edellisten viestien väli on 10 minuuttia. Jälkimmäisessä se on käyttänyt minun käyttämääni nimimerkkiä.

Sairas, mikä sairas, mut sen ainakin huomaa, et sitä keljuttaa. Edellisten viestien väli on 21 minuuttia. Molemmissa se on käyttänyt minun käyttämääni nimimerkkiä. Edellisten viestien väli on kylläkin 3h 21min, eli tuo virhe ajantajussa paljastaa sinut elikkämieheksi. Lopeta nimimerkkini käyttäminen, sinnä rölli-, vai trollipeikko: Viäräleuka kultturia ei sua pilakata.

Olhan mulla asioo ,nii sellaista että kullinnupilla on virkoo. Be a slut 4. Mitäs pahaa jakorasiana olemisessa on? Jos nussit paljon ja monia ja saat siitä mainetta, voit uskoa, että useimpia miehiä himottaa vain ajatellakin sinua, koska jo pelkkä nimesi yhdistyy heidän mielessään seksiin. Jos haluaa aivan estottoman paljon seksiä, lutkan maine on parasta, minkä voi hankkia.

Sinulla on mahtava asenne! Sitten joskus kun kunnon miehen haluat niin heitä ei tuollainen menneisyys innosta, pikemminkin vaan ahdistaa. Lutkan maine on perseestä. Mitä sitä häpeämään olen tosin mies ja tuskin on riskiä tuosta maineesta, vaikka kävisi missä tahansa panemassa..

Tekee mistä tykkää ja itse tykkään panemisesta.. Ja kumpikin puolisosi tietää menneisyytesi seksin suhteen? Nykyisen kanssa tavattiin reilu vuosi sitten ja hän kosi kuukauden kuluttua tietäen kaiken. Ja menimme naimisiin heinäkuussa. Tuskin kauaa jaksat tuota katsella Paljonko aloittajalla menee jo toiselle tuhannelle?

Aloittaja on mies, mut voi hänellä silti mennä toiselle tuhannelle. No, johan on mahotonta. Oletko sinä sitten savolainen? Onko sinulla joku fantasia noista savolaisista? Eikö miehellä muka voi olla yli tuhatta partneria? Ei fantasia vaan kokemusta. Olen perimältäni länsisuomalainen, mutta asuinpaikaltani savolainen. Itäsuomalainen tapa "narrata" on perin omituinen.

En käsitä, mitä huvittavaa siinä on, jos on puhunut paikkansa pitämättömiä ja joku sitten uskoo. Sosiaalinen kanssakäyminen vaatii, että pitää totena vastapuolen esitystä, muuten yhteiskunta on vaarassa romahtaa. Olen tosiaan huomannut, että monet savolaiset ovat koko ajan varuillaan, siis pikkasen paranoidisia. Muut ovat sekopään jo mietteitä. Oletko nyt ihan varma, ettet itse ole "sekopää", joka keskustelee itsensä kanssa?

Täällä esiintyy eräs kaveri, joka väittelee ja jopa vit. Sitä sanotaan kai elikkämieheksi tai jotain sinne päin. Hän myös kai poistuu palstalta ovet paukkuen palatakseen kohta uudessa ketjussa: Voi vattu näitä ihmisiä Vertaistuen ja muiden mielipiteiden kuuntelijat eivät kestä noin värikästä elämää, joten suosittelen alan vaihtoa. Se ei ole mitään leikkiä, kun Jumala jonain päivänä alkaa puhutella ihmistä.

Jumala voi palkita, jos on elänyt Hänessä, mutta jos on rikkonut Jumalan lakia vastaan, niin Jumala ei jätä sinua rauhaan ennenkuin olet katunut ja tehnyt parannuksen. Kannattaa lopettaa tuo itse ennenkuin se lopetetaan. Kaikilla tässä on himoissa hillitsemistä. Jotkut haluavat olla puhtaita, toiset on kasvatettu likakasvoisiksi ja he myös kuolevat likakasvoisina. Tee parannus ja ota Kristus. Kristus on antanut sinulle syntisi anteeksi.

Itse en henkilökohtaisesti voisi sietää rinnallani naista joka olisi rikkonut koskemattomuuden vaatimusta vastaan. Mutta jos nainen on itse ymmärtänyt katua ja muuttua, niin voisin rakastaa häntä vaimonani ja arvostaa häntä ylitse muiden. Jumala ei palkitse, se ei myöskään lopeta asioita.

Se vain on, ja yrittää ohjata sinua huomaamaan se. Ei ole olemassa polkua itsensä löytämiseen. Se voi tapahtua koska vain, milloin vain. Raota verhoa vähän, ja huomaa yhteys kaikkeen, huomaa kuinka vain olet. Olet, eikä se koskaan lopu.

Tästä tulikin mieleen, illuminati tarkoittaa 'valaistuneet'.. Ei ole olemassa oikeaa polkua, sinällään ei ole olemassa 'valaistumista'. Löydät kaiken sisimmältäsi, sen että kaikki 'vain on', ja olemisen voit huomata. Tästä tullaan sitten karmaan yms.. Eli opetuksiin, jotka yrittävät ohjata sinua raottamaan verhoa.

Kyllä mä Jeesuksen ymmärrän mut en mä tämmösiä karmoja sun muita No tapasin kerran nettitreffeillä naisen, joka sitten kertoi olleensa opiskeluaikoinaan aika voimakkaasti irtoseksin perään. Niistä ajoista oli 10 vuotta, ja hän kertoi kantavansa sisällään jonkinlaista traumaa. Minulle jäi kuitenkin epäselväksi, miksi useat seksikumppanit muka toisivat traumoja vapaamieliselle suomalaiselle naiselle. Yhtä kaikki, eipä se nainen tämän tunnustuksen jälkeen enää kiinnostanut.

Ehkäpä hän avautuikin juuri sen takia, että pääsisi nopeammin minusta eroon. Trauma voi joidenkin kohdalla olla siitä, että on joskus ylittänyt omia rajojaan, ei vaikka olekaan osannut pitää puoliaan tilanteessa jossa itsen ei teekään niin mieli. Ehkä ei ole osannut sanoa ei, kun olisi pitänyt. Nuorenahan sitä rajojaan hakee, siinä touhussa satuttaa joskus itsensä. Itseni kohdalla ainakin koen niin. Toki valtaosa seikkailuista oli aidosti mahtavia, mutta sekaan mahtui huonojakin kokemuksia.

Jotkut muistot jäävät tuntojälkinä kehoon, kosketuksesta nousee ristiriitaisia tunteita. Ehkä nainen kertoi sinulle traumoistaan siksi, että välillenne syntyisi luottamuksellisuutta mahdollista seksisuhdetta silmällä pitäen.

Jos kokee olevansa traumatisoitunut, se on tavallistakin tärkeämpää. Tai sitten hän halusi nähdä reaktiosi. Onhan se kummallekin plussaa, että partneri on suunnilleen samalla sivulla, mitä suhdehistoriaan tulee. Toinen villin nuoruuden viettänyt ymmärtää toista hyvin, kokematon tai max muutamaan partneriin sitoutunut harvemmin. Parempi valita kumppani kaltaisistaan suhteilijoista, kummassakaan leirissä ei ole porukasta pulaa.

Ihmisella on kaksi suurta ilon lahdetta: Kirjojen tuoma tyydytys ja fyysinen intohimo. Onnellinen on ihminen joka on elamansa aikana saanut nauttia niista molemmista. Onpa aika tyhmiä juttuja.. Voi hyvä parisuhde olla myöhemmin hakusessa.. Kyllä me poikien kanssa takanapäin nauretaan näille horoille. Ovat sen verran tyhmiä etteivät sitä huomaa vaan luulevat olevansa ihkuja ;D.

Oikeaa läheisyyttä tai edes kaveruuttahan ei kukaan näiden kanssa halua sillä niitä hävetään. Eli siis samoin kuin naisetkin nauravat miespuolisille horoille, jotka jakelevat itseään ja tyrkyttävät seuraansa. Luulevat olevansa ihkuja yms. Seksiin teitäkin voi vain käyttää, ei muuhun.

Onko jotenkin vaikea tajuta ja niellä se, että naisetkin saattaa tosiaan haluta vain seksiä, kuten säkin. Tottakai naiselle seksin saaminen on helppoa. Ei siihen mitään yliopistoja ja toisia paikkakuntia tarvitse. Siinä ole kevytkenkäinen mutta älä uskottele näille uhreille haluavas heiltä yhtään enempää muuta kun seksiä niin et riko ketään.

En usko että enää yliopistossa saat helpon mainetta, kunhan et pitäydy vaan yhden vuosikurssin tyypeissä. Vuosikurssit on kuitenkin niin hajallaan toisistaan, todella epätodennköistä että kovinkaan moni tuntee edes omaa kurssiaan.

Ota kuitenkin selvää ketkä on paikan pinkot ja nuuskijat, koska jokaisessa laitoksessa on omansa. Vältä näitä ja näiden tuntemien seuraa.. Voi kun itse olisi myös osanut hyödyntää nuo ajat oikein, ilman tiukkapipoisuutta ja vain opiskellen. Toteuta nyt munkin edestä. Elämästä saa ja pitää myös nauttia! Naiselle ei kai mikään ole niin helppoa kuin seksin saaminen, joten mikään kovin iso saavutus ei se "horon" maineen saavuttaminen.

Jos sinulla on monia kumppaneja, tieto kyllä leviää nuorten miesten keskuudessa, ja sinua tullaan yrittämään, koska helppoa tietenkin yritetään iskeä.

Mutta omien korvien välissä on se, miten suhtautuu muiden aatoksiin. Jos seksi on sinun juttusi ja kun sitä naisena helposti saat, niin anna mennä vain. Vaikea päästä kursseista läpi, jos kuppa on syönyt aivot. Modernin ihmisen sisältä paljastuu arvomaailma, joka oli olemassa jo vanhan testamentin aikaan: Tällähän naisen seksuaalisuutta ollaan kontrolloitu jo vuosituhansia. Aloittajalle sanoisin, että nauti elämästäsi, kun olet vielä nuori, mutta suojaa itsesi.

Sekä seksitaudeilta että maineenmenetykseltä, mutta älä anna käyttää itseäsi hyväksi, vaan pidä itse ohjat käsissäsi. Täällä eletään vain kerran ja vanhempana elämätön elämä kaduttaa.

Sillloin et enää saa välttämättä niitä miehiä, joita haluaisit. Tyhmäähän se on ilmatteeks jakaa. Alat perimään maksun niin saat paitsi seksiä myös luxuselämän. Ei se kauan salassa pysy että olet aulis ja antavainen, älä kuvittelekaan olevasi niin ovela. Puheesi ei ole Jumalasta vaan ihmisistä. Haureudesta ihminen joutu kadotukseen. Jumala antaa anteeksi paljon muttei kaikkea. Raamatussa sanotaan, että kaiken saa anteeksi, paitsi Pyhän Hengen pilkkaa.

Uskovat eivät myöskään ole enää vallassa, joten ei tarvitse pelätä kivitystuomioita. Ai niin, ei myöskään ole mitään syytä olettaa jumalia ja kadotuksia todellisiksi. Sinun moraalillasi nainen ainoastaan saa mutta se mies joka saa tältä naiselta ei kuuluisi saada koska mies on aina se seksin perässä notkuja.

Ymmärrätköhän edes itse mitä kirjoitat? Ne kevytkenkäiset miehet ovat aivan yhtä huonoja ihmisiä puolisoiksi. Mutta meidän miesten kannalta heillä ei ole merkitystä, sillä emme ole menossa naimisiin miehen kanssa.

Siksi emme samalla tavalla kritisoi heidän käyttäytymistään, sillä se olisi teidän naisten tehtävä. Minkä tähden luulet että niin moni nainen valittaa pettävästä aviomiehestä? Koska naiset ovat olevinaan niin hyviä ihmisiä ottaessaan puolisoikseen niitä satoja naisia kaataneita pelimiehiä. Ollaan muka niin hyviä ihmisiä kun ei välitetä toisen menneisyydestä. Valitkaa hyvä mies jolle seksi ja rakkaus ovat erottamaton osa toisiaan.

On syytä myös 9. Et siis voi vain yksinkertaisesti illalla tai aamulla aktien jälkeen esittää rukousta jossa pyydät anteeksi, ellet todellakin aio muuttaa elämäsi suuntaa. Kuolema toki kuittaa tehdyt synnit, mutta paatunut synnintekijä ei ehkä saa ylösnousemusta.

Jumalahan voi nähdä ihmisen sydämeen ja havaita onko tässä henkilössä mitään hyvää. Ellei ole, se voi olla sitten goodbye Eli nainen ei saa olla "helppo", vaan pitää esittää ja kainostella, vaikka vietit täysin samat kuin miehellä. Ja kun mies etsii seksiseuraa ja kiertelee baarissa eri naisten luona tarjoamassa seuraansa ja tyrkyttämässä itseään, niin se on sitten ihan suotavaa.. Eikös juuri sellainen ole, mikä se sana olikaan. Sellainen mies, joka haluaa kontrolloida tulevan tyttöystävänsä tai kenen tahansa muun naisen sekuaalisuutta on epävarma itsestään ja haluaa vain eliminoida kaikki menneisyyden miehet, joita pitää kilpailijoinaan ja joille uskoo jäävänsä kakkoseksi.

Normaali, Itsevarma mies ei tunne tähän tarvetta. Jos mies panee paljon, on hän ori. Jos nainen panee paljon, on hän huora, mälliämpäri yms Simppelisti siksi, että miehen on vaikeaa olla "panomies". Pitää olla komea, reenattu, karismaattinen ja varaa tarjota muikille parit paukut ja mielellään taksilla kämpille.

Naisen ei tarvitse kuin olla läsnä ja aina löytyy joku räkänokka jyystämään. Sit kun teistä, naiset, tämä kuulostaa epäreilulta, niin miettikääpä tätä kuvake. Fleshlightin omistava mies on oksettava runkkari, mutta käsilaukkuun mahtuvaan delfiinikiihottimeen turvautuva nainen on modernin seksuaalisuuden ihailtu ilmentyvä.

Nuoria miehiä metsästävä ikäneito on kuumapuuma, nuoria naisia katseleva vanhempi mies sen sijaan ällöttävä vanha ukko. Naiset etsivät Gambiasta rakkautta ja monikulttuurista romanssia, miehet sortuvat Thaimaassa huoriin. Teinipojat ovat ärsyttäviä minuuttimunia, teinitytöt kuuminta pornokamaa. Oli stereotypia mikä tahansa, seksuaalikulttuurinen ilmapiirimme on simppelisti miesvihamielinen kaikessa, paitsi huorasanomassa.

Se on niin syvästi totta ja ihmisen biologiaan uurrettua, ettei tuhat apurahafeministiäkään riitä tekemään lutkasta hyvää vaimoa. Minusta niiden kuuluu saada, jotka toisiaan haluavat, ellei sille ole jotain hyvää syytä miksi eivät saisi eli ovat esim. Se, jos mikä on kaksinaismoralismia, että vain naisen maine menee ja miehen maine sen kun paranee. Mietin jo näitä lukiessa, miten sanansa valitsisi saadakseen ajatuksensa oikein esiin. Mutta tuossa se tuli juuri niin kuin sen ajattelin.

Nimenomaan kohta "älä anna käyttää itseäsi hyväksi, vaan pidä ohjakset käsissäsi". Silloin sinulla on seksiä joiden kanssa sitä haluat ja jotka ovat sen arvoisia, eikä niiden kanssa jotka vain sitä sinulta haluavat. Silloin ei ole pelkoa horon maineesta.

Sanoithan itsekin, ettei laadusta tarvitse tinkiä. Ei kai nyt makaronia käsittelevässä keskustelussakaan yhtäkkiä aleta puhua hattarasta. Sitäpaitsi enemmän se jakorasia-miesten kritisoiminen on kyllä naisten kuin miesten tehtävä, sillä me miehet emme ole menossa miehen kanssa naimisiin, joten siinä mielessä meille sillä ei ole samalla tavalla merkitystä miten muut miehet käyttäytyvät. Jakorasia jakelee itseään paljon ympäriinsä ja sellaisesta käyttäytymisestähän aloittaja oli nimenomaan innostunut.

Myös mies on jakorasia jos käyttäytyy samalla tavalla. Mitään kaksinaismoralismia ei ole! Tajua itse Tajua itse. Naisista on sanottu kautta aikojen "jako-rasia" tarkoittaa siis sitä että jakaa tavaraansa sinne tänne. Tosin viittaus jakorasiasta tulee varmaankin siitä sähköisestä "sisarestaan" joka jakaa sitä sähköä esim siellä kotona.

Jakorasia mikä jakorasia on nimitys naisesta, joka haluaa huoran maineen ja jolta joka jätkä saa ja näille jakorasioille kelpaa oikeasti äijä kun äijä, jopa viinamaksulla.

Nämä naiset ovat siis henkisesti jälkeenjääneitä tai sairastavat seksiriippuvuutta. No onko äitisikin jakorasia, kun on harjoittanut seksiä? Ei aloittaja ole jakamassa tavaraansa kelle tahansa, vaan hän aikoo harrastaa seksiä silloin, kun mieli tekee.

Aivan, kuten kuka tahansa mies. Silti et ole nimittelemässä miehiä jakorasiaksi. Monet pitävät kokemattomista miehistä. On miehen kekisntöä, että nainen olisi "kunnioitettava impi", ei naisen.

Naiset pitävät ideaa naurettavana ja erittäin vanhoillisena. Tämä on juuri sitä naisen seksuaalisuuden estämistä ja kontrollointia, Nuoria naisia katseleva vanhempi mies on edelleen monissa kulttuureissa standardi. Naisen oletetaan naivan vanhempi mies, usein tähän myös pakotetaan. Moniavioinen vanheneva mies valitsee uudeksi vaimokseen aina entistä nuoremman.

Kun vanhempi nainen katselee nuorempaa miestä, vierastetaan tätä "tavatonta käytöstä" niin, että käsitteelle pitää keksiä heti nimitys. Tällainen henkilö ei ole enää nainen vaan puuma.

Niin, ihmiskauppa on aina tuomittava asia, olet varmasti samaa mieltä. Jos naiset siellä Gambiassa harrastavat ihmiskauppaa, on se myös aivan yhtä paha asia. Se, että puhut teinipojista ja teinitytöistä ylipäätään samassa yhteydessä kuin pornosta on melko huolestuttavaa..

Jos mediaa tarkoitat, niin tällä hetkellä taitaa kyllä olla kuuminta kamaa nämä erittäin nuoret laulaja pojat, joita suomessakin tehtaillaan. Kaikki ei siis ole mustavalkoista. Kolikoista kannattaa tarkistaa aina molemmat puolet. Ei me tietynlaiset miehet voida sille mitään, että aatellaan naisista tosi epäkunnioittavasti, tää kun on niin uurrettua. Ei me voida itse valita ja ajatella kato.. Jussuf se sama 9. Tuollainen saastainen huora olisi minun kulttuurissa jo kivitetty kuoliaaksi! Onneksi muslimeilla on vielä moraali tallessa.

Mutta samalla en voi olla ihmettelemättä jotta mitä ihmettä sinä tällä palstalla teet? Sinun pitäisi olla vahtimassa vaimoasi tai siskojasi. Mitään moraalia ei ole ihmisellä joka on valmis tappamaan toisen.

Itse olet saastainen, murhaaja. Voisiko nainen olla " kevytkenkäinen " ilman samanhenkistä mies tuttavuutta? Moraalittomaksi leimaaminen on suuri vääryys sillä mitään rikollistahan he eivät tee.

Niin no jos päättää antaa rakkautensa nuoruudessaan niille kevytkenkäisille pelimiehille, niin turha sitten odottaa että saisi hyvää miestä enää aviomiehekseen sen jälkeen. Ottakoon sitten miehekseen sellaisen kevytkenkäisen playerin. Ja turha valittaa että mies pettää, kun on itse valintansa tehnyt.

Kaikki eivät voi valita. Joidenkin täytyy tyytyä pettäjiin. Tai olla ilman miestä. Huolehdi kuitenkin ehkäisystä jos et halua elättää monen eri ukon lasta yksinhuoltajana. Rakastajissa voi olla huonoja joukossa. Ison libidon voi tyydyttää helposti ite. Irtoseksi vain on todettu kaikissa tutkimuksissa huonolaatuisemmaksi kuin toimivissa ja tuoreissa parisuhteissa. Eli sinkkuilu yhden illan sessioineen on saantimielessä huonompi satsaus kuin toimiva seksisuhde.

On hyvä, että avaramielisiä silti riittää. Muistakaa silti antaa rumillekin miehille ja naisille, ei vain alfauroksille ja naaraksille. Seksiä saaneet eivät tee tyhmyyksiä, eli seksin tasaisemmalla jakautumisella on mm. Ei vaan kaikkien tavaraansa jakavien tulee tarjota palveluitaan myös läskeille ja vammaisille. Nyt on kyllä tullut kirjoitusvirhe, olet siis ammattikorkeassa sairaanhoitajalinjalla, vai ammattikoulussa autonasentajalinjalla?

Nuori nainen, se kuule mieli muuttuu, että haluatkin jossain vaiheessa kunnon miehen ja sitten joudut tuon karmivan luvun paljastamaan, ja jos oikein rakastat niin et pysty valehtelemaan. Siinä saat monet rukkaset kunnon miehiltä kun ei enää jakorasiana olo kiinnosta. Joutuu tyttö vielä kokemaan Jumalankin vihan siinä samassa Joo paneskele vain ympäriinsä!

Se on kivaa ja ihanaa, eikä järvi soutamalla kulu. Tuonhan sinä kai tahdoit kuulla? Totuus kuitenkin on, että jos oikeasti haluat jonain päivänä sellaisen romanttisen miehen joka aidosti sydämen pohjastaan välittäisi sinusta, niin olisi syytä vähän ajatella että mitä nuorempana touhuat.

Voitko oikeasti ylpeänä hyvällä omatunnolla sanoa tulevalle miehellesi että olet ollut lähemmäs sadan miehen kanssa. Ajatteletko ollenkaan miltä se tulee tuntumaan tulevan miehesi mielestä? Miehen silmissä suurin rakkauden osoitus jonka voit häntä kohtaan antaa on, kun paljastat kauniin vartalosi hänelle ja annat hänen rakastella kanssasi.

Tai siis se olisi suurin rakauden osoitus, ellet olisi tehnyt sitä aikaisemmin jo sadalle muullekin miehelle jotka eivät ole tehneet mitään ansaitakseensa sitä. Joukkoon on todennäköisesti mahtunut suuri määrä myös mitä narsistisimpia kusipäitä.

Onko rakkautesi sen jälkeen enää minkään arvoinen? Tähän joku tietysti sanoo että eihän sitä seksikumppaneiden määrää tarvitse kertoa kumppanilleen. Mutta haluatko oikeasti että tuleva miehesi mies jonka pitäisi olla toinen puoliskosi ja elämäsi rakkain ihminen rakastaisi pelkästään sitä ihmistä joka hän luulee sinun olevan, sen sijaan että hän rakastaisi sitä ihmistä joka oikeasti olet?

Haluatko että et voi olla rakkaimmalle ihmisellesi täysin rehellinen? No jos oikeasti sydämensä pohjasta välittää, oli sitten mies tai nainen, niin ei tuollaiset epäoleelliset asiat kiinnosta. Ei ole ihan sinut itsensä kanssa ihminen, joka tuollaisiin asioihin kiinnittää huomiota.

Tosiasiahan on se, että kukaan oli mies tai nainen ei halua kumppanikseen jakorasioita tai sonneja. Vaikka kuinka uhoatte "ei se siitä kulu". Paitsi ne, jotka suhtautuvat seksiin itsekin vapaamielisesti.

Kyllä niitä kumppaniehdokkaita löytyy pilvin pimein, joilla oli itselläänkin villi nuoruus. Heille asia ei ole ongelma. Siihen vielä lisäksi lapsi jota et olisi halunnut. Sitten voin taas nauraa kun luen sinun kaltaistesi epätoivoisia avunpyyntöjä YTHS: Milloin nää satiaiset lähtee? Tai sitten saat embolian eli veritulpan koska joudut syömään ehkäisypillereitä. On tutkimuksia joiden mukaan mitä varhaisemmin aloitettu seksi sitä varmemmin saa kohdunkaulansyövän.

Kaikella on hintansa, mikään hurvittelu ei tule ilman kustannuksia! Jos itse haluaa naida ympäriinsä, niin anti palaa. Kuitenkin varoituksen sana tuosta jos sitä tiettyä mainetta pelkäät: Pienet on piirit, siitä ei tässä maassa pääse yli eikä ympäri. Sinulle seksikumppanit saattavat olla tuntemattomia joka kerta mutta oletko tullut ajatelleeksi, että nämä miehet saattavat tuntea toisensa tavalla tai toisella?

Tai parhaimmassa tapauksessa olet nainut kaveruksia. Jos pokaat tyyppejä baareista, niin eihän tuohon tarvita muuta kuin sen, että kävelet baariin sisään ja joku sinun seksikumppanisi on paikalla kaverilauman kanssa ja tyyppi lohkasee siihen: Eipä siinä kauaa kestä kun sinulla on kokonainen lauma "ihailijoita" ympärillä.

Ja kyllä ne miehetkin keskenään puhuu, varsinkin jos on helpolla saanut seksiä ja edes jokseenkin hyvälaatuista sellaista. Joten jos sinua oikeasti mietityttää toisten puheet ja horon leima, niin mieti kahdesti mitä teet. Pidättäydy vaikka ennemmin muutamassa vakipanossa jos pelkkää seksiä kaipaat? Sitten taas jos tekee mieli rillutella ja nussia ympäriinsä niin anna palaa. Älä silloin myöskään turhaa mieti mielipiteitä saati leimoja. Sanon kuitenkin sen verran, että kaikki mitä teet niin tavalla tai toisella tulee vaikuttamaan myös tulevaisuuteesi.

Pidä se mielessä ja tee päätöksesi niiden pohjalta, ja muista kantaa oma vastuusi omista valinnoistasi. Terveydenhuolto, äitiysneuvola, sosiaalitoimi, poliisi jne. Kyllä pitäisi niiden miestenkin maine olla pilalla jotka noita jakorasioita käyttävät, varsinki jos tietävät naisen maineesta.

Eli on väärin että nainen leimataan mutta noita miehiä ei. Nuo miehet ovat yhtä tyhmiä, sitten vielä haukkuvat noita naisia ja pilaavat mainetta. Eli miestenkin pitäisi kärsiä huonosta maineesta loppuelämänsä. No laittakaa naiset tuollaset miehet kärsimään. Lopettakaa heidän palkitseminen ja pilatkaa heidän maine samalla mitalla! Se on teidän naisten tehtävä. Miehiä ei yksinkertaisesti kiinnosta mitä ne muut miehet tekevät. Saattavat kyllä olla kateellisia, sillä panomiehiä arvostetaan.

Mutta sekin arvostus lakkaisi kun seinään, jos naiset eivät pitäisi heistä. Niin yksinkertaista se on. Hyvä se on että joku ryhtyy viruksille ja bakteereille ja taudeille kasvualustaksi,muuten kuppakin voi kuolla sukupuuttoon. Kuka saatana se siellä aina tällasia paskoja trolleja nostaa??

Varmaa se heleveti elina!! On ihmisiä, jotka pitävät sinua jakorasiana ja on ihmisiä, jotka eivät välitä seksikumppaniesi määrästä. Jos et halua kenenkään pitävän sinua jakorasiana niin lopeta paneskelu ympäriinsä, muussa tapauksessa jatka jos tuntuu kerran hyvältä. Et voi vaikuttaa muiden mielipiteisiin, vain siihen miten itse asian käsittelet. Nauti nyt vaan jossei vie kokonaan omaatuntoa. Suomi24 nosti taas äijän kirjoittaman trollin näkyville ja sai satunnaiset kävijät lankaan: Ai perhana, olipas paha ansa.

Nythän tässä on käyty keskustelua ihan turhaan! Kyllä rehellinen huoran toimi on kunnioitettavampi kuin ilmaislutka yliopistolta.

Kas kun se naiminen on niin mahtavan mukavaa kulli kovana! Jos seuraat polkua joka vie ikuiseen elämään lopetat haureuden synnissä elämisen. Mainetta voi toki saada, joskus siihen voi olla aihetta, joskus ei.

Ei sillä ole niin väliä normaalin itsetunnon omaavalle ihmiselle mitä jotkin ihmiset hänestä ajattelevat. Mutta jos hakee irtoseksistä jo itsessään jotain hyväksyntää itselleen ja omaa heikon itsetunnon, niin toki sillä silloin voi olla suuriakin seurauksia. Itse olen kuitenkin sitä mieltä ettei nykyaikana yliopiston aikana hankitut n. Aina tulee olemaan ihmisiä joille se on ongelma.

Mutta kannattaa kuitenkin hieman ajatella myös tulevaa, eikä vain elää hetkessä, vaikka se välillä olisikin niin houkuttelevaa. Jos, siis jos, haluat jossain vaiheessa sitten valmistuttuasi ja työelämään siirryttyäsi etsiä sen mukavan, hellän, sinut huomioivan ja aidosti rakastavan rauhallisen miehen jonka kanssa sen perheenkin haluat perustaa, niin sinulle voikin tulla ongelmia noita tai mikä suuri luku se nyt silloin onkaan seksikumppaneiden määrästä.

Sillä todennäköisesti se hellä ja kiltti mies ei itse omaa vastaavaa seksikumppaneiden määrää ja eihän se silloin mikään ihme ole että moinen pelottaa ja aiheuttaa tietynlaista riittämättömyyden ja epävarmuuden tunnetta kumppanissasi. Joten jos siis harrastat seksiä useiden kymmenien, jopa satojen miesten kanssa, niin varaudu sitten siihen että se tulevaisuutesi pitkä suhdekin on sellaisen miehen kanssa jonka oma seksikumppaneiden lukumäärä on ainakin lähellä sinun omaasi.

Nainenhan saa omalla värkillään tehdä, mitä huvittaa kunhan ei tauteja levitä! Sehän on tietysti kanssa, että seksikumppanit on vapailla markkinoilla olevia myös!

Kannattaisi enemmänkin pelätä helvettiin joutumista. Nykyaikana ei yhtään kenenkään tarvitse perustella taikka selitellä omaa käyttäytymistään yhtään kenellekään, nykyään naisella on oma tahto, omat aivot, sekä oma elämä. En ikimaailmassa ottaisi sellaista miestä itselleni, jonka mielestä naisen täytyy jotenkin "ansaita" mieheltä kunnioitus ja arvostus, tai joka ajattelee, että nainen on jotenkin käytetty tai kulutettu jos ei ole tarkkaan varjellut "pyhimpäänsä".

Sellainen asia vielä, että kysyisin minkähän takia miehet ovat kautta aikojen alistaneet naisia, ja siihen on lähes aina liittynyt seksi. Joko miehen, tai naisen seksuaalisuus? En tiedä, mutta kun miehillä se elämä tuntuu pyörivän sen kyrvän ympärillä, niin ehkä heillä on järkyttävä epävarmuus omasta kyvystään tyydyttää nainen, jolla on kokemusta useammasta paremmasta?

Tämän takia täytyy koettaa painaa alas naisen arvoa ja vielä oikein levittää sitä eteenpäin, jotta tulisi itelle miehisempi ja arvokkaampi olo ;.

Eiköhän se kuule 9. Jotenkin tulee mieleen sun kirjoituksestasi että sulla tulee olemaan aika ankea vanhuus. Sun värkkisi viehättävyys tulee kokemaan saman minkä muidenkin vastaava, ja silloin joudut nöyrtymään tosiasioiden edessä ja ihmettelemään että "mikä helvetti siinä on ettei miehillä enää seiso" kuten aiemmin.

Älä siis keskitä elämääsi siihen pieneen rakoseen siellä alapäässäsi, vaan katso elämää kokonaisuutena. Levitä siis ympäristöösi hyvää, äläkä kitkerää happoa jota kirjoituksesi viestii. Haarojen levittäminen ei ole kenelle tahansa ei ole hyväksi kenellekään tahansa. Jotenkin tulee mieleen sun kirjoituksestasi, että sulla on jo aika ankea nykyisyys - paitsi siis jos tyhmyys on jotenkin tavoiteltava olotila.

Valtaa - todellista valtaa - käytetään hiukan eri kammareissa kuin makuukammareissa. Naisten pihtaamisella taikka jakamisella tuskin on merkittävää vaikutusta maailmanpolitiikassa. Suurin osa maailman naisista kun ei voi edes päättää omasta ruumiistaan: Mutta usko sinä toki mihin haluat.

Joo kai sit vissii Siksi ymmärrän kyllä noita vanhanajan perinteitä, joissa väärään paikkaan perustettu tai väärään aikaan avattu haarakonttorin pitäjä kivitettiin. Ja ymmärrän halun ennaltaehkäistä tämän kaltainen toiminta. Kuitenkin, takerruit väärään kohtaan viestiäni. Lue uudelleen ja ajatuksella se loppuosa siitä. Eli harjoittavat elämänsä ja kehonsa itsemääräämisoikeutta? Huhhei, onpa hyvä että tapetaan pois tuollaiset naiset.

Eipähän leviä tuollaiset ideologiat. Eihän naisilla ole itsemääräämisoikeutta. Tai sitten voitaisi elää niinkuin meillä kaikilla olisi ihmisarvo. Okei, koska miehiä ja naisia on suunnilleen yhtä paljon ja miehet keskimäärin haluavat enemmän seksiä, eivätkä homoseksuaalisten määrät ja suhteet riitä tasapainottamaan yhtälöä, on vapaassa kulttuurissa naisvetoiset markkinat seksin suhteen. Jotenkin muuten kuin orjuuttamalla kanssaihmisiä, sukupuoleen katsomatta.

Vai onko se liian vaikeeta? Enpä olisi itse tuota paremmin osannut ilmaista! Yleiset mielipiteet, tai tarkemmin sanottuna pelko poiketa niistä, ohjaa useimpien elämää lähes kaikessa, myös siis elämän suunnassa, siinä mitä tekee elämällään jne. Jos katsoo rehellisesti elämäänsä, niin mitä omaa siinä oikeasti on? Kannattaa tutustua Alkuajatukseen, siitä löytyy tietoa oman tahdon selkeyttämiseen, löytynee googlaamalla. Minäpä kerron sulle jotain. Sunhan pitäis iällisesti olla jo aikuinen nainen kerta yliopistossa opiskelet niin eikö aikuisuuteen kuulu se, että lakkaa välittämästä muiden mielipiteistä?

Mulla niitä on tullu liikaakin, ei sekään hyvä asia Mä sanon yhen asian sulle mitä mulle on neuvottu ja mihin mä oon nyt kasvanu: Aikuinen ihminen saa harrastaa kenen kanssa seksiä haluaa, niin paljon kun haluaa, siinä ei niin kauan mitään väärää kun molemmat aidosti haluaa sitä ja se ei satuta ketään! Elä elämääs tässä asiassa siis tuon neuvon mukaan, tuon ikäsenä naisena. Näin mä sanosin sulle kanssa.

Koska oot varmaan myös tunnepuolelta kasvanut aikuiseksi ihmiseksi niin sulla ei tuu niitä et sekoilet suuntaan, toiseen ja kolmanteen vaan sä tiedät aidosti ketä sä haluut ja ketä sä et haluu. Sulla on se linja selvillä. Mun elämä ei oo ollu ihan helpointa mahdollista. Mulla on ollu alusta pitäen kotona vähän ongelmia, vanhemmissa omat ongelmansa, kasvatuksen puute. Sit mulla alko jo tosi nuorena murrosikä, vuotiaana tuli menkat ja näin ja siinä vuotiaana rupes elämä heittelemään myös muuten.

Mä olin niin vitun typerä murrosikänen että huhhuh ei mitään järkee!! Mut parin vuoden ajan tuli sekoiltua ihan kiitettävästi Mut sellaset ne kai monen murkun aivot on. Toisilla murrosikä on sit vähän helpompi ja toisilla vaikeampi ja mulla se tavallaan oli sieltä vaikeammasta päästä vaikka mä en mikään rikosten tekijä ollut tai kaljaa kitannut armottomasti mut sekoilin kyllä kaikin muiden keinoin.

Enkä harrastanut myöskään seksiä, mutta seurustelin useiden poikien kanssa ja otin sellasia tosi seksuaalisia kuvia itestäni, flirttailin monien kanssa, säädin, sit ihastuin varattuihinkin poikiin ja vähän salaa toivoin ja havittelinkin niitä itselleni.

Se mun ylä-aste oli jotain aivan sairasta. Varmaan mun luonnekin oli osittain niin vaikea et se aiheutti sen inhon ihmisissä, mut mua haukuttiin päivästä toiseen huoraks, millon mun ulkonäössä oli myös haukkumisen arvosta, sit väitettiin et mä panen vessoissa ja se paska ylti kotiin asti. Se oli jotain niinku niin järkyttävää! Kun sä olit wee pikkukakara, sekoillut sinne sun tänne ja tottakai niistäkin hommista täytyy ottaa vastuu mut tarviiks sen takia useamman vuoden ajan harjottaa henkistä väkivaltaa toista kohtaan?

Kuvittele nyt jos sä oot 13w neitsyt ja kaikki väittää et varmaan jätkän muna on käyny ton ruman saastasen Annan kiima limasessa pillussa!!! Niin kyllä se aika hiljaseks vetää kun just edellisenä vuonna pääsit kuitenkin vasta ala-asteelta Ja mulla on aina ollu sellanen paska tapa et mä oon pitäny itteeni tosi aikuisena naisena, aivan sama oliko ikää 10 tai Sellanen mä oon aina ollu. Mut jokainen tietää et ei kukaan ala-ikänen oo millään tavalla aikuinen tai nainen Nii joutuu sit tollasta kestää.

Nyt sit pitäs kun ikää on tullu lisää niin ymmärtää näitä haukkujiakin tottakai kun hekin ovat olleet lapsia!

Mä oon suhteellisen hyvin saanu käsiteltyä jo tätä asiaa mut sit kun lukee jotain tällästä nii saattaa ajatukset leimahtaa näin. Yhtäkään anteeks pyyntöö mä en oo koskaan saanu, mut mä oon kyl anteeks pyytäny niiltä joita kohtaan mie olen rikkonut. Toisaalta en kyllä näiden anteekspyyntöjä kaipaakkaan, halunnut mennä vaan elämässä eteenpäin. Mut kyl siel on pari akkaa jotka ovat ihan samanlaisia murjaaneja kun BB-Anne ja tuskin tulevat muuttumaan koskaan! Vaikka en kauheesti noihin tuollasiin juttuihin uskokkaan.

Yks niistä ämmistä ruvennut vanhemmalla iällä vielä hyvin tekopyhäksi. D anna mun kaikki nauraa. Mitäs se oli mitä he tekivät minulle? Moni siellä vielä avoimemmin ja enemmän harrasti seksiä kuin minä. Petti jopa miestään, ykskin miespuolinen kaveri mulla oli niin hän hylkäs kaverinsa mut kun akkansa käski ja otti sen takasin ja jatko sen kanssa yhteiseloa vaikka ties tää muija kuinka monta kertaa häntä pettänyt ja narahtanut kiinni.

Voi kysyä vaan niinku et mikä ihmisiä välillä vaivaa!? En puolustele omia tekojani tai oo niistä jälkikäteen aina ylpeä mitä enemmän tulee ihmiselle ikää, sitä enemmän se oppii, mut selittäköön joku jos tajus tai sai tästä jotain tolkkua et miks just mulle kävi niin kuin kävi. Viettelijät eivät tee mitään väärää, vaan varattu tekee ja se on heidän omalla vastuulla. Syy siis on pettäjän, vaimot vain surkeuttaan haukkuvat toisen naisen ja vierittävät syyn heille, vaikka se on ukkonsa vika.

No mutta minä olin sillon sen tyttöystävän kaveri vielä ellen jopa parasystävä. Vietettiin aika paljon aikaa yhdessä ja sitten näin sen hänen poikaystävän ja aloin ihastumaan kanssa siihen. En koskaan kertonut hälle suoraan että oon ihastunu häneen mutta kyllä sen muista asioista varmasti näki.

Sitten kerroin yhdelle meidän yhteiselle ystävälle että mäkin taidan tykätä tuosta pojasta ja tämä meni kertomaan tuolle tyttöystävälle sitten ja siitähän se helvetti irti repesi. Myöhemmin sain kuulla ettei tämä tyttöystävä olisi ikinä aidosti ollut edes mun ystävä.

Haukku meikkityylistä ja kaikesta. En tiedä oliko vai ei, mutta ylä-asteella järjesti kyllä mulle sellasen helvetin et helppo uskoa ettei ollut. Mietin kyllä aluksi saattoiko sanoa vaan sen takia et oli mulle niin vihanen. Kyllä se sen poikaystäväkin osotti minua kohtaan sellasia kiinostuksen merkkejä. Mutta ei hänkään koskaan mitään suoranaisesti sanonut. Vieläkö oot samaa mieltä? Ylläpidon pissiksien provot huononevat joka päivä. Eikö mainokset mene enää kaupaksi.

Ihan lyhyt kommentti tähän keskusteluun. Itse olen aika pidättäytyvä ja suhteessa varsinkin en muihin naisiin juuri vilkuile. Naiselle sen olen aina kyllä sallinut ja pienet syrjähypytkin, jos vain saan itse niistä heti tietää. Ei se nainen kuitenkaan käytössä kulu. Joku voi tietysti pitää tätä ajattelutapaa tosi huonona. Minulla se on toiminut.

Mikä mahtaa olla avaajan miesmaku? Onko se nykyajalle tyypillisesti sellainen että seuraavista joku piirre miehissä viehättää: Kaulatatskat ja tatskat ylipäätään? Kukaan todellisti omaperäinen EI ota tatuointia nykyaikana, mutta kaikenlaisia kalkkunoita nuo jurpot kiinnostavat.

Sellainen tv-sarjojen tylsämielinen "Mr big"? Vajaamielisyys ja mulukun koolla boustaaminen? Salilla pumpattu yläruumis ja aivot nollissa? Hinttapulimainen ulkoinen olemus - kuten pian rehabiin jotuvalla vajaamielisten idoli bieberillä? Jos näin on niin eikun onnea vaan taviskalkkunalle. Jos ei näin niin hyvä juttu - senkus jaat. Tykkään miehistä joilla on kiltit silmät ja vahvat kädet , niistä jotka ei pelkää tilata pinkkejä drinkkejä baareissa ja jotka peniksen ympärysmitan sijasta kertoo mulle lempielokuvistaan, mielenkiintoisesta psykologisesta tutkimuksesta josta ne luki lehdestä eilen, siitä kuinka mikään ei kiinnosta tai vaikka intohimosta Pokémoniin.

Jostain kiinnostavasta ja persoonallisesta. Kaikki hienosti, anna palaa vaan. Naisen pitäisi olla niin hoikka, niin kaunis, niin sitä ja tätä Rietas sängyssä, mutta siveä luonnoltaan. Onneksi tuli aikanaan pantua mielin määrin tummaa, vaaleeta, vanhaa, nuorta. Ihan rauhassa saavat siunailla mainettani kaikki jotka lystää.. Aloittaja haluaa olla jakorasia, mutta ei halua jakorasian mainetta.

Mutta mitä muuta voisi odottaakaan tekopyhältä kaksinaismoralistilta. Millä tavalla hän muka ymmärsi väärin? Ja millä tavalla hän on tekopyhä kaksinaismoralisti? Onko hän muka sanout että mies joka paneskelee ympäriinsä ei olisi jakorasia myöskin? Kyllä "ymmärsinkö oikein" on ihan oikeassa. Jos sinun mielestäsi ei ole, niin ehkä aloittajan pitäisi opiskella suomen kieli. Jos aloittaja haluaa olla jakorasia, panettaa itseään siellä täällä, kerätä ehkä "sulkia" hattuunsa, jaella sinne tänne, ottaa rahaa tai ei "palveluksistaan" jne..

Oletko itse niin tyhmä, että et ymmärrä, tajua, tiedä, että tällaisista jakorasioista kiirii sana nopeammin kun ehdit kissaa sanoa Kukin tietenkin taaplaa tyylillään, mutta maine on mennyt.. Kirjoittelin tuossa jo aiemmin: Minkä taakseen jättää, sen eestään löytää. Sinulla on kieroutunut arvomaailma, kun pidät seksuaalista naista jakorasiana.

Meillä ei ainakaan ole ikinä kotona kiinnostanut kumpaakaan osapuolta mitkään tuollaiset turhanpäiväiset entisten seksikumppanien määrä, ei ole ollut tarvetta kysellä tai vastailla. Maailmassa on pikkasen tärkeämpiäkin asioita, ja vielä ihan nykyhetkessä. Mitä sellanen ees kellekään kuuluu, saatii kiinnostaa. Saapahan panna selkäsi takana muita kaikessa rauhassa. Se ei todellakaan ole sinun asiasi. Ihminen määrää itse omasta elämästään ja todella yököttäviä ovat kyllä ne ihmiset joita kiinnostaa toisen seksielämä.

Maailmassa on tärkeämpiäkin asioita kuin se että kenen kanssa oma puoliso harrastaa seksiä milloinkin. Et ole ihan kai ymmärtänyt lukemaasi..

Maailmassa todellakin on tärkeämpiäkin asioita kuin se mitä kumppanisi on tehnyt ennen kuin on sinut edes tavannut, ethän voi hallita tai omistaa kenenkään menneisyyttä. Ikävää, jos sinun kohdallesi on sattunut pettävä puoliso, joka on muokannut sinut erheellisesti luulemaan, että sinkkuna aktiiviset ihmiset olisivat uskottomia parisuhteessa.

Tällä sivustolla tuomitaan kaikki tuollainen, eli väärään paikkaan avauduit. Että mua ahdistavat tällaiset aloitukset: Eihän yliopistolla kukaan katso sillä silmällä. Täällä sitä sit väitetään et naisille tulis joka suunnasta noita seksikumppaneita, mä en ymmärrä.. Anteeksi, ei ollut tarkoitus mitenkään aiheuttaa ahdistusta: Itse en sanoisi olevani mikään veret seisauttava kaunotar, perusnätti ja hyvässä kunnossa kyllä, ja silti monet katselevat kiinnostuneina ennen kun joku älähtää, ei vain baarissa vaan myös esim.

Olen kyllä luonnostani flirtti enkä pelkää mennä juttelemaan söpöille pojille, ehkä tässä salaisuus? En osaa auttaa, mutta olet varmasti hyvän näköinen ja kiinnostava ja vaikka mitä! Juuri se lutkamaisuus tekee naisesta parisuhdekelpoisen ja kamutki on tässä samaa mieltä.

Meitä olis tässä 12 jätkää tällä hetkellä intis ja mietittiin että jos tultais vaikka sun luo kahville koko aijäporukalla. Miksi kuvittelet, että hän haluaisi panna teidän kaikkien kanssa? Tai teistä kenenkään kanssa? Aloittaja sanoi, että hän haluaa seksiä, hän ei sanonut, että haluaisi seksiä kaikkien kanssa tai kenen tahansa kanssa. Etkä sä aasi osaa erottaa sarkasmia porkkanasta??

Luuletko pölvästi, että kaikki täällä olevat yhtä tyhmät kirjoitukset ovat myös sarkasmia? No tuohan huorittelu johtuu täysin siitä, että miehet pyrkivät estämään ja kontrolloimaan naisen seksuaalisuutta.

Sitten kärsitte seurauksista itsekin, kun siitä syystä osa joutuu olemaan ilman. Nuo muut stereotypiat ovat seurausta alkuperäisestä stereotypiasta eli huorittelusta. Kyseessä ei ole mikään miesvihamielinen kulttuuri, vaan te miehet olette itse luoneet sen. Naiset eivät halveksu miesneitsyitä, se on teidän omaa stereotypiaanne ja kuvitelmaanne. Te olette itse luoneet nuo kaikki stereotypiat, biologialla ei ole asian kanssa mitään tekemistä.

Taitaa olla miesten omassa päässä, että kokematon mies olisi jotenkin säälittävä. Monen naisen mielestä maailman seksikkäin ajatus, jos mies ei ole koskaan ollut kenenkään kanssa ja saa opettaa tätä. Naisille taas oma neitsyys on vain riesa, koska tietää ensimmäinen kerran sattuvan ja olevan muutenkin ei-mukava kokemus, josta haluaa vain päästä äkkiä yli.

Joo, se on kyllä mielenkiintoinen paradoksi, että jotkut miehet haluaisivat, että naiset pidättäytyisivät, mutta seksiä pitäisi sitten kuitenkin saada..

Kenen kanssa aattelitte sitten sitä harrastaa, jos naiset pidättäytyvät? Voisit ainakin harkitusti "seurustella". Moniko mies joka täällä kirjoittaa, ajattelee, että myös mies on jakorasia jos käy paneskelemassa ympäri kyliä? Usein nämä huoraksi haukkujat ovat näitä nuoria miehiä jotka vonkaa joka viikonloppu baarissa. Epävarmoja poikia,miehiksi ei voi sanoa. Yhtälailla nainen haluaa nauttia seksistä siinä missä mieskin.

Itse olen 20v nainen ja ollut kohta vuoden ilman. Pää tässä meinaa seota. Todellakin ottaisin sellaisen osaavan nelikymppisen miehen tuosta kadulta yhdeksi yöksi, jos sellaiseen tilanteeseen pääsisin. En lukisi itseäni huoraksi vaikka olisin tähän mennessä käynyt vaikka miestä läpi. Muistan työpaikalta hauskan jutun, kun nuori kolli tuli pakkaamoon töihin. Me naiset sitten kaikenikäiset ruvettiin sitä piirittämään, ja ei kyllä mennyt päivää kun pari miestä siinä karjahti kun reviirille on tullut vieras mies.

Nämä miehet olivat jo yli nelikymppisiä. Mutta voi että, onhan se niin perseestä kun mies ei voi kontrolloida naisten käyttäytymistä. Kasvakaa pojat ja aikuistukaa, ehkä tekin joku päivä saatte sieltä baarin tiskiltä jonkun ok-näköisen misun! Kun paketissa on tarpeeksi kuoppaa ja muhkuraa muutenkin, en ole jotenkin koskaan tullut edes ajatelleeksi, että sitä selluliittiakin pitäisi nyt erikseen hävetä.

Aina mun reidet ovat olleet muhkuraiset, ja lämpötilan vaihtelut kuumasta kylmään, kuten saunan jälkeen vielä erikseen koristelevat ne selluliittimuhkurat punaisin läikin. Että varmasti oikein erottuu. Mulla on ollut ns. Ja ne ovat osa minua. Ehkä minun olisi vaikeampi hyväksyä selluliittia, jos olisin muuten älyttömän timmissä kunnossa? En tiedä, sillä en ole. Mutta hyväksyy sitä tai ei, siellä se muhii ja muhkuroi joka tapauksessa, eikä ole mitään sekunnin poppaskonstia, millä sen saisi pois; miksi siis tuhlaisin aikaani murehtimaan jostain, jolle en yksinkertaisesti voi mitään?

Olen ollut siitä onnellisessa asemassa, että esimerkiksi mun seksipartnerit eivät ole koskaan sanoneet mitään ilkeää mun kropasta. Kukaan ei ole huomauttanut, että hei sun tissit roikkuu ja on eri paria; tai että onpas toi sun perse just tommonen tyypillinen suomalainen littaperse. Kukaan ei ole sanonut että reiteni saisivat liito-oravankin kateelliseksi venyvällä nahkallaan, tai että kuinka kätevää on kun jenkkakahvoista saa hyvin kiinni pistellessään takaapäin menemään.

Sen sijaan vatsankumpuani on silitelty ja napaani suudeltu; minut on vedetty takaapäin lusikkaan ja sivelty lantioni kaarta ja kerrottu, että se on kauneudessaan ylivertainen. Ylipainoiseksi, keski-ikäiseksi naiseksi mulla on siis luultavasti aika hyvä itsetunto, ja myönnänkin, että nuorten rakastajieni kehumiset eivät sitä ole juurikaan lytänneet. Vaikka toki vielä keskitynkin siihen, että haluan myös näyttää huolitellulta muhkuroineni päivineni, olen havainnut, että viime vuosina olen ennemminkin halunnut keskittyä siihen, minkälainen olen ihmisenä.

Huolehdin itseasiassa enemmän siitä, etten loukkaa ketään tahattomasti, kuin siitä, että vilahtaako selluliitti inasen liian lyhyen mekonhelman alta.

Koska siis eihän meitä kukaan oikeasti arvota sen mukaan, kuinka paljon selluliittia meidän reisiimme on kertynyt?

Ei kukaan ole ikinä sanonut että hei onhan toi Puumis muuten ihan kiva tyyppi, mutta noi sen selluliittireidet on niin karseet, että en halua enää olla sen kaveri? Jos minut on joskus arvotettu huonoksi tyypiksi, niin eiköhän se kuitenkin loppupelissä johdu siitä, että olen — tietoisesti tai tiedostamatta — ollut jotakuinkin todella   mulkku persoona. Niinpä aion jatkossakin ihan kaikessa rauhassa hyllytellä menemään polka dots -luumusukissani ja hymyillä kaikille vastaantulijoille.

Minä olen onnellinen juuri tällaisena kuin olen; minun kumpuni, muhkurani ja selluliittini tekevät minusta juuri minut. Täydellisyys on tylsää joka tapauksessa; ne pienet säröt siinä kirppikseltä ostetussa luvun mummonkahvikupissakin tekevät siitä juuri omanlaisensa, uniikin. Ja hei — jos nyt joku vielä oikeasti jostain kumman syystä tuntee lapsellista tarvetta arvostella toisen ulkonäköä, niin kehottaisin ensin katsomaan peiliin ja sen jälkeen varaamaan aikuistumisen pikakurssin.

Koska oikeesti mitä välii. Meilläpäin on sanonta, että "vituttaa kun pientä oravaa", liittyisköhän se jotenkin näihin reisiin? Läps-läps-läps - lähetäänkö joskus yhdessä liitelemään ja tekemään oravat kateelliseksi?

Ei apua, pitääkö selluliittiakin hävetä? Minä en edes tiedä mikä se oikeasti on. Tai siis tiedän suurin piirtein mitä se on, mutta ei ole hajuakaan onko minulla sitä vai ei.

Nykyiseltä kerran kysyin että onko minulla selluliittia, ei kuulemma ole, luotan sitten hänen sanaansa. Tosin en ikinä ole ymmärtänyt mitä hävettävää selluliitissa on, sitähän kuulemma löytyy ihan niiltä timmeiltäkin tyypeiltä.

Ja minä kuitenkin olen ikäni itseäni hävennyt kun lapsesta asti olen pullukka ollut. Lasten jälkeen olen vasta tajunnut että mitä ihmettä minä välitän? Mies pitää minua kuumana, sekä kriittisesti miettien moni muukin mies hänen lisäkseen.

Tosin hänen mielipiteensä sattuneesta syystä on muutenkin yksi hailee. Ja sitten minä mietin jotain ala-asteella heitettyä juttua roikkuviata alleista ja verhoudun pitkähihaisiin tappohelteilläkin.

Aikuinen nainen, huh huh. Mutta hei, voi liittyä teidän ohilentoonne roikkuvien allieni voimalla. Kyllä niillä varmasti vähintään yhtä hyvin ilmassa pysyy kuin venyvillä reisilläkin. Aijoo unohdinkin mainita allit! D Kyllä täälläkin jos tiputanssiin yltyy niin saa vieressä seisovat varoa ettei tule allista naamariin!

Itellä kanssa allien voimin voisi liittyä liitelemään: D tiedän, että olen lihavamman puoleinen, mutta ei se menoa haittaa. Siis olin nuorempana anoreksian rajamailla ja ikinä tyytyväinen kehooni. Nykyisin kuulemma paino-indeksi roikkuu sairaalloisen lihavuuden rajamailla, mutta ei se haittaa. Olen paljon paljon enemmän sinut itseni kanssa ja vaikka nyt mahaa ja reisiä löytyy niin löytyy myös kunnon tissit ja perse eli ei todellakaan tartte hävetä haha.

Toi on just sitä passiivisagressiivista ja alleviivaavaa käytöstä pahimmillaan, koitetaan naamioida oma paskantärkeys ja kommentoinnintarve "kivaksi kannustukseksi", alentavalla tavalla. Nähdään että on oikeus kommentoida toisen, vieraan ihmisen kroppaa siihen sävyyn että "kiva ettet välitä että meidän muiden mielestä olet läski ja sun pitäisi ehkä osata hävetä sitä jotenkin".

Tulee ensimmäisenä mieleen että mikähän tuonkin ihmisen oma ongelma on. Jep, olen itse pullea nainen, enkä kovin sinut sen kanssa että omat ruuhkavuodet on saaneet mut lihomaan kun liikuntaharrastukset on väistyneet iltapalaherkkujen ja lauantaipizzojen tieltä. Inhoan termia "bodypositiivisuus", itsekorostuksesta on tehty kovin trendikästä. Se ei saa mua viihtymään turvonneessa ja ei-omalta tuntuvassa kropassani yhtään sen paremmin, itseasiassa päin vastoin.

Toisaalta en voisi vähempää jaksaa puuttua siihen missä on jonkun toisen ihmisen muhkura tai kulma. Ihmisissä on niin paljon muutakin kuin painoon liittyvät ominaisuudet, että edes ulkokuorta katsoessa se ei nouse millään tasolla määritteleväksi asiaksi. Olen aina teini-iästä saakka ollut hyvin tietoinen selluliitistä takapuolessani ja reisissäni.

. marraskuu Porno puhelin domina runkkaa ponia video erootiset naiset. Tytöllä märkä pillu sormeilu kulli seksinovellit. . Toivottavasti sivuston vinkit auttavat ja löydät itsellesi seksiseuraa netistä — parhaimmillaan jopa ilmaiseksi. .. lomamökit venytyskorut netistä thai hieronta riihimäki kiima thai hieronta vaasa. marraskuu Vanhat naiset ovat kiimassa minä ainakin minua pannaan joka päivä .. suomi24 suomi alaston pillu kulli live seuraa work vantaa pahotar .. Oli esimerkiksi eettisesti aivan hyväksyttävää, että homoseksuaalit Seksi puhelu Alaston Kuvia ja Wilma esbo runkkaus vinkkejä, Sexshop jyväskylä chat vaasa. huhtikuu Vinkkinä Guinessin Ennätysten Kirjalle – onkohan viidentoista sekunnin ennätystä vielä rikottu tätä ennen? Pikapanoisimman kerran ikinä.

SEXWORK PORI HOMO THAI MIESBOY

Eläimillä ja ihmisilläkin alkuaikoina oli kiimat, ja pantiin kun panetti, eikä paskaakaan . kanssa, joten olemme sopineet että homoseksuaaliset suhteet muiden kanssa ovat sallittuja. tietää että "se teidän ihqu raxunne runkkaa ranteensa ruvelle muille naisille kun joutuu .. Lue myös parhaat vinkit kesätyönhakuun. marraskuu Porno puhelin domina runkkaa ponia video erootiset naiset. Tytöllä märkä pillu sormeilu kulli seksinovellit. . Toivottavasti sivuston vinkit auttavat ja löydät itsellesi seksiseuraa netistä — parhaimmillaan jopa ilmaiseksi. .. lomamökit venytyskorut netistä thai hieronta riihimäki kiima thai hieronta vaasa. marraskuu Vai onko jossain lehdessä vuosittain vinkkejä miten miehet voisivat peittää kaljamahansa, häivyttää littanaa takapuolta, feikata.

SEKSI HOMOSEKSUAALISEEN TREFFIT LIVE CHAT