Suomi 24 gay homo kalua tarjolla

suomi 24 gay homo kalua tarjolla

Jonkun mielestä tämä voi olla homouden tukahduttamista, mutta henkilökohtaisesti en osaa ajatella asiaa siten. En kuitenkaan katso myöskään eheytyneeni homosta heteroksi.

Tiedän, ettei seksi onnistuisi kenenkään toisen naisen kanssa, vaikka fantasioisin miehistä aktin aikana. Muistan, kun vuotiaana suutelin naista, ihoni meni kuin kananlihalle ja suoraan sanottuna voin pahoin.

Miesten kanssa en kokenut minkäänlaista inhoreaktiota, jos ei oteta lukuun seksinnälkäisten ukkojen lähentymisyrityksiä ja suoria seksikutsuja. Kirjoituksesi perusteella sinussa on kuitenkin paljon bi-seksuaalisia aineksia sikäli mikäli et nyt tosiaan tukahduta homouttasi tai ole vielä vastarakastumisen tilassa, joka ajan myötä haalenee aina.

Täkllöin myös todellinen suuntaus voi palata esiin ja pintaan ja nousta naisen ja miehen välisen seksin häiritsijäksi. Miksi ajattelet olevasi homo jos fantasioit vain naisestasi etkä miehistä. Seksuaalisuus on joillain kai muuttuva ja joustava. Tällaisesta olisi mukava kuulla mielipiteitä ja kokemuksia lisää. Miten homosuuntaus näkyy seksissä naisen kanssa?

Millaisa ajatuksia homomiehellä on kun rakastelee naisen kanssa? Näin sen ymmärrän ja eihän se nyt tarkoita sitä, että jos sinä fantasioit vieraista miehistä koska olet onnettomasti naimisissa homon kanssa, että Vm. Jos löydät sen ''Oikean'' niin ehkä lopetat muista fantasioinnin. Ja millaisia ajatuksia homomiehellä on kun rakastelee naisen kanssa? Vastenmielisintä mitä olen koskaan tehnyt.

Ei kai itsepetosta harrastamattomalle homolle "se oikea" voi olla nainen. Jotain on pielessä tuollaisessa yhtälössä. Äitiäkin saatetaan rakastaa, mutta ei sen kanssa panna tai aleta suhteeseen. Homon parisuhderakkauden kohde ei ole nainen. Tai jos on, perverssiys on jo huipussa. Jännintä tässä viime perjantaista alkaneesta homofoobikoiden kaapistatulossa on se, että aktiivisinta ääntä taitaa pitää nainen, jonka pillua ei nuolla. Kyse ei siis ole loppupeleissä raamatusta, homoista, kirkkovihkimisistä, kirkkoeroista, eheytymisestä, vammaisista taikka mistään muusta kuin ko.

Ja olen ihan varma siitä, että Suomen maassa on tuhansia, ellei miljoonia heteromiehiä, joille ei naisen pimpsan nuoleminen ole seksiaktin tärkein osa, sormeilu ehkä esileikkinä riittää heidän mielestään, koska kukaan ei ole opettanut miten nainen tyydytetään.

Mieli pahoittuu myös heidän puolestaan, jos vaimo on sitten heille samantien homoleimaa tarjoamassa, jos ei kaikki ole vaimon mieleen. Eikä edes tämä sama nainen itse saa sanottua, kun tätä samaa keskusteluketjua on täällä s Ja tämä yksittäisen ihmisen makuuhuoneongelma kääntyy sujuvasti kaikkien homojen viaksi.

Eikä tämä ole mitään kiusaamista, vain parannusehdotus. Eroa, hae tossun tai tässä tapauksessa tussun alle uusi kielimies, joka haluaa naida ainoastaan lähetyssaarnaaja-asennossa ja jätä sun seksiongelmiisi täysin viattomat homot rauhaan. Homot eivät koskaan rakastele naisten kanssa. Oletko varma, että sama nainen on äänessä vuodesta ? Eiköhän näitä samanlaisia kokemuksia ole monellakin yksilöllä.

Mikä siinä on niin vaarallista, että etsii aiheesta keskustelua? Oikeinko pitäisi löytää tussunnuolija, jotta pysyisi palstalta poissa kertomassa karmivia kokemuksia jotka saattavat saada lukuiset kanssasisaret ajattelemaan asiaa? Olen myös nainen jonka mies oli selkeästi homo. Pimppi ei innostanut, mutta miesten välineistä syttyi. Toi koskettelemattomuus ja silmät kiinni rakastelu on erittäin tuttua. Intohimo ja läsnäolo puuttui, se oli musta hankalinta.

Pimppiä ei olis tarvinnu nuolla jos jotenkin olisi näkynyt innostus naisen vehkeisiin. Ja paras varmaan vielä mainita, että sitä pimppiä ei tosiaan nuollu! Haluaisin nuolla sinun tussusi ja panna sinut kahleisiin. Miksei siis tussunnuolijaksi kelpaa vaikkapa toinen nainen?

Yhtä lailla kun mies tietää mistä mies tykkää ja kiihottuu, niin nainen tietää parhaiten mitä nainen haluaa. Ai niin, se homofobia. Avioliittojen vastustajat voisivat miettiä sitäkin, että täällä on nyt avautunut pari ilmeisestä pakkoavioliitosta miehen kanssa kärsivää naista, joiden elämä on mennyt pilalle siksi, että on seksuaalisesti turhautunut biseksuaalin kanssa. Kummallekin parille olisi selkeästi parempi, jos bi-ukot olisivat voineet vapaasti solmia suhteen miehen kanssa, eikä olisi ollut pakkoa mennä naisen kanssa liittoon ja nämä naisetkin olisivat olleet vapaita hakemaan enemmän haluamaansa seuraa, kun alunperinkään ei olisi tullut biseksuaalia vastaan.

Mitä enemmän tätä tasa-arvoista mahdollisuutta vastaan tappelette, niin sitä enemmän potkitte itse itseänne nilkkaan. Miksi homomies olisi parisuhteessa naisen kanssa? En ole kuullut yhdestäkään kaappilesbosta joka olisi yhteiskunnan painostuksesta "alentunut" parisuhteeseen väärän sukupuolen kanssa. Mutta tällaisia homomiehiä sen sijaan löytyy. Onko se vielä nykyaikanakin "vaikeampaa" miehen olla homoseksuaali kuin naisen?

Vai mitä ihmettä, ovatko naiset vain rohkeampia tulemaan kaapista? Homomiehet ainakin maaseudulla jättävät useimmiten kaapista tulematta syystä, että pelkäävät nimenomaan ympäristön kielteistä suhtautumista. Monet maalta kaupunkeihin muuttaneet nuoret homot rämehomot kertovat useimmiten melko tutun tarina homofobisista miespuolisista sukulaisista ja tuttavista sekä homoihin kohdistuvasta ilkeämielisestä asennoitumisesta, josta suvaitsevaisuus on valovuosien päässä.

Ei sellainen tietenkään houkuttele tulemaan kaapista, kun tietää, mitä siitä ikävimmillään voi seurata: Pelko pitää kaapissa, ja tästä syystä homomiehet valitsevat usein sen helpomman tien: Naisten homoseksuaalisuus on jossain määrin hyväksytympää, koska naisiin suhtaudutaan eri tavalla kuin miehiin.

Miehiin asetetaan toisenlaisia odotuksia. Homoseksuaalisuus miesten kohdalla ei ole läheskään aina ''oikei'', jos ajattelet.

Rohkeimmat kaappihomot tulevat yleensä kaapista, kun ovat haudanneet vanhempansa. Hä kuinni kyllä mä oon ainakin tullut jonkaapista vaikka oon vasta 15v ja molemmat vanhemmat elossa. Vanhemmat, niiden tutut ja mun tutut tietää mutta ei suku hirveesti koska vanhemmat pelkää et se tieto levii sitte suvun kaikista vanhimmille ja ne sitte ei hyväksy asijaa. No jos ne ei hyväksy asijaa niin ei se mua haittaa yhtään mutta vanhemmat on erimieltä.

Mä en vaan oikeesti välitä kauheesti lähes mistään vittuilusta taikka muusta paskasta mitä niskaa tulee koska sitä on tullut niin paljon että ei enää pahemmin mikää hätkäytä: P Tosin seku joku teki kunnon trollin, leikki mun suurinta ihastusta kikissä ja juteltii paiviä kunnes tajusin.. Niin no unelmaksi se jäikin. Se tietty hätkäytti mutta toisaalta ajatukset on muualla ku pääsee miettii kosto operaatiota sille joka kusetti mua..

Luultavasti niin paha nolaus että se menee kaappiin ihan vaan koska nolottaa se että trollas mua: D Ei toi oo eka kerta ku kostan jotain niin pahasti jollekkin että se joutuu johonki hoitoo sen takia ja saa meiliala lääkkeet.. Pä Oonkohan mä liian julma.. Toisaalta nainen menee helposti nyrkin ja hellan väliin, jos nainen on vain "pakon senelema" kulissi. Kulissin toisaalta ymmärtää ympäristön asenteiden vuoksi. Miehekkäät top-machot on Suomessa harvoin ulkona kaapista.

Jos pystyvät jonkinlaiseen seksiin naisen kanssa, niin helppohan on valita nainen kumppaniksi. Naista on helppo saada, kunnon miestä hankalampi sillä siihen vaaditaan tasoa ei saa olla läski. Naisen kanssa saa jäkikasvua ja normaalin perheen. Toisaalta ne jotka ei halua kusettaa naista ympäristön asettaman paineen vuoksi, valitsevat sinkkuelämän tai koettavat saada aikaan parisuhteen miehen kanssa.

Itse en voisi mistään hinnasta edes suostua seksiin miehen kanssa niin, minkä helvetin takia kukaan homo valitsisi kulissisuhteen? Ei asuta edes missään rättipäämaassa jossa homous on tuomittavaa. Silti näistä kuulee usein. Tehkää vain sitä mikä tuntuu teistä itsestänne oikealta älkääkä pakottako itseänne seksiin naisen kanssa, ei lesbotkaan suostu miehen kanssa sänkyyn vaikka miten yrittäisi.

Ottakaa hinut lepakoista mallia! Just nää eheyttäjät ja homojen haukkuminen on vienyt siihen, että homomiehet vie teidän naiset. Niitä jotka ei tosiaankaan kykene missään olosuhteissa seukkaamaan naisen kanssa. Ne on kai niitä "dtm-transuja". Vielä kun yhteiskunnan ilmapiiri tulis suvaitsevammaksi, niin hetskuille riittäis naisia enempi. Ilmapiiristä se on kiinni, kuinka paljon homoja perustaa naisen kanssa perheen.

Nykyinen ilmapiiri ei ole edes pk-seudulla täydellinen. Kuinka monta homoparia olet nähnyt kävelemässä Mannerheimintiellä päivällä vilkkaana aikana käsi kädessä? HAH, eikököhän tässä jo tarpeeksi suvaitsevaisia olla, sen avioliittolainkin kun saitte jo läpi. Mä en kannata mitään avioliittolakia. Käänsit naisiin, mutta kuinka monta mieshomoparia olet nähnyt manskulla? Juuri tosta aggressiivisesta asenteesta näkee piilotetun homovastaisuuden, jota ette kykene peittämään.

Pitääkö teille kahdelle vääntää rautalangasta? Minä en oikein jaksa uskoa että oikea umpi homo pystyisi suhteeseen naisen kanssa sillä minulle itselleni on täysin mahdoton ajatus että eläisin miehen kanssa vaikka pystyisin nussimaankin miehen kanssa. Aika vaikea olisi teeskennellä toiselle rakastavansa sillä kyllä yksinkertaisinkin ihminen vaistoaa ovatko tunteet aitoja.

Minä luulen että kyse on vaimoonsa kyllästyneistä bisse miehistä jotka pettävät vaimoaan. Samaa kyllä tekevät bisse naisetkin jotka ovat naimisissa miehen kanssa. Täytyy kyllä olla täysi pelkuri vailla omaa tahtoa jos ryhtyy suhteeseen vastoin omaa seksuaalisuuttaan, vain pitääkseen jotkut ahdasmieliset konservatiivit tyytyväisinä.

Itse en todellakaan suostuisi minkäänlaiseen suhteeseen miehen kanssa edes kulissiin vaikka olisi miten kovat ympäristön paineet tahansa. No mutta mikäs siinä jos jostain aseksuaalin naisen löydätte. Olette kuitenkin häpeäksi kaikille homoseksuaaleille, ihme kaappihomot. Tämä on piilotettu todellisuus jota jotkut eivät haluaisi kuulla.

Ja mitä teidän kulissivaimoihin tulee, niin pitäkää hyvänänne. Haluan imeä limavittusi ja antaa rasvaista persettäni sulle. Miksi ihmeessä peukuttaa homoa, joka pitää ruumista sielun vankilana ja elää naisen kanssa seksisuhteessa homoudesta huolimatta. Sielunkumppanuus voi olla ystävyyttä, mutta yllä mainittu ratkaisu vaikuttaa vähintäänkin seksuaalisuuden näivettämiseltä.

Mikä vaivaa homoa joka ei elä suuntautumisensa mukaisesti? Miksi valinta vuonna vapauden aikaan on homomiehellä nainen? Miten se seksi oikeesti sujuu? Mitä mietitte kun masturboitte? MInä mietin aina laukeamisen uhatessa röpelöistä naisen römpsää, niin heti menee fiilikset ohi ja jaksaa pökkiä äijää sen keskiverto kuusi tuntia minkä jokainen lähimmäistään rakastava homomies on velvollinen toiselle sängyssä suorittamaan: D Appisasille toiseen ketjuun tiedoksi: Bear nick on homo eikä kaappihomo, joten hänen pökkimisensä eivät tähän ketjuun kuulu.

Toisiin ketjuihin kannatta huudella ihan niistä toisista ketjuista. Mutta mikä siis vaivaa niitä homoja jotka eivät elä suuntautumisen mukaan? Miksi valita kaappi ja kulissi? Bear on nyt vain perinteinen salakaappihomo,anonyymi,kuvoton ja profiiliton tapaus joka harrastaa pimeästä kaapista käsin trollausta asiassa kuin asiassa.

Ettei kylillä lähtisi juorut liikkelle,mutta kylän yleinen salaisuus onkin bearin viehtämys poikalapsiin. Ja onhan bearillakin ihan oma kulissi. Aapo kertoo aina vaan enemmän itsestään ja viehtymyksestään poikalapsiin vastauksissaan. Eikö se ole se ole sinun kiinnostuksen kohde lukea kyseisiä sivuja ja postailla niille!!

Aika ontuvia selityksiä sinulla on. Mitäpä sinulla miehisellä miehellä on asiaa pedokeskusteluihin,jos et ole kiinnostunut kyseistä hommasta,vai oletko kommentoimassa pedofiilien erikoisasiantuntijana vai ihan jostain muusta syystä.

Ei sinua omien kertomusten mukaan kiinnosta pikkupojat mutta viihdyt hyvin sivuilla,jossa tarinaa pedofiileistä ja pikkupojista. Sinulla on selkeästi jotain minua vastaan: D Mutta ei se haittaa, että mulle skitsoilet, oletpahan sen ajan poissa lasten jahtaamisesta, mikä yhä varmemmin näyttää olevan nimenomaan SINULLE se juttu.

Voisit ehkä tunnustaa samaisista keskusteluista omat anonyyminikkisi, joille olen sinun rakkaaseen google-historiaasi vastaillut tai ehkä muistella, miksi itse teit sen jonkun lapsen feikki google sivuston, jonka linkki oli?

Turha kieltää, ettei sinulla ollut mitään tekemistä sen sivuston kanssa ja ettet johdatellut minua sille sivustolle laittamalla sinne sen kommenttipätkän. Surkea esitys jopa sinulta. Jos et ole huomannut, minähän olen saanut salahomottaretkin kimppuuni kirjoittamalla palstoille, joille minulla ei ole mitään asiaa: D Varmaankin jos kirjoittaisin seuraavaksi astrofysiikkakeskusteluun, niin sielläkin mun pitäisi olla kiinnostunut ja harrastaja, jotta voisin kirjoitella? Pedofiileillä näköjään monet konstit jotka vain tekevät pedofiilin toimet uskottavaksi,ei kukaan muu kuin pedofiili alkaisi miettimään ulos pääsyä pedobear leimasta.

Ei mun tarvitse luistaa mistään, mikä on ainoastaan sun päässäsi oleva pinttymä. Todistele edes itsellesi, että olet jossain mielestäsi oikeassa. Vai et osaa sanoa? Aapo lappia kiinnostaa mun tekemiset tai tekemisistä fantasioimiset ihan merkillisen paljon: Eiköhän se bearin panoretkien kertomiset ihan riitä qruiserin ilmoitustaululla. Onpas täällä tyttömäiset jutut: Onko Pellossa homoja mä oon. Heterosuhteessa elävät homot ja homosuuntautuneen miehen kanssa elävät naiset kertokaa lisää tarinoitanne.

Ohitetaan nuo tyttömäiset joka ketjuun sotkeutuvat perushomot Miksi olet naisen kanssa suhteessa vaikka olet homo tai lähes homo? Vai onko se asia mistä joutuu tinkimään? Miksi kuitenkin valitset suuntautumisen vastaisesti elävän miehen omaksi kumppaniksi? Mistä aloit epäillä miestä homoksi tai miehiin suuintautuvaksi homoksi? Ei kukaan heteronainen ota homoa kumppaniksi, eikä homoa kiinnosta harrastaa seksiä naisen kanssa.

Tuollainen kulissi toimii ainoastaan jos nainen on aseksuaali. Mistä aloit epäillä miestä homoksi tai miehiin suuntautuvaksi bi: Mistä näitä blondiinoja riittää? Etkö voisi olla homotar ja miehesi vaikka homotarzan kun sulla kuitenkin on tuo sama ukko-"ongelma" kuin sadoilla kanssasiskoillasi?

Joku täällä kommentoi että vain miehet ovat kaappihomoja, no ei kyllä ole. Ihan varmasti on myös niitä kaappilesboja. Joka päivähän kuulee heteromiesten valituksia kun nainen pihtaa eikä anna, ja sitten yritetään tehdä jotain taikatemppuja että ongelma korjaantuisi. Eiköhän aika monessa tapauksessa ole kyse yksinkertaisesti siitä että muija ei ole edes miehistä kiinnostunut, vaan on kaapissa elävä luuseri ja leikkii vain miehen tunteilla.

Eiköhän parisuhteissa elävien määrästä suurin osa ole heteroita. Silloin mies menee petiin naisen kanssa ja mahdollisesti myös syrjähypyn sattuessa ensimmäiseksi naisen kanssa - ei miehen. Ja jos vaikka onkin bisse, niin miksi selkeästi oletetaan, että se bi-miehen syrjähyppy tapahtuu saman sukupuolen edustajan kanssa? Voisi ihan reilusti katsoa peiliin ja nähdä, mistä se kenkä puristaa, eikä hakea syyllistä suhteen toimimattomuuteen ja huonoon seksiin homoista. Ja ,miksi oletetaan, että bisse ei muka voisi olla uskollinen?

Kuvitellaan että bisse elää tarpeessa. Säälittävien heteroämmien seksuaalivähemmistöihin kohdistuvaa vihamielisiä horinoita ja draamailua. Kyllä tuo pettäminen sillä siitä on kyse kun mennään vieraisiin tuntuu olevan kovin yleistä bisseillä. Tuollaiset ihmiset ovat kykenemättömiä parisuhteeseen ja uskollisuuteen. Käveltiin meille ja jäbä kävi ihan kuumana muhun.

Ajatuksena oli pidempään kiinnostanut kokelilla miehen kanssa, ja niinpä lopulta päädyttiin mun kämpälle. Hänen naistuttunsa jatkoi matkaa ja ei paljoa tarvinut ihmetellä, niin alkoi lentää vaatetta pois. Ensimmäisenä otin kaveria suihin, mikä oli tosi hottia Sitten se olisi halunnut että panen sitä, mutta vaadin panoa itselleni.

Ja sitä kalua riitti! Aika äkkiä kaveri tuli ja se oli sitten siinä. Olisin vetänyt uudet rundit, mutta kaveri lopulta nukahti - mulla sen puolikova mulkku edelleen kädessä Aamulla potkasin kaverin ulos, ei tuntunut ebää niin hyvältä jutulta, mutta ottaisin koska tahansa toki uudestaan. Nyt odottelenkin aika kiimaisena seuraavaa mahdollisuutta ;p. Taisin ite olla 14 ja tuo mies 22 äärimmäisen hätäinen ja huono kokemus. Parhaan kaverini kanssa aitassa, luin lehteä ihan rauhassa kunnes huomasin että housuja vedetään alas en sanonut mitään vain silitin häntä päästä ja siitä sitten se lähti ihan perä rööriin asti..

Olin ite jotain 16 vuotias ja kaveri oli Sattui aivan helvetisti, eikä ihme. Sulkijalihas repeytyi tuossa touhussa eikä vieläkään 4 vuotta myöhemmin ole kunnossa. Kannattaakin siksi jo etukäteen venytellä sulkijalihaksiaan, niin että on kunnolla joustava ottamaan mulkkua sisäänsä.

Eka kerta oli vuosi sitten. Laitoin ilmoituksen eräälle deittisivustolle, jossa hain itseäni vanhempaa top-miestä. Vastauksia tuli paljon, mutta suurin osa oli aika luokatonta vonkaamista. Yksi mies oli kuitenkin erilainen ja hänen kanssaan pystyi juttelemaan muustakin kuin seksistä. Ainoa miinuspuoli oli, että hän oli vanhempi mitä olin alunperin hakenut eli 59v. Viestiteltiin puolisen vuotta ennen kuin uskalisin mennä tapaamaan häntä.

Tarkoitus oli vain mennä katsomaan, miltä hän näytti ja juttelemaan kasvotusten, mutta himothan siinä iski, kun olin haaveillut seksistä miehen kanssa yläasteelta asti ja yhtäkkiä oli tilaisuus siihen. Aluksi ajattelin vain ottaa häneltä suihin, mutta hän oli niin herrasmies ja hyvä käsittelemmän ensikertaista ja olin tosi kiihottunut, kun sain pitkän odotuksen jälkeen imeä miestä, että kun hän kysyi saako hän panna minua olin täysin sulaa vahaa ja suostuin.

Sillä tapaa menetin sitten peppuneitsyyden hänelle. Aluksi oli aika outoa olla miehen kanssa, kun oli tottunut olemaan vain tyttöjen kanssa ja se oli tosi erilaista, millaiseksi olin sen fantasioissa kuvitellut. Mut oli kuitenkin upea ja nautinnollinen kokemus. Kolme kertaa ollaan sen jälkeen tavattu ja jokainen kerta on ollut edellistä parempi. Miestenvälinen on kiva harrastus. Puoli vuotta sitten,itse 49 ja kaveri 55v. Mies oli aivan kiimoissaan ja halusi tulla takaapäin. Muutaman työnnön jälkeen laukesi ja itse en päässyt oikein mukkaan juttuun.

Muuten tuntui mahtavalta,tarvii kokeilla uudestaan. No yksi ekoja kertojani oli talvella Tapasimme Mixeissä Tampereella ja lähdimme junalla hänen luokseen Vammalaan. Olin 19 ja hän Vaalea, tavallisen näköinen jannu mutta miehekäs ja isokyrpäinen. Hän oli kokenut joten hän osasi opettaa ja ihana yö se oli.

Kokenut, vanhempi mies oli hyvä vaihtoehto ainakin minulle. Tuon kokemuksen jälkeen osasin arvostaa miestä, joka ei välttämättä ole hyvännäköinen mutta oikeasti miehekäs , uskollinen, huolehtivainen ja isolla mulkulla varustettu. Vielä tänäänkin kun olen kiimasta levoton muistelen silloin tällöin yötämme ja mietin millaista olisi ollut asua hänen kanssaan.

Tiesin kuitenkin jo silloin ettei hän ole minulle se oikea emme olleet sukulaisieluja joten se jäi yhteen kertaan. Oltiin tuolloin molemmat vuotiaita. Olin kaverin luona yökylässä ja menimme nukkumaan. Hänellä oli parisänky eikä mitään muuta ja ihan muuten vaan menin hänen viereensä nukkumaan Kaverini tiesi,että olen biseksuaali ja en voinut vastustaa kiusausta ja raotin hänen peittoaan sen verran, että näin hänen pullotuksensa.

Hän nukkui ja kutittelin hänen munaansa ja itselläni alkoi seisoa ja niin alkoi hänelläkin pikkuhiljaa ja hieroin hänen kovaa penistään. En sanonut mitään, hymyilin vain. Sitten kaverini kertoi, että oli ollut hereillä kaiken sen aikaa, kun aloin kutittelemaan hänen munaansa.

Hän kysyi, että haluanko ottaa häneltä suihin ja sitten aloin imuttelemaan häntä. Sitten tuli hänen vuoro ja otti minulta suihin. Lopuksi olimme 69 asennossa ja laukesimme toistemme suihin ja käperryin sen jälkeen hänen kainaloonsa ja nukahdin siihen. Olemme edelleenkin kavereita ja puuhailemme aina silloin tällöin. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Mä olen 23v ja kokemusta vain suihinotosta mua yli 10 vuotta vanhemmalta mieheltä. Perseenreikä on niin kireä, että lopetan hommat aina kesken ja enää en edes halua ollenkaan! Olin just täyttänyt 18v ja olin juhlimassa synttäreitäni yhen kaverin luona, jossa majailin viikonlopun yli.

Se esitteli miulle jonkun kolme- tai nelikymppisen perheenisän itse asiassa en muista oliks se perheenisä tai edes naimisissa mutta joka palveli myös armeijassa ja oli lähdössä olikohan Afganistaniin joskus lähitulevaisuudessa. Tää mies heitti meidät johonkin huvipuistoon ja haki meiät sieltä sit ku haluttiin pois. Sit en muista tapahtuiko samana vaiko seuraavana päivänä, mutta ajettiin yhessä miehen ja miun kaverin kaa johonkin mehtään digikamera mukana.

Otin mieheltä suihin, kaveri otti miulta suihin, siis keskellä mehtää, sit mentiin takasin autoon ja ajettiin johonkin aukioon jossa mie ja mies siirryttiin takapenkille ja otin siltä taas suihin kaverin ottaessa kuvia. Lopetettiin kun jotkut ihmiset ilmestyi paikalle ja mentiin kaverin kotiin. Osasin kuulemma tosi hyvin imeä kyrpää ensikertalaiseksi, siis mies ei ollut uskoa olevani umpineitsyt. En osaa edes sanoa kaduttaako vai eikö.

No sanotaan että kaikista "seksuaalisista kokemuksistani" toi oli ehdottomasti vähiten nolo. Menin opiskelemaan toiselle paikkakunnalle.

Aloitin siellä kuoroharrastuksen ja tutustuin samalla Lauriin. Hän oli mukava rempseä herrasmies,esitteli mulle kaupunkia käytiin usein syömässä ja joskus elokuvissa. Kerran sitten kun lähdettiin elokuvista niin hän puristi minua hellästi pakaroista.. Oli mun ensisuudelmat,oli perhosia vatsassa kun en ollut koskaan ollut kenenkään kans näin lähekkäin.

Eka kerta tapahtui sit muutama päivä myöhemmin hänen asunnollaan. Suudeltiin kun hän riisui minut ja laittoi vatsalleen. Eihän se meinnannut millään mennä kun jännitin,sattuihan se aluksi paljon mutta olihan se kiihottavaa kun joku panee ja laukeaa sitten sisälle.

Mun eka kerta oli tällänen; olin eräässä gaychatissa ja olo oli jo pidemmän aikaan ollu tosi kiimainen. No, kuten yleensä, chateissä porukka haluaa nähä livenä, en ollut aiemmin suostunut sellaiseen mutta nyt jostain syystä suostuis: D sovittiin aika ja paikka ja menin sinne hirveessä jännityksessä puukko mukana XD pitäähän selusta varmistaa. Kun saavuin paikalle, mies oli siellä, hyvännäköinen ja kroppainen.

Puhuttiin jonkin aikaa ja sano että voidaan perua koko juttu jos musta siltä tuntuu, kerroin myös että oli mun eka kerta. No, ei peruttu, hyppäsin tuntemattoman miehen autoon ja mentiin sen kotiin jossa hän riisuutui, samoin minä pian.

Ei siinä muuta sitten kuin että aloin ottaa häneltä suihin. Olin sanonut että voi olla, etten pysty tekemään mitään muuta suuren jännityksen ja pelon vuoksi, ja hän ymmärsi.

Otin suihin ja hän laukesi jossain vartissa vatsalleni. Olisin toki halunnut tehdä paaaaljon muutakin mutta tuo jännitys oli vaan niin suuri: Mies oli todella asiallinen ja kunnollisen oloinen, ei pakottanut missään vaiheessa tekemään mitään mitä en haluaisi.

Hän oli myös hyvin ymmärtäväinen. Yllätyin että sellainen löytyi chatissä ja olin myös helpottunut että tämäkin tuli viimein koettua Pari kuukautta sitten kaverin kaa. Oltii oltu kaikkien kavereitten tyttöjä ja yks poika meiän lisäks pullonpyöritystä ja sain tehtäväks kielarin sen kaverin kaa! Sen piti kestää 10 s. Sit ku porukkojen piti pikkuhiljaa lähtee kotii nii vaan me kaks jäätii sinne tapahtu sen pojan asunnossa ja sit se sano et ei se ollu niin kamalaa se kielari.

Olin hetken hiljaa mut sitte yhtäkkii jotain tapahtu ja suutelin sitä. Sitte kohta katottii yhes homopornoo ja otettii suihin toisiltamme mut ei haluttu panna kunnolla. Nyt oon sen pojan kaa yhes salaa ja aateltii ens viikol kokeilla. Kyll oli kiimasia tarinoita ett alkoi heti seisoa miten muilla kertokaa onko kädes jo ja tipat vai vai. Menin parvekkeelle ja naapuri istu omallaan ihan riutuneena krapuloissaan. Ei oltu koskaan tavattu, vaan sen kämppismuijan kaa olin joskus jutellut.

Olin 29 ja homopoikuus tallella siis Katselin ja sanoin että "kyllä näytät surkeelta, otetaanko skumppaa? Tää nosti päätään et kyllä kelpaisi. Mä hain kaksi shamppalasia ja pullon.

Kiipesin kaiteen yli sen luo ja juotiin se pullo. Tultiin niin hiton hyvin juttuun, ihan sielunveli meininkiä! Ja sit ku oltiin juotu ja poltettu röökit, oltiin vaan hiljaa hetki, katottiin toisia silmiin ja yhtäkkiä vaan noustiin ku sanattomasta sopimuksesta ylös, se kiers pöydän meidän välissä ja työnsi kaidetta vasten ja suudelmiin ku eläimet.

Ei haitannut vaik olisi puolisuomee nähnyt sinne parvekkeelle Sit yhtä hyrymykkyrää kieputtiin sisälle pussailen ja reittiin vaatteet veks, otettiin suihin mut eikö perkele sen kämppikset tullu sinne!

Hirmu hädällä vaatteet niskaan ja just ehdittiin ettei kukaan tajunnut mitään. Olivat sopineet pubiin lähdöstä ja lähdin sitten mukaan Siellä footsie jatkuvasti, kundi kirjoitteli kännyyn tuhmia ja näytti mulle, kummallakin hitollinen halutus. Tää muija arvasi mitä oli tekeillä mut iski vaan silmää eikä kertonut kelleen. Tällä kundilla oli siis muijakaveri ja kaikkee. Kohta me lähdettiinkin ja mun luokse, siellä kundi pani mua ja kyllä tuntui mutta osasi se varoakin.

Laukesi kolmesti ja Mä kerran yön aikana. Nähtiin sit aika monta kertaa ja melkein ihastuin tähän tyyppiin, mut tulin sit järkiini ja nykyään moikataan ja joskus kaljalla käydään. Yhä on naisensa kanssa Mulla ihana kundi nyt, ei tiedä tästä historiasta eikä tarttekaan. Mut oli hieno kokemus. No tämä tapahtui kun olin 23v. Olin jo monta vuotta halunnut kokeilla suihinottoa ja peppupanoa. En tietääkseni homo ole kun en kiihotu miehistä tai pidä miehiä mitenkään erityisen komeina tai kiinnostavina, mutta seksi aina kiinnostanut.

No päätin kerran kokeilla erästä gay chattiä ja siinä runkkauksen himoissa päätin kokeilla löytyisikö heti sillä minuutilla lähistöltä jotain ja kuinkas kävikään löytihän sitä. Itseäni vuotta vanhempi mies asui aika lähettyvillä ja päätettiin siinä sitten tavata. Otin sinä iltana ensimmäisenä kerran mieheltä suihin ja mies otti minulta.

Noh ei se juuri miltään tuntunut. Ei hyvältä eikä pahalta, enkä myöskään hänen imemisestään saanut edes seisokkia. Kumpikaan ei lauennut koska hommat piti jättää kesken kun hänen kämppiksensä oli tulossa kotia. Seuraavana iltana himokkaana päätin kokeilla löytyisikö taas jotain miestä peppuneitsyyttäni viemään. Lähistöltä löytyi vain kokenutta peppua etsivä mies joten otin yhteyttä valehdellen että olen kokenut.

Sovittiin tapaaminen pimeällä kääntöpaikalla keskellä metsätietä. Hänen autonsa takapenkillä hän sitten pani minua ensimmäisen kerran. Pimeyden takia en tiedä minkä kokoinen miehellä oli mutta syvälle mennessä sattui ihan hirviästi, mutta otin munan vastaan kun kerran siihen olin suostunut. Paremmalta se alkoiki loppua kohden tuntumaan ja melkein itsekkin olin tulossa vaan mies laukesi juuri sillä hetkellä.

Vaihdettiin siinä numeroita ja lähdettiin molemmat omiin suuntiin. Tekis mieli vielä joskus kokeilla, mutta en juuri kosketteluista ja muusta välitä. Haluaisin vaan että menen jonnekkin sovittuun paikkaan, housut alas ja muna sisään.

Ehkä vielä joskus uskaltaa toisekkin: Entinen kamu ja naapurin poika. Oli muuttaneet toiselle paikkakunnalle Yllättäen tää kundi tuli meille,mopolla No tietysti juttua ja tekemistä riitti,kun oltiin oltu tosi kavereita. Se poika oli 15 ja mä 14,mut fyysisesti se oli mua tosi paljon edellä. Mä olin melkein posliini ja vasta samana kesänä saanut ekat mällit.

Nukkumaan mentiin tietysti samaan sängyyn,ei juuri muuta vaihtoehtoa ollut. Yllättäen tää kundi alko hyväileen ja lopuks alko imeen mun kullia,no tietysti se tuntu hyvältä ja sitten imettiin ja hyväiltiin toisiamme.

Sitten se käänsi mut vatsalleen ja alko sylkeä liukkarina käyttäen yrittää mun sisään. Kai mä jännitin mut kesti aika pitkään ennen ku sen kalu alko työntyy mun sisään, Ei silti,sillä oli tosi iso jotain 17 senttinen.

Ekaks vähän sattuikin,mut sit se vaan alko tuntuu hyvältä,se poika pani ihan tosissaan,ei varmaan ollut eka kerta. Sitten ku sen speget tuli mun sisään,niin multakin tuli. Eka kerta ja tosi hyvät muistot. Joskus alku keväästä mä olin 16 ja kaveri 14v. Oltiin tunnettu jokunen vaan kuukaus. Sillo lunta oli aika paljon, sopivasti muutama aste pakkasta mut ei liian kylmä ja oltiin menossa lähellä sijaitsevaan mäkeen lumilautailemaan.

Snoukkauksen kautta olin tutustunu tähän jäbään. Oltiin kumpikin lautailu kamppeet päällä ja puhuttiinkin siin jotain lautailu vaatteista ja mistä ne on ostettu kunnes kaveri kysy mult ehkä hieman ujosti "onks sul muuten pelkät bokserit noiden housujen alla?

Kaveri kysy "oikeesti ootsä tosissas siis ei edes boksereita? Pienen viiveen jälkeen kaveri poikkes muuntajakopin takana ja tuli takas bokserit kädessä tunkien ne taskuun.

Mul alko välittömästi seisoo ja mä huomasin kans pientä kohoumaa kaverin lautailu housuissa. Se sano "tuntuu oudolta mut aika hyvältä, tarkenee kyl edelleen, ei oo kylmä, nää Burtonit on tosi lämpimät".

Sanoin et niin on DC kans. Mentiin sinne muuntajakopin taakse, katottiin toisiamme ja samaan aikaan kumpikin otti kalun esiin lautailu housuita. Silti alettiin runkata ja molemmilta tuli tosi pian. Mua kiihotti tosi paljon et toinen poika runkkaa lautailu housuissa.

Sen jälkeen mentiin kaverille. Sen vanhemmat ei ollu himassa. Mentiin sisälle ja jatkettiin siitä mihin ulkona muuntajakopin takana jäätiin.

Riisuttiin lautailu kamppeet ja molemmilla seiso uudestaan jo ihan tanassa. Tästä voi jokainen jo päätellä mihin se johti. Pano puolin ja toisin. Siitä tuli eka kerta toisen pojan kans ja toka kerta tuli aika pian: Tosin täytyy sanoo et ei olla kovin usein pantu vaan enemmän runkattu yhessä.

Molemmilla sama mieltymys et tykkää enemmän vaan runkata ja pano sillei joskus harvemmin. Olin ekalla kertaa 16v ja mies 32v harrastuksena oli fistaus sattu niin paljon kun sitä kesti 40min.

Olen 34 bi ja päätin vastata treffi ilmoituksen jossa mies etsi miestä. Olen halunnut kokeilla miltä tuntuu kun mies imee ja panee peppuun.

No menin kaverin luokse hän oli n 50 vuotias pelotti ja jännitti aika paljonkin. No menimme sisälle ja riisuimme vaatteet ja sitten hän otti munani suuhunsa menimme kuusysi asentoon ja maistoin hänen mulkkua se maistuikin aika hyvälle. Sitten hän kysyi haluanko panna ja suostuin työnsin munani hänen peppuunsa se tuntui tosi hyvälle ja laukesin. Hän kysyi voiko panna minua suostuin siihenkin hänellä oli aika iso se sattui alussa mutta lopulta tuntui tosi hyvälle lopulta hänkin laukesi.

Sellainen oli ensi kokemukseni mut ei varmasti viimeinen. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Voi vitsi tuntuu ihanalta! D ja minä pieni ja söpö hentulainen jolla kiva ja söpö pikkupeppu. Olisin itse asiassa tälläkin hetkellä sellasessa tarpees että, haluisin joltain vähän ottaa poskeen ja vähän sisällekkin, että löytyiskö vapaaehtoisia, suurikokoisen peniksen omaavia. Tapasin metsässä, otin suihin ja se laukesi suuhun. Olin 16, se

..

Seksi homo treffit isot mulkut

Suomi 24 gay homo kalua tarjolla Kelasin asiaa suu auki varmaan useamman sekunnin ja alavatsassa tuntui samanlainen kouraisu kun jos vaikka autolla ajetaan terävää mäennyppylää kovaa vaihtia. Tuli noista sukkiksista ja stayupeista mieleen eräs vanhempi herra luvulta. Jotain olen kertonut vaimolleni hirveässä syyllisyydessäni, ja siitä on seurannut liittomme aikana kolme vakavaa aviokriisiä. Ainoa, jonka tiedän käyttävän ilmaisua "hakee poppareita lukeakseen draamaa" on peepingtommi. Seuraava toimenpide onkin ollut, että hän piteli mua käsin ja halusi sitten vaan runkata itse. Kyll oli kiimasia tarinoita ett alkoi heti seisoa miten muilla kertokaa onko kädes jo ja tipat vai vai. 7. lokakuu Oma mieheni on bi tai melkeinpä homo, kykenee seksiin, mutta se on Seksiä on harvoin, mutta tiedän hänen runkkaavan paljon, sitä hän tekee mieluiten vaikka luomua naisen muodossa olisi tarjolla. Kalut kiihottavat häntä. joulukuu Ja miten ja milloin saitte selville että toinenkin on homo? . kuin se mitä täällä jatkuvasti tarjotaan: -vuotiaina jonkun kik-pedon hyväksikäyttäminä. .. Kyllä sinun pitäisi ymmärtää miehenä ettei kalun imeminen ja. suomi24 ilmaiset horoskoopit kiinalaiset merkit tatuointi isot porno sivu elokuva gay seuraa iso mulkku hotelli inari salatut juonipaljastukset treffit suomi24 chat kuvat homo elokuva isot naiset alasti rakkaus on haluan seksiä tampere sex mikkeli hyvä porno vittua tarjolla topten anttila pillua oulusta artistit porno äiti.

SEKSITREFFT SIHTEERI HOMOSEKSUAALISEEN ESCORT

: Suomi 24 gay homo kalua tarjolla

PIKKUHOUSU HOMOSEKSUAALISEEN FETISSI BIG KALU Menin takaisin sänkyyn ja varovasti peiton alla otin pojan kalun käteeni. Koskettelua, hyväilyä ja suihin ottoa Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Miten homosuuntaus näkyy seksissä naisen kanssa? Stressi laskee taatusti intoa kosketteluun, mutta, jos miehesi ei halua miellyttää sinua, teillä on parisuhdeongelma.
Suomi 24 gay homo kalua tarjolla Minä luulen että kyse on vaimoonsa kyllästyneistä bisse miehistä jotka pettävät vaimoaan. En ole kuullut yhdestäkään kaappilesbosta joka olisi yhteiskunnan painostuksesta "alentunut" parisuhteeseen väärän sukupuolen kanssa. Sydämettömiä narsistisia ihmisiä joille oma puoliso ei merkitse mitään. Olikin sitten helvetin kivaa kun mies kaivoi ensin parit erilaiset sukkahousut ja lopuksi paksuhkot mustat stayupit. Mut oli kuitenkin upea ja nautinnollinen kokemus. Jos olet rikkonut luottamuksen, koita kerätä se takaisin. Toisiin ketjuihin kannatta huudella ihan niistä toisista ketjuista.
Guntele chat homo meis kiinnostaa 83
AIKUISVIIHDE ELOKUVAT GAY FREE SEX VIDS 60