Homoseksuaaliseen kalu täynnä h-kuppi

Lapsia suurin osa miehistä ei olisi halunnut, mutta "yhteisymmärryksessä" ovat niitä hankkineet. Aika harvalla naisella tunne-elämä on niin vahva että olisi oikeasti joutunut tappeluun jne. Ja se ei muodostu välttämättä fyysisellä tasolla.

Tai oikeastaan, silloinkin kun se muodostuu fyysisellä tasolla, niin se oikeasti muodostuu henkisellä tasolla. Niin ja kyllä, eroja miesten naisten välillä on. Miehiltä tunteiden rationalisointi onnistuu helpommin kuin naisilta, siis syystä naiset toimivat tunteiden pohjalta enemmän. Ja miehet kaipaavat henkiselläkin tasolla jotain konkreettista.

Tästä syystä miehet kokevat vahvemman yhteyden seksin ja rakkauden välillä. Muuten samaa mieltä kanssasi, mutta tuo viimeinen kappale ei tunnu natsaavan. Miehet kokevat vahvemman yhteyden seksin ja rakkauden välillä? Yksilöillä on tietysti eroja, mutta eiköhän tuo naisille kallistu.

Naiset ovat myös kovia rationalisoimaan niitä juttuja, mitä ovat tehneet tunteiden perusteella. Kyllä miehetkin sitä tekevät. Tuloksena jotain tyyliin miesten mielestä sanalliset rakkauden tunnustukset merkitsivät huomattavasti vähemmän kuin fyysiset rakkauden osoitukset seksillä.

No tietysti tuon viimeisen kappaleen pystyy ymmärtämään siten että miehet tarvitsevat rakkautta seksin harrastamiseen, mutta sitä en tarkoittanut, vaan että jos miehet eivät saa seksiä parisuhteessa, niin he uskovat sen johtuvan rakkauden puutteesta. Tai jotain siihen suuntaan, en nyt osaa muotoilla tuota hyvin. Seksiä kyllä pystyy lähes jokainen mies harrastamaan ilman henkistä yhteyttäkin. Naisille kai on vaikeampaa. Nooh, rationalisoinnilla en tarkoita jälkiviisastelua, selityksien keksimistä tai vastaavaa.

Mutta kyllähän miehet pitkälti pystyvät sanomaan mistä ne tunnereaktiot johtuvat. Esimerkiksi jostain naisesta osaan sanoa välittömästi, mitä ne yksittäiset syyt ovat jotka kiinnostuksen herättävät. Naisilla omien havaintojen mukaan vaikeampaa. Ja sinäkö naisena luulet tietäväsi miesten tunne-elämästä? Samaan hengenvetoon väität, että miehet eivät voi tietää naisen tunne-elämästä, mutta sinä tiedät mitä miehen pään sisällä tapahtuu.

Viestissäsi oli niin monta epäkohtaa, että en jaksa ruveta oikomaan niitä. Mutta nainen saa äristä, raivota ja kiroilla vaikka se ei ole naisellista.

Tai siis naiset vain tekee niin, miestenkin pitäisi alkaa pillittämään, pistää pystyyn oikein kunnon itkijäiset. Jos tarkoitit tuota rationalisoinnilla, niin sitten samaa mieltä.

Naiset eivät tunnu edes haluavan miettiä, mitkä ovat ne yksittäiset syyt, jotka kiinnostuksen herättävät. En ole koskaan oikein tajunnut, miksi se halutaan pitää sellaisena mysteerinä. Tai voihan se olla, että naiset eivät vain halua puhua siitä miespuolisen kaverin tms.

Eli batmanin ensi-illassa James Holmesin aloitettua oman shownsa niin ne miehet jotka siellä ajatteli ensin tyttöystävänsä turvallisuutta painaessaan heidät lattialle suojaan ei edes ollut vain 1 tai 2 ja joutuessaan itse Holmesin tähtäimeen eivät siis uhrautuneet naisen vuoksi?

Syyt ja seuraukset Kyllä mies tietää fiilistensä syyt: Nainen, jolta kyseinen mies saa seksiä, on hyvä. Ja jos mies saa vielä kunnon suuseksiäkin naiselta , niin nainen on aivan loistava! Nainen taas ei useimmiten halua edes panna, jos ei ole yhtään ihastunut" Tarve tulla rakastetuksi ja rakastaa on ihmisen perustarpeita.

Minä väitän että suurinosa sinkkumiehistä katsoessan pornoa ja runkatessaan ajattelevat samalla millainen kumppani elokuvan nainen olisi.

Mies "rakastuu" siihen elokuvan näyttelijätäreen aivan samoin kuin nainen lukiessan jotain pornahtavaa kioski kirjallisuutta.

Olen käynyt kovassa kiimassa prostituoitujen luona mutta tajunnut että haluan enemmän kuin pelkän yhdynnän tuntemattoman naisen kanssa joka suostuu seksiin kanssani vain koska tuon rahaa. Olen varmaan parantumaton romantikko mutta minusta seksi on parasta naisen kanssa jota rakastaa.

Ja on huvittavaa että korostat niin kovasti naisten uhrautuvaisuutta. Kuitenkin on yleisesti tiedossa että harva akateeminen nainen ottaisi puolisokseen sivistymättömän duunarin vaikka toisin päin se on yleistä. Lisäksi akateemisilla naisilla on usein vielä määritelty treffi ilmoituksissa mieheltä vaaditut tulotkin. Minusta tuollaisten naisten kannattaisi laittaa ilmoituksensa Sihteeriopiston sivuille.

No voi, ehkä sillä ei ollut niinkään merkitystä, että suojelivat naista, vaan jotain arvokasta ja heille rakasta. Samalla tavalla äidit suojelevat lapsia vastaavassa tilanteessa, tai mummot omalla kehollaan suojasivat Helsingin metrossa raskaana olevaa naista häiriintyneeltä puukkomieheltä. Jotkut ihmiset vaan ovat vähän enemmän, arjen sankareita, jotka suojelevat elämää, silloinkin kun itse ovat vaarassa.

Tunnen syvää kunnioitusta heitä kohtaan, en tiedä olisiko itsestäni vastaavaan. Ahaa, kts tiedosta Tarkoitatkos niitä samoja hyviä naisia, joita he sitten jälkeenpäin nimittävät H ja L -alkuisilla sanoilla? Että ihan niin syvällinen tunne-elämä miehillä.

Parantamalla maailmaa tyttöjen kanssa "yksillä" sekä sirkuloimalla porukkaa Facebookissa Miten miehet muka eroaa siinä suhteessa? Ei mitenkään, paitsi että niitä bissejä tulee otettua useampi. Harrastukset ovat kuitenkin asia, joka on mm. En ylipäätänsä ymmärrä, miksi parisuhteeseen mennessä pitäisi erikseen luopua jostakin?! Kyllä suhteessa on jo jotain jo alunperin vialla, jos se vaikuttaa ihan normaaliin elämään No ehkä ei tarvi luopua jos käsitys parisuhteesta on yhdessä nukkuminen, syöminen ja naiminen.

Mutta jos ihan oikeasti haluaa viettää aikaa yhdessä, perustaa perheen jne, niin tuskin sitä aikaa riittää harrastamiseen kuten sinkkuna.

Ja kyllähän myös aika usein töiden vuoksi joutuu muuttamaan jne. Itse näkisin asian olevan päinvastoin. Silloin kun on valmis luopumaan asioista parisuhteen vuoksi, niin suhde on terveellä pohjalla.

Eiköhän sen rakkauden kohteen pitäisi mennä tärkeysjärjestyksessä kavereiden ja harrastusten ohi. Tietysti jos kyse on yksipuolisesta luopumisesta, niin asia on eri. Riippuu tosiaan luopumisen syistä. Eihän joka parisuhteessa tule eteen tilannetta, jossa tarvitsisi luopua. Jos nainen vaatisi luopumaan harrastuksistani, jotta voisimme joka ilta katsoa yhdessä Kaunareita ja Salkkareita, niin ei kiitos. Tai jos nainen vaatii, etten saa nähdä kavereitani, koska juuri tänään on ihan pakko viettää koti-ilta kuten kaikkina muinakin iltoina , niin viettäköön keskenään.

Kyllä sitä voi panna ihan vaan kiimasta, ilman mitään suhdehaihatteluja. Ja ihan hyvin ja siitä nauttien. MUTTA prostituoidun kanssa ongelma on se, että naiselle kyseessä on raha. Ei rakkaus, ihastus, kiima eikä mikään aito. Kyllä minulle riittää sekin, että nainen haluaa himoissaan vain munaa ja sen jälkeen kävelee tiehensä.

Kunhan nauttii siitä tai edes alunperin toivoo nauttivansa. Mies rakastaa yhtä naista, mutta pettää monen naisen kanssa joihin ei koe mitään tunnesidettä. Eli pettäminen on ns. Mies pettää yleensä vain yhden tai kahden naisen kanssa elämänsä aikana ja pettämissuhde on suhteellisen pitkäaikainen, ja on kuten edellä mainittu, kaverisuhde, ei rakkaussuhde. Nainen pettää useiden miesten kanssa ja nainen etsii petoksellaan parempaa miestä kuin nykyinen mies on, tai edellinen petoksessa mukana ollut on.

Nainen on aina tunteella mukana petoksessa. Löytäessään paremman miehen kuin nykyinen on, nainen sekä pettää että jättää. Eli naisen pettäessä suhde katkeaa paljon useammin kuin miehen ollessa pettäjä.

Naisen ja miehen ero on siinä että petoksessa nainen on "menettänyt rakkautensa", eli löytänyt paremman kumppaniehdokkaan. Kun taas mies rakastaa yhtä ja pitää parin naisen haaremia. Naisen ja miehen ero on siinä että myöhemmin jäätyään kiinni, tai uudessa suhteessa, mies ei petä kovin useasti, mutta nainen pettää uudestaan suurella todennäköisyydellä. Tästä voidaan vetää vain yksi johtopäätös, ja se on myös tutkimuksissa vedetty. Nainen pettää useammin, koska nainen on aina se joka kohdatessaan miehen päättää sen pääseekö mies petiin vai eikö pääse.

Mies ei päätä siitä, ellei ole raiskaaja.. Nainen etsii koko ajan parempaa miesehdokasta ja lastensa siittäjää. Sillä perusteella nainen on todellakin eläin. Sinä väität miestä eläimeksi vain sillä perusteella että miestä himottaa, jolloin väität että moraalittomuus olisi eläimellistä, mitä se ei ole, sillä naista himottaa ihan yhtä paljon kuin miehiä ja esimerkiksi yhdenillan suhteita ja kokemuksia on naisilla useita kymmeniä prosentteja enemmän kuin miehillä keskimäärin.

Kärjistettynä voidaan sanoa niin että nainen saa aina munaa kun sitä uskaltaa pyytää. Mies ei saa, vaikka uskaltaisi pyytää, koska seksi perustuu siihen että nainen valitsee seksikumppanin. Tästä on niin helvetisti tutkimuksia sosiologiassa että siitä vaan menet valitsemaan ja lukemaan. Provoilu on taitolaji, laji jota sinä et näköjään osaa. Yrittäisit edes, niin tässä olisi mielenkiintoisempaa väitellä. Tuollaisen muka militanttifeministipaskan syytäminen muka argumentointina on tylsää luettavaa.

Nyt taas yksin Vaikka luulet tietäväsi niin luulet väärin! Et ikinä voi tietää miltä toisesta tuntuu vaikka luulet tietäväsi. Aivan oikein, miehet lähtevät tarvittaessa etulinjaan puolustaakseen rakkaitaan! Vai on pitkäaikainen suhde ollut jokaisen kanssa Vai oliko mahdollisesti kaikki 24 suhdetta päällekkäin?

Mitähän vanhoja kansanviisauksia mahdoit tilanteeseesi soveltaa? Niin makaa kuin petaa? Parempi pyy pivossa, kuin kymmenen oksalla? Happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista?

Joka nuorena juo ja laulelee, se vanhana voivottelee? Rakasteleminen vasta avaa miehen sydämen. Rakastelun jälkeen mies tuntee rakkautensa konkreettisesti, vähän samoin kuin kaikki tuoksut ja värit ovat helvetin upeita ja eläviä euforisen rakastelun jälkeen. Naisella taas sydämen pitää ensin avautua, jotta nainen voi rakastella Kaikkea sitä oppii, kun lukee netistä "faktoja". Pyyhkeen kehään heitän minäkin, en ehkä katkeroituneena mutta ainakin tympääntyneenä.

Lähes kaikki miehet ylistävät naisellista tyyliäni, kehuvat korkokenkiäni ja kattaustani, mutta lopulta jokainen pelästyy ja haluaa sen tavallisen legginslissun joka saunoo, syö makkaraa ja katselee keihäskarsintoja tms. Todettu viimeksi la Just juu näin miehet tekee, kehutaan kauniiksi, tyylikkääksi, mukavaksi, mutta ei uskalleta tutustua enempää.

Ehkei missään, ei vaan tartte tehdä mitään kun ottaa tavallisen nyssykän. Olen toki minäkin monessa asiassa ehdoton, mutten ala kehumaankaan treffeillä "onpa sinulla aistikas lippis", yritän vain pitää kasvoni peruslukemilla edes kahvikupillisen ajan, en myöskään ilmoita "uusipas vaatekaappisi mikäli haluat seuraaville treffeille". Kiitän kauniisti ja annan olla, myös huonostipukeutuvalla miehellä on oikeus omaan persoonallisuuteensa.

Älä nyt taas yllytä itseäsi narsismiin. Kuulostat siltä, kuin olisit liian hyvä, miehet eivät uskalla. Eiköhän syynä ole joku ihan oikea vika itsessäsi, eikä se,että oletkin vain liian tasokas miehille. Itse en ainakaan ikinä "tyytyisi" tavalliseen jos olisi valintatilanne edessä. Tosin monesti se ihan tavallinen muuten vaan sattuu kohdalle ja osoittautuu mahtavaksi.

Mutta jos samaan aikaan olisi vieressä ollut valittavana kauniimpi, tyylikkäämpi ja mukavampi, niin tietysti sellainen olisi vienyt voiton.

En ole "liian hyvä", olen vain erilainen. Ja tottunut erilaisiin miehiin. Tietysti oma valinta, kuka käski muuttaa Suomeen, mutten enää jaksa lähteä minnekään, tässä istun kuin tatti.

Alkuperäinen idea ei ollutkaan siinä, onko joku "liian hyvä", vaan siinä, miksi ensin ollaan varpaat kippurassa "ihanaa nähdä joku oikeasti naisellinen; loistavaa, että joku vielä näkee vaivaa kauniin kattauksen eteen", ja sitten pakokauhu. Pitäisivät sitten turpansa kiinni ja pysyisivät asialinjassa, meille vai teille. Lippis päässä ei tulla treffeille. Ajattelisin että mies ei ole viitsinyt nähdä takiani tippaakaan vaivaa. En jäisi jutustelemaan edes kohteliasuudesta. Jos mies ei näe naisen takia himpan verran vaivaa edes alussa, ei sitä tapahdu sitten jatkossakaan.

Totta kai sitä ensin ollaan ihan tohkeissaan siitä, että jollakin on kaunis ulkokuori oli se sitten luonnonkauneutta, panostusta tai molempia , mutta jos on pelkkää silkkoa sen kauniin kuoren alla, niin parempi ottaa se fiksumpi ja mukavampi taviksemman näköinen. Olen samaa mieltä, joskin yleensä olen kupillisen verran kestänyt, mikäli mies vaikuttaa vilpittömältä. Osaan olla todella v-mäinen mutten henno aina, jotkut näistä miehistä kun ovat vilpittömästi yksinkertaisia.

Lisäksi miehiltä tuntuu olevan alkeellisinkin sisälukutaito hukassa, profiilissani melko selvästi ilmoitan olevani kaupunkilaissnobi muttei näytä menevän perille. Haloo, kuka kaupunkilasisnobin kanssa treffeille reisitaskuhousuissa ja lippiksessä???? En puhu pelkästä ulkonäöstä. Ilmaisut lippislasse ja legginslissu merkitsevät enemmän kuin henkilön ulkonäköä. Ei toki ole tarkoitus ihmisen olevan tyhjäpäinen vaateripustin, mutta mikäli on mahdollisuus julkiselle paikalle mennessään valita normaalin vaatetuksen tai verkkareiden välillä, miksi kukaan täysipäinen valitsisi verkkarit?

Se kauneus ja tyylikkyys kyllä vetää puoleensa, mutta jos juttu ei sitten toimikaan, niin siihen on ihan muut syyt. Ei se tyylikkyys ketään pois aja. Tyylikkään ja naisellisen ulkokuoren alta vaan ei aina paljastu sitä mitä toivoisi.

Jos sanoo profiilissaan olevansa citysnobi, niin ei se vielä tarkoita, etteikö voisi juntin kanssa seurustella. Laittakaa profiileihinne suoraan, että etsitte citysnobia miestä. Eli mies saa seksiä muualta vähemmällä mielistelyllä Lähes kaikki miehet ylistävät naisellista tyyliäni, kehuvat korkokenkiäni ja kattaustani, mutta lopulta jokainen pelästyy " Itse olen pyrkinyt pukeutumaan tilanteen mukaan vaikka en olekaan mikään snobi.

Minä voisin lähteä kanssasi treffeille vaikka taidenäyttelyyn, sinfiniakonserttiin tai rock- konsettiin. Tiedän kyllä mitä kuuluu miesten ns. Mutta kyllä vaatekaapistani löytyvät ne farkut, reisitaskuhousut, parin euron t-paidat ja varvastossutkin. Naisellinen tyylisi ja se että arvostat hyviä tapoja on kunnioitettavaa mutta ei niiden varaan voi pelkästään suhdetta rakentaa.

Vai meikkaisitko ja käyttäisitkö korkokenkiä tavallisina arki iltoinakin jos joskus asuisit mahdollisen poikaystäväsi kanssa saman katon alla? Tapaile vain korkeasti koulutettuja pois lukien dippainssit. Sisällä käytän jotain töpsöttimiä tai olen paljain jaloin, talvella pörrösukissa, varpaat palelevat.

Varvastossut ovat käytännöllisiä ja niitä saa erilaisin koristein ; , sillä kissojen takia joudun jatkuvasti siivoamaan vessaa, varvastossut eivät vettä säikähdä. Edesmennyt puolisoni oli dippainssi ja olin häneen hyvin tyytyväinen. Tietysti on muistettava, että Keski-Euroopassa korkeakoulutukseen liittyy tiiviisti myös yleissivistys toisin kuin Suomessa.

Tuo on totta Ainostaan Suomessa korkeakoulutus eii merkitse samaa kuin sivistyneisyys. Lippikset ja retkuvaattet ovat sallittuja vain expresidentillemme TH: Ulkomailla asuvana joudun häpeämään kaljakännissä rääkyviä läsälehmäretkunaisiamme! Toiset ihmiset tuntevat tarvetta suorittaa ja esiintyä joka kerta mennessään ulos, toiset vain elävät elämäänsä. Toiset tarvitsevat jatkuvasti hyväksyntää ja ihailua vierailta ihmisiltä, toiset ihmiset kaipaavat sitä vain läheisiltään.

Jollekin esteettiset arvot ovat tärkeitä pöydän kattamisessa, joillekin tärkeää on vain käytännöllisyys. Jos syödään lettuja, onko silloinkin pakko kattaa lautasliinat ja tehdä kaikki kaavan mukaan? Suurin osa miehistä ei halua elää parisuhteessa, josta puuttuu rentous ja luontevuus. Koska en treffaile madame Halosta, ei minua kiinnosta pätkääkään hänen vaatetuksensa joka on kammottavaa kuten myös kampauksensa, muttei liity aiheeseen mitenkään. Tästä tuli mieleeni asiaa sivuava ihmetyksen aiheeni.

Monasti olen ihmetellyt esim. Eikö kodin tulisi olla ihmisen tärkein paikka? Ja jos kotona on joku, sen jonkun olla ihmisen tärkein ihminen? Ja elämän tärkeintä ihmistä varten sonnustaudutaan huonoimpiin housuihin? Eipä mitään, sentään olet rehellinen. Olen treffannut paljon miehiä joista vain yksi oli katkeroitunut joten pidän katkeruutta miehillä harvinaisena. Ehkä on vaan käynyt tuuri, katkera on lopettanut treffailun ennen kuin minä olen siihen törmänny.

Se yksi oli kyllä kaiken huippu. Oli se katkera muustakin kuin naisista. Ei ollut saanut elämässä kaikkea mikä olisi mielestään hänelle kuulunut. Kouluikäisenä ei ollut mahdollisuutta harrastaa mitään kun asui liian pienellä paikkakunnalla, matkat jääneet kokematta, työnantaja oli riistäjä ja vanhemmat ei kannustaneet opiskelemaan. Ex-vaimolleen oli sentään kostanut lopettamalla eron aikoihin niiden yhteisen koiran.

Kuulostaa todella turhauttavalta, jos melkein aina on saanut ns. No, oletpa sentään edes viitsinyt, tahi uskaltanut yrittää ! Siitä valtaisat propsit täältä!! Itsellä asiat eivät luista alkuunkaan noin liukkaasti, koska ujous vie yleensä kaikki mehut. Ei auta tuttavapiirin ja ystävien ylistykset vetävästä ulkonäöstä, ei sitten mikään.

Joskus sitä on kuullut sanottavan, että vaatimattomuus kaunistaa. Enemmin tämä vuosia kestänyt sinkkuutenikin tuntuu häiritsevän ystäviäni kuin itseäni? En oikeastaan koe edes ansaitsevani ketään rinnalleni, varsinkin silloin kun jokin omaan makuun viehättävä nainen yrittää kätellä ja alkaa tutustua. Sellainen vain tuntuu niin epätodelliselta ja päätyy yleensä siihen, että tavalla tai toisella vain häivyn paikalta.

Tuntuu ikäänkuin jokin näkymätön muuri olisi kasvanut ajan saatossa ympärilleni. Onkos sitä muilla sinkuilla yhtä kovanluokan estoja taakkanaan?

On toki paitsi että ei kukaan nainen yleensä ala minuun tutustua. Eikä minulla ole mitään ystäviä. Veikkaampa kaltaisellesi miehelle löytyisi montakin ottajaa kunhan saisit tuon oman epävarmuutesi kuriin ja sopivasti itseluottamusta. Naiset sen sijaan ovat niin pinnallisia otuksia, että heidän suosioonsa pääsee kaikkein parhaiten olemalla mahdollisimman rehvakas ja osoittamalla siten statuksensa. Riippuu nasesta, jos naisella on heikko itsetunto, niin tuollainen kukkopoika-käytös voi vedota.

Itsevarmoja naisia se vain säälittää. Miehet joilla sitä statusta on oikeasti eivät rehvastele, ei heidän tarvitse. No tuohan lohduttaakin kummasti. Nyt ei kyllä huvita taas yhtään mikään Sinua viehättävät naiset ovat kiinnostuneita, mutta vain jokin salaperäinen esto sinussa estää kaiken?

Tämä on vähän niin kuin ne kassaneitiin "rakastuvat" yksinäiset miehet, jotka alkavat rakennella pilvilinnoja parin hymyn perusteella, vaikka hymy on vain kohteliaisuutta. Torjun sekä naisten että miesten lähestymiset. Sosiaaliset ihmiset juttelevat mielellään kenen kanssa tahansa. Etpä tainnut alunperinkään olla mukavamies jos olet katkeroitunut.

Valitetttavasti kumpikaan niistä ei synnytä naisessa tunnetta "kemian" olemassaolosta Ne naiset jotka odottavat tuollaista kokemusta että "miehen pitää viedä jalat alta" tulevat jäämään yksin. Eivätkä jää, sillä jotkut meistä miehistä vaan vievät jalat alta.

Ja jopa me jalat alta vievää tasoa edustavat miehet pariudumme, perustamme perheitä, vietämme kultahääpäiviä ja hankimme yhteisiä hautapaikkoja. Elämä on teatteria Ja peittelemme salasuhteita vaimolta ja muilta rakastajattarilta Sellaiset naiset jäävät yksin tai päätyvät kodin ylläpitäjäksi, jos hurmaava mies katsoo naisen siihen tehtävään passeliksi.

Siinä roolissa nainen tyytyy siihen, että mies palaa aina jossain vaiheessa kotiin ja joskus taputtaa poskelle. Kyseessä ei ole Hollywood-elokuvan onnellinen loppu vaan alistuminen. Se nyt vain on niin, että ne hurmaavat miehet hurmaavat naisia monikossa. Ne miehet, jotka eivät vie jalkoja alta, ovat usein sellaisia, jotka eivät vie jalkoja alta muiltakaan naisilta. Asia on yksinkertainen, mutta typerämpi nainen ei pysty tajuamaan sitä.

Sellaiselle naiselle "jalkojen alta meneminen" on jotain hirveän ainutlaatuista. Hölmölle naiselle asioiden puolueeton ja kiihkoton analysointi on vähän turhan hankalaa. Tunteella vain kaikessa ja vaikka pohjalle asti. Minulla on vähän samantyylisiä ajatelmia näiden seurustelukuvioiden suhteen nykyisin - ennen oli tietenkin toisin kun oli nuori, uskoi pystyvänsä vaikka tulemaan valituksi USA: Eli ei vaan jaksa enää väkisin treffaamista ja pakkien saamista varsinkin heti, kun myönnetään, pinnallisella tavalla kiinnostava nainen osuu kohdalle.

On vaan eri elämänvaiheita joissa on hyvä napata. Osin kyseessä on kyllä oma saamattomuus, josta olen vähän vihainen - kaikki työpaikkaa myöten on oikeastaan tapahtunut itsestään, jotenkin rennossa flow-tilassa velloen, lukiosta kirjoitti L: Ja oikeasti tiedostan, että jos vaan ryhdistäytyisi ja tekisi mitä tekemän pitää, kypärä päähän ja juoksuhautaan pommien mäiskeen ympäröidessä taistelutannerta, niin kyllä se parisuhde varmaan syntyisi.

No, välillä näitä täytyy pohdiskella vähän enemmän ja onneksi on aina avulias Suomifoorumi Tuntuu hassulta, että miehet katkeroituu joidenkin siideripissisten pakkien vuoksi. Olen vapaaehtoisena tukihenkilönä tavannut ihmisiä, joilta on mennyt kaikki, esim.

En varmaan ole Miehet on sikoja - siat paistiksi. Miehet ovat sikoja mutta onneksi naiset ovat eläinrakkaita! Olen AP sinun kanssasi täsmälleen samaa mieltä. Minä olen myös kyllästynyt kertakäyttösuhteisiin, joissa pitäisi heti tehdä valintoja. Kuulemma ensisilmäys antaa vaikutelman ihmisestä, joka vaikuttaa voimakkaasti koko ensitreffien ajan.

Entäs jos se treffikumppani on jännityksestä lamaantunut eikä onnistu olemaan valloittava hurmuri vaan onkin ujo, jännittynyt eikä uskalla katsoa silmiin rennosta jutustelusta puhumattakaan. Olen käynyt ehkä noin 30 nettitreffeillä vuosien varrella. Ehkä neljäsosa treffikumppaneista on sellaisia, joita olen treffannut useamman kerran ihan siksi, että olen halunnut antaa miehelle mahdollisuuden unohtaa jännitystään ja näyttää, että hänestä on muuhunkin. Käytännössä lähes kaikki ovat toisilla treffeillään paljon rennompia ja puheliaampia.

Toki useammilla treffeillä saattaa paljastua asioita, jotka sitten osoittavat, että mies ei olekaan sopiva kumppani syystä tai toisesta, mutta ensivaikutelmaan ei todellakaan pitäisi luottaa. Eihän sitä muutenkaan olla ekoilla treffeillä pomppaamassa sänkyyn. Huvittavaa miten nainen jos ei ole vain provo tulee laukomaan totuuksia siitä miten miehillä ei ole tunteita ja miehet eivät voi ymmärtää naisten tunteita kun eivät ole koskaan eläneet naisena.

Onko tämä nainen kenties ollut joskus mies ja todennut ettei miehillä ole tunteita? Voisiko mitenkään olla mahdollista, että vaikkapa nykyajan media olisi muuttanut naisten ajatusmaailmaa niin, että etsitään vain sitä prinssiä joka maagisesti vie jalat alta.

Siis ihan oikeasti muuttanut sitä ajatusmaailmaa siten, että naiset aikuisten oikeasti ajattelevat niin. Koko ajatus siitä, että joku vain vie jalat alta yhtäkkiä on samalla se täydellinen mies kuulostaa niin uskomattomalta. Eihän esimerkiksi ensimmäisten treffien perusteella pysty oikeasti sanomaan paljon mitään toisesta.

Kuka tahansa psykopaatti vaimonhakkaaja pystyy vetämään showta yhden illan ajan. Ja kohta ihmetellään miten niin ihana mies taas tekikään niin. Ellei teillä ole jotain hämisvaistoa millä tiedätte millainen mies on oikeasti niin luovuttakaa se jalat alta vievän etsiminen ja menkää niille toisille treffeille, ehkä ne maagiset tunteet aktivoituvatkin silloin. Näin minulle ainakin on käynyt, naisen tunteet aktivoituivat vasta useamman tapaamisen jälkeen. Prinssiä ei ole Kaikissa naisille suunnatuissa elokuvissa on mies, joka rakastaa naista tapahtui mitä tahansa.

Kaikkien, satujen, elokuvien ja tarinoiden esikuva mies on täysin tunnistamaton, vai montako Prinssiä olette nähneet? Kaikki tarinat ovat vain näiden vanhojen satujen uusia muunnoksia. Jep, Disney-piirrettyihin tarvitaan k leima. En nyt tajua Oman kumppanin kanssa koettiin juuri tällainen "jalat heti alta" -yhteys.

Olimme humalassa ja baarissa, mutta jotenkin juttu lähti vaan niin helposti käyntiin. Ja jatkui siitä selvin päin niin helposti. Itse asiassa ennen ajattelin niin että miehelle voi antaa useamman mahdollisuuden. Sitten kun tapasin nykyiseni, tajusin että se joko lähtee heti tai sitten ei lähde ollenkaan. Sitä tunnetta ei voi pakottaa.

Se on sitä saumattomuutta, kaikki tuntuu niin oikealta ja helpolta. Jos sitä ei ole niin miksi sitten pitäisi yrittää? Toki tiedostan ja tiedostin jo ensimmäisellä tapaamisella että mieheni ei ole täydellinen. Tiedän että hän on vain ihminen, mutta minulle sopiva. Toi "tapaillaan monta kertaa" koskee vaan sellaisia tyyppejä joilla ei ole seksuaalista karismaa ollenkaan. Jos suhde alkaa molemminpuolisesta ihastumisesta, yhdessäolo on helppoa. Siinä vaiheessa kaikki pitävät itseään toisilleen sopivina.

Luuletko, että eronneet parit ovat omasta mielestään alusta asti epäsopivia ja yhdessäolo vaikeaa? Ensi-ihastumisen jälkeen yhdessäolon helppous riippuu toisen osapuolen ominaisuuksista eikä sielujen harmoniasta. Joiden ihmisten seurassa kenellä tahansa on helppoa, joidenkin ei.

Ihastuminen ei ole mitään muuta kuin impulssi pariutumiselle. Sillä ei ole mitään pysyvää arvoa. Mutta näkisin että ihastuminen on kipinä ja motivaatio alkaa tutustua toiseen syvällisemmin. Mutta yhdessäolon helppous vaatii myös motivaatiota sitoutua toiseen ja ratkoa riidat esimerkiksi keskustelemalla. Motivaatiota ei synny, jos ei ole tunnesidettä. Tunnesidettä ei synny jos ei ole ihastumisen ja myöhemmin rakastumisen kokemista.

Itsehän olen suhteessani jälkimmäisessä vaiheessa jo. Se on pohjana kiintymyksen ja rakkauden tunteille, se on se välttämättömyys josta lähteä kehittämään sitä pidempää suhdetta. Sukupuolinen vetovoima ja siihen liittyvä karisma tekevät seksistä mielenkiintoista ja hyvää. Hyvä, runsas ja rikas sukupuolielämä taas on parisuhteen liima. Se erottaa parisuhteen muista suhteista. Ihmeen paljon pettävät nämäkin naiset, joilta aikoinaan mies vei jalat alta? Miehet kyllä saava menettää jalat alta rappusissa, kun tönäisen.

Kuuluukohan sellaine iloinen rutina mennessä? Ai ammu, sitten olisi mukava kaivaa jAtimatikki ja ampuu se kun itse pyysi: D Siathan pitäisi keittää muutenkin paistiksi, minua ette enää huijaa! Seuraava mies saa suhketta naamalleen ja keitokulhon päähänsä. Sieniveitsi siittimeen, johan se siemenkota irtoaa, ayryrrry.

Huomenaamulla on varmaan poliisit soittamassa ovikelloa. Syynä väkivaltaan yllyttävä vihapuhe. Se nyt vaan tahtoo olla, että iso osa naisista vaatii sitä välitöntä ihastumista ja hyvin harvat miehet kokevat mitään vastaavaa. Se on myös paradoksaalista miten luottamus ensivaikutelmaan säilyy, vaikka elämänkokemus osoittaisi aivan muuta.

Itse vien kyllä juttua eteenpäin hieman näytellen, jos nainen ihastuu ja vaikuttaa kaikin puolin sopivalta. Kyllä siitä eroon pääsee, ellei niitä syvempiä tunteita koskaan tulekaan. Sitä on turha väittää, että miehet olisivat tunteettomia, ne tunteet vain harvoin perustuvat mielikuviin.

Kiima nousee ulkonäöstä ja liikkeestä, mutta tunteet heräävät vasta tutustuttaessa. En kyllä väitä että kaikilla miehillä näin olisi, jotkut ovat aika pinnallisia. Tahtoo vain olla se pinnan arvostus pelkkää panetusta, jonka pistän vielä ihastusta alemmas. Ihastukseen kuuluu ainakin mielikuva toisen persoonasta, vaikkei se välttämättä ole todellisuutta.

Itse olen ainakin ihastunut ja rakastunut pari kertaa olosuhteiden pakosta eli joutunut olemaan toisen seurassa sattuneista syistä. Kumpikaan tehnyt minkäänlaista vaikutusta aluksi. Eikä niistä suhteista todellakaan intohimoa puuttunut, vaikka hitaasti muodostuivatkin. Ymmärrän kyllä, että huonot kokemukset masentaa.

Yrittäkää hyvät miehet kuitenkin kaikesta huolimatta olla katkeroitumatta. Vaikka nykyinen 12 v. Vaikka edellinen parisuhteeni päättyikin, oli se aito ja hyvä suhde, ja syy eroomme oli lähinnä nuori ikä ja erilaiset elämäntilanteet.

Toisena esimerkkinä voisin mainita parhaan ystäväni, joka on onnellisesti naimisissa, ja hänenkin parisuhteensa sai alkunsa ilman yhtäkkistä rakastumista. Moni pari kokee tuon ensilmäyksellä rakastumisen, mutta vähintään yhtä monta paria rakastuu vasta ajan myötä.

Kyllä naisista aika moni tämän ymmärtää. Nyt, 30 avioliittovuoden jälkeen tiedän ja voin tunnustaa että kyllä kai minä vaimoani ihan oikeasti rakastan. Päinvastoin, rakastuminen tapahtuu nopeasti ja vasta ajan myötä se muuttuu rakkaudeksi.

Rakastuminen kestää noin puolesta vuodesta vuoteen, ja sen jälkeen jos hyvin käy, niin se tasaantuu rakkaudeksi. Välillä juuri tuo rakastumisvaihe jää väliin, eikä se mikään edellytys olekaan hyvälle suhteelle.

Niin ihanaa kuin se onkin nähdä maailma ruusunpunaisten lasien läpi ja leijailla seitsemännessä taivaassa, niin ei sen perusteella kyllä pysyvää suhdetta vielä rakenneta. Rakastumishuumassa kun kaikki on niin ihanaa, myös se toinen osapuoli kaikkine virheineen, joten vasta huuman tasaannuttua rakkaudeksi voi nähdä onko oikeasti yhteistä tulevaisuutta.

Rakastuminen "ensisilmäyksellä" antaa niin väärän kuvan siitä mitä tapahtuu. Ihminen korkeintaan ihastuu tai tuntee himoa ensisilmäyksellä. Vasta ihmiseen tutustuessa voi syntyä jotain, mitä kutsuisin rakkaudeksi. Kestääkö tarvittava tutustuminen kolme tuntia tai puoli vuotta, vaihtelee varmaan tilanteesta ja ihmisistä riippuen.

Ihastuminen ensisilmäyksellä ja sen kehittyminen rakkaudeksi ajan mittaan on kyllä. Kukaan täysipäinen ei voi rehellisesti sanoa rakastavansa toista ennen kuin on ollut yhdessä jonkun määrittelemättömän ajan jolloin on oppinut tuntemaan toisen paremmin. Rakkaus vaatii enemmän kuin pelkästään fyysistä vetovoimaa ja pari pitää tuntea niin hyvin, että on pystynyt hyväksymään toisen huonot ja ärsyttävätkin puolensa ennen kuin pystyy oikeasti rakastamaan.

Nämä jutut on tylsiä. Nainen joka haluaa seksiä on sekopää niin kuin mieskin. Tälläinen voi kuitenkin saada oikealle tielle ja antaa voimaa.

Lasten tulo kuitenkin muuttaa suhteen ympäristöä. Hoivahalu antaa voimaa siirtyä vanhuuteen ja viisauteen?

Itse tarvisin jonkun palkkion pysyäkseni mukana elämässä. Seksi tuntuu velvollisuudelta ja tiedän että se ei ainakaan telepatiana ajateltuna ole kiva asia.

En kumminkaan halua tuhota "hyvää suhdetta vai huonoa alistamalla meitä himolla. Olen sitä joskus aiemmin yrittänyt. Olen pystynyt parantamaan seksiä nautittavalle tasolle enkä tiedä onko puolisoni kokenut aidompaa seksiä.

Jos tilaisuus tulee ja suhteemme on "huono" hän ehkä jättää suhteemme. Tahtoisin vain elää arvokkaan loppuelämän mutta en tiedä jaksanko. Eukkoni ehkä pitää minua sikana. Pitääkö minun luopua oudosta suhteesta ja antaa eukkoni seota jotta itse säilyn täyspäisenä.

En koe tällä hetkellä olevani ystävyyden arvoinen. Kärsin tuskaisuudesta ja yksinäisyydestä. Suorituskykyni kaikin puolin on minimitasolla. Pelkään joutuvani huonoon seuraan. Arki ja työ ovat ehkä emotionaalisesti sekaisin mikäli niitä voi erotella. Teksti ei ollut aito. Parasta on jalat alta vievä, ensisilmäyksellä rakastuminen. Siitä on kirjoitettu lauluja, runoja ja kirjoja.

Jotkut ovat sen myös kokeneet. Suurin onni elämässä, jos on joskus saanut kokea Suuren Rakkauden. Sitä ei voi selittää eikä sitä voi ymmärtää, jos ei ole osunut kohdalle, ja siksi se usein mitätöidään. Moni on kokenut Suuren Rakkauden ja myöhemmin tajunnut, ettei toinen osapuoli koskaan tuntenut samalla tavalla.

Aiempi naisystävä oli sellainen, joka rakastui minuun, mutta minä en häneen erityisesti. Nykyiseen rakastuin, ja hän rakastui minuun. Neljä vuotta ollaan tunnettu, ja viikko tuntuu ihmeen pitkältä ajalta olla erillään. Asiat riitelevät suhteessamme, mutta aitoa rakkautta se on, jos ei sitten eroaminenkaan ole mikään ratkaisu.

Naiset ihastuu silmillään, eli sun naamakerroin vaan ei ole riittänyt. Tuo "haluun olla sun kanssa kaveri" on ihan paskapuhetta, jotkut naiset vaan ovat kohteliaita ja haluavat että treffit päättyvät hyvin. Et tule noista kaverinaisista kuulemaan enää koskaan mitään. Mutta ei muuta kuin uusille treffeille ja kohti uusia pettymyksiä, mut suosittelisin että treffailisit ulkomaalaisia naisia, jos vain mahdollista.

Kuitenkin pääset treffeille asti, mikä kertoo taas siitä, että paketti on muuten kunnossa. Suomalaiset naiset vain katsovat ulkonäköä vähän tarkemmin kuin Keski-Eurooppalaiset sisarensa. Itse tykkäsin aina pahoista pojista mutta kun tapasin sattumalta nykyisen mieheni hän vei heti jalat alta heti ja hän on ns. Olemme ollut vuosia jo naimisissa mutta mieheni on vieläkin ns.

Kyllä se rakkaus viel sieltä tulee! Minun olisi jo nuorena miehenä pitänyt tajuta että minun pitää ponnistella kovemmin kuin muiden miesten kehittyäkseni parisuhteeseen soveltuvaksi. Tätä ei kukaan minulle kertonut, sen sijaan sain kuulla sitä älytöntä löpinää siitä kuinka olen ihan hyvä sellaisena kuin olen. Sen harhan vallassa elin liian pitkään, vaikka epämääräisesti tunsin että jokin ei nyt täsmää.

Alla oleva suora lainaus ei mielestäni tue ensisilmäyksellä rakastumista: Himon tarkoitus on houkutella ihmiset rakastelemaan keskenään. Kun luonto on saattanut kaksi ihmistä seksuaaliseen kanssakäymiseen, himon tilalle nousee ihastus. Ihastumisen tehtävä on saada kaksi rakastunutta muodostamaan parisuhde. Koska himon tuloksena syntyy yleensä lapsia, lisääntymissysteemin kolmas vaihe on kiintyminen. Se saa lopulta kaksi rakastunutta muodostamaan pitkäkestoisen parisuhteen, joka tehostaa jälkeläisten hoitoa.

Kuulostaa aika epäromanttiselta ja sitähän se oikeastaan onkin. Rakkaus näkyy aivoissa Tutkimuksilla on havaittu, että rakastuminen aiheuttaa ihmisen aivoissa yhtä voimakkaita muutoksia kuin kokaiinin käyttö. Itse asiassa rakkauden tunteen tiedetään olevan pitkälti kemiaa. Rakkauden eri vaiheet voidaan jopa kuvata aivoista. Ihastumisvaiheessa puolestaan noradrenaliini saa sydämen tykyttämään. Dopamiini antaa onnen tunteen. Ihastuneilla henkilöillä serotoniinitasot romahtavat yhtä alas kuin pakko-oireyhtymästä kärsivällä mielenterveyspotilaalla.

Rakastunut alkaa pakonomaisesti ajatella ihastumisen kohdetta ja muuttaa vaikkapa omaa aikatauluaan niin, että saa tavata rakastettuaan mahdollisimman paljon. Parhaiten rakkauskemikaalien voima näkyy tietyillä eläimillä kuten preeriamyyrällä, joka leimautuu koko loppuiäkseen ensimmäiseen parittelukumppaniinsa.

Gibbonit ovat preeriamyyrien tapaan yksiavioisia, toisin kuin simpanssit, joilla on aivoissa vähän oksitosiinia ja vasopressiiniä. Me ihmiset asetumme parisuhteissamme gibbonin ja simpanssin väliin. Suhteet voivat olla pitkiä, mutta niitä voi elämän aikana olla useampia. Ihminen voi olla himon vallassa ja kiintynyt Rakkauden vaiheet: Hän voi tuntea kiintymistä pitkäaikaiseen kumppaniinsa, ihastua työkaveriin ja kokea suunnatonta himoa komeaan naapuriinsa.

Evoluutiotutkijan loppuhuomautus voisi kuulua, että rakkauden kuuluukin sekoittaa pää. Järjen kanssa asialla ei ole juurikaan tekemistä. Evoluutio on muokannut ihmistä niin, että tietoiset systeemit eivät saa liikaa sotkea ihmisen ihastumista ja rakastumista. Ihminen ei pysty tietoisesti ihastumaan kehenkään - eikä päinvastoin estämään ihastumistaan. Pasi Toiviaisen haastateltavina olivat vanhempi tutkija Minna Huotilainen Työterveyslaitokselta ja akatemiatutkija Markus Rantala Turun yliopistosta.

Minun olisi jo nuorena miehenä pitänyt tajuta että minun pitää ponnistella kovemmin kuin muiden epämääräisesti miesten kehittyäkseni parisuhteeseen soveltuvaksi. Sen harhan vallassa elin liian pitkään, vaikka tunsin että jokin ei nyt täsmää. Ainakin näkyy se ettei ihminen voi itse valita, keneen tai milloin ihastuu.

Myös sen kuuluisan "kemian" olemassa olo. Vinkki sul automies Sun virhe on varmaan ollut väärä paikka. Mees kruisailee niille kaduille, missä öisin naiset maleksii seiniin nojaten ja sieltä kysele kyytiin.

Muista kysyä hinta ensin. Se on varmaan sitten tilastoharha, että liitot ulkomaalaisten kanssa hajoavat vielä todennäköisemmin. Se on vaan selitys, "olet kiva, mutta Saatat tietysti oikeasti olla kiva, ei siinä mitään. Kyllä sen vaan heti tuntee, tunteeko toiseen mitään vetoa. Jos vetovoimaa ei ole, ei ole edellytyksiä sutinalle. Ei itseään voi pakottaa. Ja tosiaan, joidenkin kanssa voisi tosiaan olla kaveri. Mutta harvoin se riittää miehelle, joka on etsimässä seuraa.

Se on tavallaan sääli, koska ystävät on arvokkaita. Voin sanoa omasta kokemuksesta pari juttua. Itsellä oli aivan sama ongelma, ennekuin yksi brittiläinen kaveri neuvoi minua miten "saa naisia".

Itse pidin sitä niin sovinistisena paskana ettei ole tosi, mutta sitten tuli kokeiltua. Sen sijaan että tarjoaisin sympaattista olkapäätä, en kuunellut sanaakaan. Sen sijaan että olisin ollut "moderni tunteekas mies", näytin olevani "tosi äijjä ja ronski". Tämän jälkeen loppuivat kommentit "sä olet mukava mutta blah blah". Sanonta, "kun nainen sanoo ei, hän tarkoittaa kyllä" ei ole noin yksinkertainen, se on enemmänkin että nainen väittää ettei vihaa asioita jotka "iskevät kipinää".

Mitä iloa tuosta on, jos haluaa oikean tasapainoisen parisuhteen? Teeskentelet ja elät valheessa loppuelämäsi, ja syy tähän on Suurin osa miehistä voi halutessaan pariutua ihan ok naisen kanssa.

Ongelma on siinä, että monelle "kivalle miehelle" ei kelpaa kuin tietynlainen ja -näköinen nainen. Sitten jos on niin huono tuuri, ettei saa edes ok naista, niin puolison voi hankkia heikomman elintason maasta. Silloin ainoa edellytys on se, että mies pystyy elättämään naisen ja mahdollisen jälkikasvun.

Ei pitäisi olla mahdoton tehtävä luvun Suomessa. Jos haluaa juuri tietynnäköisen suomalaisnaisen, niin sitten pitää varautua siihen, ettei saa voittavaa arpaa. Pitää laittaa asiat tärkeysjärjestykseen ja toimia olosuhteiden mukaan. Myönny rauhassa olemaan naiselle ystävä, siitä se sitten kehittyy jos on kehittyäkseen, jos ei niin ei. Mutta ainakaan naista ei ole painostettu huomaamaan sinua vaan on sen tehnyt omasta tahdostaan: Ei se "ollaan vaan kavereita" naisilta tarkota juuri sitä mitä sanotaan, se vaa tarkottaa että naine on liian tyhmä huomatakseen mitä hyvää edessään onkaan.

Melko paljon on tullut tässä sinkkuaikana naisia tavattua. Itsekin olen huomannut tuon piirteen naisissa, samaan aikaan odotetaan että toinen vie täysin jalat alta ja toisaalta toivotaan että tavataan joku ihan normaali mukava mies.

Tästä syystä olen alkanut saamaan hirveitä paineita naista lähestyttäessä, baarissa taikka nettideiteillä. Vielä en ole keksinyt millä parilla lauseella sitä oikein saisi välittömästi naisen polvet notkumaan? Jonkin aikaa sitten menin ihan pelkästään sillä, että en sen kummemmin keneltäkään yrittänytkään pyyhkäistä jalkoja alta vaan olin ihan oma itseni. Vika vaan taitaa olla siinä, että olen puhelias, mukava ja kohtelias ja nyttemmin on alkanut tuntua että vastoin omia sanomisiaan ja nettiprofiilejaan tämmöiset ominaisuudet eivät sitten niin paljon viehätäkään naisia.

No ei siinä mitään, mutta sitä en sitten voikaan käsittää miksi niin kovin usein käy niin etten saa edes vastausta jos tapaamisen jälkeen kiitän seurasta ja kyselen kohteliaasti kiinnostaisiko tavata toistekin. Olen todella pettynyt naisten käytökseen miehiä kohtaan, kyllä sentään itse irrottaisin sen 20s aikaa tekstiviestiin vastaamiseen jos kyseessä on ollut kohtelias ja mukava tyyppi vaikka ei yhteistä tulevaisuutta näkisikään. Viimeisestä 10 deitistä muistaakseni 4 jättänyt tylysti vastaamatta, pari halunnut olla kaveria ja loput kierrelleet ja kaarrelleet.

Tuntuu, että tässä on pakko sitten alkaa tietoisesti kehittämään itseänsä veemäisempään suuntaan ja ruveta hankalaksi että jonkinlaista kipinää nainenkin sitten tuntisi. Ulkonäön puolesta homma nimittäin ei jää kiinni, koska vähintäänkin keskiverto habituksella tässä ollaan liikkeellä. Ehkä sitten pitäisi omaa rimaa alentaa tuntuvasti, vaikuttaa siltä että naisissa tuo ulkonäkö korreloi vahvasti kurjan luonteen kanssa.

Sama kaiku on askelten,saattaa olla ,että pitää jonkun jätkän korvikkeena,tai mahdollista, että taustalla harvinainen b,seksuaalisuus. Minulta on mies vienyt täysin jalat alta. Mutta veipä samalla kielen, järjen ja järkevän käytöksen, älykapasiteetin, sosiaaliset taidot ja sydämen, järkevän ajattelun.

Ja mites siinä sitten millekään aletaan, kun on täysin toistaitoinen. Puhekykykin saattaa mennä, aloitekyky nyt ainakin katoaa. Kun ei ne miehet ehkä oikeesti haluu, että naiselta meneekin jalat alta. Se on aika halvaantunut tila kokonaisvaltaisesti korvien väliä myöten siinä vaiheessa kuitenkin. Se kun olis niin helppoo olla sellainen, jos ei menis jalat alta ja vois ihan omana itsenään fiksuna tapauksena, joka osaa puhua änkyttämättä ja jopa kuunnella oikeaa asiaa ja tajuta mitä toinen sanoo, ja vielä reagoidakin siihen.

Se on aika monitahoinen kompleksi se. Saa olla ihan kätevä mies, joka sellaisen naisen kanssa pärjää. Mut sehän onkin miehuustesti, meneekö miehellä pasmat sekaisin siitä, että ne on jo naisella.

Mut ompahan ihana mieskin. Hei, ei sitä rakkautta tarvitse ekalla kerralla tuntea ja ei voikkaan. Mutta itse eron läpikäyneenä en enää lähtisi suhteeseen miehen kanssa, joka ei sykähdytä jotenkin jo ekalla treffeillä.

Itse tein sen virheen ex-mieheni kanssa, ajattelin hänen olevan mukava, alkuun en edes sitä. Kuitenkin päädyin kokeilemaan ja elettiin tunteiden kanssa vuoristorataa. Kuitenkin se pieni ääni sydämessä tiesi ettei tästä tule mitään, se hehku puuttui. Niin sitten muutaman lapsen jälkeen toinen lähti, eikä se tuntunut miltää, ainoastaa lapset kärsi.

Tästä olen vihainen itselleni etten aikoinaan kuunnellut sydäntä, mutta jos olisin kuunnellut minulla ei olisi näitä ihani mussukoita. Ehkä olen yksin loppu elämän, mutta kipinää, vatsan kipristelyä, muutamia sydämen lisälyöntejä pitää olla tai ei tule mitään. Miksi kaikki kipinä on aina kiinni kaikesta muusta kuin itsestä? Odotetaan vaan passiivisena, että kaikki tapahtuu. Tämä on ihan sama kuin esimerkiksi innostuksen ja kiinnostuksen kanssa. Ihminen, jota ei innosta eikä kiinnosta, niin sitä ihmistä ei tosiaan innosta eikä kiinnosta.

Ihmiset, jotka suhtautuvat innostuneesti ja kiinnostuneesti eri asioihin eivät kumma kyllä kärsi kiinnostuksen ja innostuksen puutteesta. Asenteella on myös pariutumisessa paljon merkitystä. Vastailen sinulle omalta taholtani, toivottavasti se jotenkin auttaa. Tosiaan, niin kuin osasta näistä keskustelun pätkistä on ilmennyt, naiset ehkä odottavat liikoja. Heti ensi näkemällä pitäisi rakastua. Kyllä, en todellakaan usko moiseen. Joillekin harvoille saattaa käydä niin, mutta tosiaan, vain harvalle.

Itse olen rakastunut kahdesti, molemmat suhteet menivät omalta kannaltani tunteiden kulussa samalla lailla. Kun esimerkiksi tapasin tämän ensimmäisen, "tulevan poikaystäväni" tosiaan, baarissa tapasimme , ja treffeillä kun käytiin, en kummallakaan kerralla ihastunut, ei jalkojani viety alta. Henkilö oli vain alkumetreillä mukava, sitä hän oli.

Tietenkin jollain tavalla viehättävä, tarkoitan, että ihmisenä kiinnosti tutustua paremmin. Syvästä ihastumisesta en tosin alussa voinut puhua. Kun aikaa vietettiin yhdessä paljon, tehtiin erilaisia asioita, tutustui ihmiseen paremmin, ja hiljalleen alkoi ihastua. Puoli vuotta, ja totesin olevani rakastunut. Mutta mikä itseäni ainakin ahdistaa, jos puhutaan alkumetreistä kun ihmiseen tutustuu, että on liian innokas. Tai että liian pian, yhden, kahden viikon jälkeen otetaan puheeksi "seurustellaanko, olemmeko pari" -tyylinen keskustelu.

Jotkut asiat pitää antaa vain mennä, ei määritellä liiaksi, nauttia vain toisen seurasta! Kyllä sitä molemmat tietää, jos toinen on kiinnostunut seurusteluksi asti ; myöhemmin, se voidaan ottaa puheeksi. Ohjeena sinulle sanoisinkin, että elä määrittele liiaksi, elä tee itsellesi liiaksi paineita.

Nauti ihmisestä sellaisena kuin se on, ole oma itsesi, ja aika näyttää, kuljettaako se, vai ei: Tsemppiä sinulle, ehkäpä nämä viileät syksyt tuo sulle jotain! Mut mäkin olen sitä mieltä, että sehän muuttuu joktapauksessa seursutelutuksi piankin, jos molemmat antaa mennä, eli sen toteeminen kyllä sitten on vain läpihuutojuttu.

Nimenomaan mäkään en hirveesti panostaisi suhteen sanalliseen määrittelyyn vaan yleensä olemiseen yhdessä sen kokemiseen. Mut haluuhan sitä jo turvallisuudentunteen vuoksi aika nopeesti edes sen tietää, et toinen on edes kiinnostunut ihmisenä.

Haluis toki tietää myös heti, jos se kiinnostus lopahtais. Biologiaan perustuvat faktasyyt yksinäisyyteesi ovat että naiset kaikkialla, aina, nyt ja tulevaisuudessa ovat olleet Kranttuja kun saavat mahdollisuuden valita kumppaneita. Älä surkuttele, älä mieti mitä sanot vaan mieti mikä on seksikästä ja vetoaa vastakkaiseen sukupuoleen. Älä ole itsekäään kiltti enää itsellesi, kysy rehellistä mielipidettä tuntemiltasi naisilta! Jos se joka naisia kammottaa on vaikka takkisi, osta uusi ja käytä sitä kunnes se istuu hyvin.

Parantele itseäsi deitti deitiltä ja salaisuudet selviää Jos pariutuminen katsotaan peliksi, jossa on tarkoitus voittaa viekkaudella, niin sitten tuollaiset neuvot ovat hyviä. Jos haluaa hyvän suhteen ja aitoa välittämistä, neuvo on huono.

Pinnallisilla asioilla saadaan pinnallinen suhde. Miten mies voisi sitoutua naiseen, jonka on valloittanut "korjatulla sex appealilla"? Kun tuollaiseen peliin ryhtyy, kunnioitus naista kohtaan laskee. Mielestäni se nimenomaan on kohteliaisuus, että ystäväni eivät katso minua sukupuolen perusteella.

Riippumatta siitä, miltä näytän, tai kuinka "naisellinen" olen. Olen vain yksi porukasta. Enkä löydä siitä mitään misogynistä. Vierastan jollain tapaa ajatusta siitä, että naisena minun tulisi olla tietynlainen. Juurikin askarrella niitä kransseja tai kutoa villasukkia. Niinkuin ilmeisesti suurin osa täällä kommentoijista. Mutta minä yhtälailla vierastan ajatusta siitä, että miesten tulee olla tietynlaisia. Pelata pokeria ja käydä strippibaareissa.

Olla huonoja ystäviä, jotka eivät auttaisi pahan paikan tullen. Ehkä hikkan ajatus aukeaa sinullekin paremmin, jos ajattelet asiaa toisin päin: Sanotaanko miehistä koskaan, että "olet yksi muijista"? Syynä se, että mies on normi. Naisen on helpompi "nousta" miehen tasolle, mutta miehen lähes mahdotonta tehdä samoin ilman että joutuu pilkan kohteeksi. Samasta syystä nainen voi pelata jääkiekkoa ja jalkapalloa mutta esimerkiksi kransseja askarteleva mies saisi varmasti ainakin miehiltä vinoja katseita koska eihän sellainen askartelu ole miesten hommaa.

Yhdessä kaveriporukassanikin yksi miehistä on "yksi naisista". Juuri muutama viikko sitten kyseisellä porukalla baarissa pelattaessa biljardia "naiset vastaan miehet", oli yksi miehistä automaattisesti yksi naisista. On myös olemassa ihmisiä, joille sukupuolella ei ole helkkarinkaan merkitystä, kumpikaan sukupuoli ei ole toista yläpuolella, ja se että yksi miehistä on yksi naisista, on aivan yhtä ja sama, kuin yksi naisista olisi yksi miehistä.

Tässä porukassa kun naisia on "aktiivisesti" kaksi. Eli sillä kokoonpanolla millä useimmiten tapaamme. Joista kumpikin on elämässään vaihtanut enemmän renkaita, öljyjä, sulakkeita ja lamppuja, käynyt strippibaareissa ja pelannut pokeria ja fps-pelejä enemmän kun muut miehet yhteensä. Ja porukan miehet taas puhuvat huomattavasti enemmän tunteistaan, ovat avoimempia, itkevät ja osaavat paremmin olla ystävien tukena vaikeina aikoina.

Sen takia stereotypioilla on hauska leikkiä. It's just that simple. Se on hauskaa, että porukassamme stereotypiset naisten ja miesten roolit eivät kohtaa millään lailla.

Sen takia naisia voi sanoa miehiä ja miehiä naisiksi ilman että se loukkaa yhtään ketään, koska KUKAAN porukastamme ei ajattele ihmisiä sukupuolisidonnaisesti. Kaikki ollaan vaan ihmisiä, ollaan sitten miehiä tai naisia, tai kumpiakin. Maailmasta ei koskaan löydy asiaa, josta kaikki olisivat samaa mieltä.

Hikkan pointti on kuitenkin erittäin tärkeä, koska se kertoo tämän postauksen tapaan vallitsevista stereotypioista, jotka ovat naiselle haitallisia. Vaikka sinä ajattelisit neutraalisti mitä et tee, sillä koko ajan edelleen puhut sukupuolisidonnaisesti , on paljon ihmisiä, jotka eivät niin ajattele. Stereotypiat ja diskurssit syntyvät kielessä, joten jokainen niitä toistava samalla vahvistaa niitä, vaikka itse ei tällä tavalla ajattelisikaan.

Se, että tunnet tarvetta kertoa, että tunnet porukan, jossa mies on yksi naisista, kiteyttää tämän ongelman: Aika nopeasti tällainen leimataan homoksi, naismaiseksi mieheksi, ihan samalla tavalla kuin miesporukassa pyörivän naisen oletetaan nimenomaan OLETETAAN, ennakkoluulot voivat muuttua olevan jotenkin normaalista naisesta poikkeava ja miesmäinen. Tämä kertoo siis siitä, että naismaisuutta pidetään yleisesti ja usein alitajunteisesti halveksuttavampana.

Sitähän CougarWomenkin tiedostamattaan tekee: Hän siis yrittää osoittaa olevan miesmäisempi, arvostettava tämä ei ollut kritiikkiä kirjoittajaa kohtaan, puhetyyli johtuu vallisevista puhetavoista. Itse vietän paljon aikaa sekaporukoissa, joissa ei koskaan tarvitse tehdä eroa osallistujien sukupuoleen. Tapaamiset ovat aina samanlaisia, vaikka välillä valtaosa saattaa olla miehiä, välillä taas lähes kaikki ovat naisia. Kun ei tarvitse sanoa, että "miehet tekevät sitä ja naiset tätä" vaan voidaan puhua neutraalisti yksilöistä, ei myöskään tarvitse puhua sukupuolistereotypioista.

Minä  tiedän , että tämän postauksen kaltainen ajattelu vain edistää "nainen on naiselle susi" -ongelmaa. Minä  tiedän , että monikin ihminen tahtomattaan stereotypistaa sukupuolia ja on sillään jo osa ongelmaa. Minä  tiedän,  miten valtaosa ihmisistä suhtautuu naisporukassa pyöriviin miehiin. Luitko ollenkaan, mihin edellinen kommenttini oli vastaus? Kukka haastoi minut kysymyksellä: Sanotaanko miehistä koskaan, että 'olet yksi muijista'?

Tunsinko siis tarvetta kertoa tämän asian? Tottakai tunsin, sillä olen ollut siinä käsityksessä, että tässä käydään keskustelua  aiheesta. Tunsinko kuitenkaan tarvetta kertoa asian ilman, että sitä erikseen kysytään?

Tässä vaiheessa kuitenkin tuntuu siltä, että minuun suhtaudutaan aivokapasiteetiltani kun 5-vuotiaaseen, joka on kykenemätön minkäänlaiseen objektiiviseen ajatteluun. Vaikka minun ystäväporukassani tehdään näin - heitetään stereotypista läppää sukupuolista, nauretaan sille miten "äijä" yksi naispuolisista ystävistäni on, tai kuinka itse olen evoluutiollinen virhe hyvässä naissukupuolen kehityksessä, ei tarkoita ettenkö ymmärtäisi itse ongelmaa. Totta helvetissä siinä on ongelma!

Mielestäni ongelma lähtee jo siitä, miten lapset ylipäätään kasvatetaan tai ainakin yritetään sopimaan näihin idioottimaisiin stereotypisiin muotteihin. Mutta elämässä pitää olla hauskaa. Vakavillekin asioille pitää nauraa. Tai vaikkei pitäisi, nauran silti. Ei kuolleet vauvatkaan mielestäni erityisen hauskoja ole, mutta kuollut vauva -vitsit sen sijaan ovat. En kohdista tätä kenellekään henkilökohtaisesti, teen sitä itekin, mutta mua huvittaa ja snadisti vituttaa myös että aina naiset on korostamassa sitä kuinka ne on niin erilaisia kuin muut naiset, viihtyy miesporukassa ja tykkää kaljasta ja jääkiekosta eikä juoruilusta, siivouksesta ja meikeistä.

Kun käsitykseni mukaan aika harva nainen vastaa kyseistä naisstereotypiaa. Kai se on jotain yksilöllisyyden tavoittelua kertoa ettei ole samanlainen kuin noi muut naiset. Vaikka oiskin aika samanlainen kuin yllättävän moni muu. En tiiä mitä yritän sanoa. Ehkä sitä, että ärsyttää kun sanotaan että naiset on tällasia ja miehet tällasia.

Ihan ok on jos joku vastaa sitä stereotypiaa, mutta kun suuri osa ei vastaa. Enemmän on eroja ihmisten välillä kuin sukupuolten.

Et kategorisesti tule toimeen puolen ihmiskunnan kanssa, ja se on susta jotenkin hieno juttu? Kyllähän tässä on piiloutunutta naisvihaa takana. En tykkää naisista vaikka olen itsekin nainen, mutta onneksi en ole sellainen nolo ja tyhmä mitä muut naiset ovat, vaan olen yksi jätkistä ja oikeasti siis suunnilleen mies, ja lapsenakin olin poikatyttö. Naisten harjoittama misogynia on erittäin ärsyttävää ja mikä pahinta, tuhoisaa. Eikä se naisviha tässä blogikirjoituksessa eikä kommenteissa edes kovin piiloista ole.

Enimmäkseen ärsyynnyin ja ajattelin, etten viitsi edes alentua kommentoimaan tällaista sontaa. Mutta kommenteissa minua alkoi huvittaa oksymoroni, joka tuli esiin melko monilla: Naisvihan lisäksi luulen, että ko ilmiön takaa löytyy myös naisten kilpailuhenkisyys ja halu olla se kaikista haluttavin ja ihanin nainen ja sitä on sitten korostettava sillä kuinka tyhmiä, rumia, tylsiä muut naiset ovat.

Tämän taustalla voi myös olla huono itsetunto ja tarve pönkittää sitä. Haluan omaa aiempaa kommenttiani vähän selventää sillä, että en inhoa naisia, enkä miehiä. En vain pidä bilettämisestä ylipäänsä oltiin sitten menossa mies, nais tai sekaporukassa, koen olevani aina ulkopuolinen introverttiyteni takia. Mun on nyt edelleen pakko työntää lusikkani soppaan, mutta ei mun kohdalla ainakaan ole kyse vihasta.

Joidenkin kohdalla voi olla, mahdollisesti samojen ihmisten, keiden mielestä naisista ei ole muutenkaan mihinkään, varsinkaan työelämässä. Vaikka en sukupuolia kovinkaan usein halua erotella, niin kyllä mä vain rakastan naisia. Ja mä rakastan olla nainen, enkä ikimaailmassa haluaisi olla mies! Mä rakastan eniten sitä, että nykyään nainen saa olla ihan minkälainen vaan. Tosiasia kuitenkin on, että naiset on monesti ihan helkkarin vaikeita! On se sitten ystäväporukassa tai parisuhteessa.

Monet naiset nyt vain  on paljon monimutkaisempia, kun miehet. En halua yleistää, puhun nyt vain siis omista kokemuksistani. Ja mä taas olen aika simppeli ihminen.

Ehkä sen takia suurin osa mun ystävistä on miespuolisia? Koska se on  helpompaa. Toisaalta sitten taas ne mun naispuoliset ystävät on yhtälailla simppeleitä, kun minä. Ja on mulla myös yksi miespuolinen todella vanha ystävä, joka on helvetisti monimutkaisempi, kun kaikki tuntemani naiset yhteensä! Ihmisestähän se on kiinni, eikä sukupuolesta.

Joidenkin kanssa vaan synkkaa, toisten kanssa ei. Mulla nyt vain sattuu olemaan näin. Miespuolisia ystäviä on enemmän kun naispuolisia, mutta pääasiassa mun ystäväni kyllä on ihan vain ihmisiä. Eikä se tee musta, tai mun ystävistäni naisvihaajia. Me vihataan ihan vaan tasa-arvoisesti kaikkia ihmisiä, sukupuoleen katsomatta ;.

Ja tämä "ei tule toimeen jonkun sukupuolen kanssa" - tuskin sitä kukaan tarkoittaa kirjaimellisesti. Kyllähän nyt aikuisen ihmisen on vaan tultava toimeen muiden ihmisten kanssa, esimerkiksi työpaikalla, ihan siihen sukupuoleen katsomatta. Nimenomaan, joidenkin kanssa synkkaa, joidenkin ei. Ikävä kyllä meistä jokainen tietää näitä naisia jotka julistavat että eivät tule toimeen kuin miesten kanssa.

Mä oon tavannut hankalia ihmisiä, ei siinä sukupuolesta ole kysymys. Mun ystävät on mun ystäviä luonteensa takia, ei sukupuolensa takia. Mun kokemuksen mukaan ne naiset on juuri niitä, joiden kohdalla siinä ei ole kyse ystävyydestä, vaan halusta olla jotenkin erilainen ja special snowflake D Pyöriä miesporukan keskellä avonaisessa paidassa kikatellen ja hiuksia huiskutellen, sekä kirsikkana kakun päällä esittää vielä himppasen tyhmää ja yksinkertaista.

Olin jo kirjottamassa tätä samaa kommenttia mielessäni mutta onneksi ehdit ensin: Olen aivan samaa mieltä. Erot on pääasiassa ihmisten välillä, ei sukupuolten välillä. Minun on vaikea ymmärtää, miksi meidän naisten tai kenen tahansa pitää itse lietsoa ja levittää näitä naurettavia stereotypioita sukupuolestamme. Eikö voitais olla vaan ihmisiä? Tilastollisia ja biologisia eroja tyyliin tissit ja kuukautiset sukupuolten välillä totta kai on olemassa, mutta turhauttaa tämä ikuinen vastakkainasettelu.

Enemmän meissä on samaa kuin eriä. Monet miehet on mainioita tyyppejä, samoin monet naiset. Ja lisäksi toivoisin, ettei aina puhuttais tyyliin "naiset ovat kilpailunhaluisia", "naiset ovat pahantahtoisia ja juoruilevat selän takana", "naiset tykkäävät askarrella kransseja" jne.

Me olemme oppineet ajattelemaan ja joissain tapauksissa myös käyttäytymään tietyllä tavalla. Eivät naiset synny essu yllään ja pullaresepti kädessään. Ihmetyttää kyllä aina tuo "naiset puhuu pahaa seläntakana" -juttu.

Itselläni on kymmeniä naispuolisia ystäviä ja kavereita, eikä yhtäkään, joka puhuisi toisista pahaa. Itse en sellaiseen osallistu, ja jos porukkaan joskus eksyykin joku tuomitseva henkilö, hän huomaa aika pian jäävänsä juorujensa kanssa yksin. Vain me naiset itse voimme muuttaa tämän stereotypian olemalla juoruilematta ikävästi! Eri asia on sitten se, että  ystävästä voidaan puhua, vaikka tämä ei olisi paikalla - miettien, miten esim. Stereotypiapostaus on hauska, mutta todellisuudessa jokainen löytää varmasti ainakin isommalta paikkakunnalta sekä naisia että miehiä, joilla on omanhenkiset jutut, huumori ja harrastukset.

CougarWoman taitaa asua vähän pienemmällä paikalla, jossa ehkä helpommin syntyy klikkejä ja stereotyyppisiä kategorioia, joihin täytyy sopeutua Niin ja eikös sekin ole tavallaan pahan puhumista selän takana jos leimaa kaikki kanssanaiset juoruileviksi akoiksi?

Tuli vain mieleen, että turhahan on valittaa, että naiset juoruaa pahaa selän takana jos itse sitten selän takana toteaa esim ystäviensä tai kollegoidensa olevan "hirveitä juoruakkoja". Ne, joille misogynia on vaikeasti ymmärrettävä käsite, voivat kokeilla lukea Cougar Womanin kirjoituksen korvaamalla naiset homoilla ja miehet heteroilla ja käsite sekä tekstin että osan kommenteista suoranainen vastenmielisyys alkaa aueta. En nyt jaksaisi tässä alkaa sukupuolentutkimuksen lyhyttä oppimäärää tarjoamaan.

Minä en pidä homoista. En jotenkin osaa olla homojen kanssa. Enkä koskaan keksi mitään sanomista homoille. Homokollegojen yrityksessämme yhteensä 5 homoa minä mukaanlukien vastaisku: Minä olin väliinputoaja, sillä olisin halunnut jääkiekkoa katsomaan mutta koska olen homo, en saanut kutsua. Suosittelen tätä keinoa aina, kun streotypioita tulvii ja teksti haiskahtaa rasistiselta tai misogynisistiseltä tai mitä ihmisryhmää kyseinen vihakirjoitus koskeekin.

Aika harva varmaan enää lähtisi komppaamaan tällaista ajattelua tai sen puutetta ja julistaisi: Ei aina ole kyse ".. Ei siinä tarvita hienostelevia sanoja lietsomaan ties mitä. Katse peiliin ja huumori hoi!

Lukija, joka seuraa mielellään Cougarwomanin älykästä ja leikkisää artikulointia-ja omaa suhteellisuudentajun ;-. Kiitokset Cougarwomanille ihanista lukuhetkistä! Rautalangasta tuskin kritisoi blogikirjoitusta, vaan pikemminkin tätä keskustelua, joka postauksesta on syntynyt. Tai ainakin minä toivon niin - teksti oli hauska, vaikka hieman ajattelematon, mutta kommenteissa kaikki eivät selityksistä huolimatta tunnu ymmärtävän, mikä ongelma tällaisessa ajattelumallissa todellisuudessa on.

Millanenhan ois naisvihaajien tyttöjen ilta? Heräsi mielenkiinto näitä lukiessa: D Olen jo pitkän aikaa ajatellu olevani joku luonnonoikku tämän -en-pidä-tytöistä- juttuni kanssa, mutta selvästikin olen väärässä! Miksi naisen euro on 70 senttiä taikka miksi johtopaikoilla naisia on vähemmän jne? Siksi kun osa meistä ei ymmärrä pitää yhtä, vaikka se Pirkko onkin paremman näköinen tai saa paremman homman Siksi kun käymme tämäntyyppistä keskustelua tai koemme saaneemme ylennyksen hyväksi jätkäksi Niin kauan kuin itse viljelemme ajatusta " Nainen on naiselle susi" on turha odottaa naisten tien esim.

Ota ilo irti elämästä Nörttipojan kanssa! Muistathan kuitenkin, olet niin arvokas ja ainutlaatuinen, että ansaitset kyllä paljon enemmän ihan omalta mieheltäsikin. Itseäni ei voisi vähempää kiinnostaa osallistua kynttiläkutsuille tai meikki-iltamiin. Poltan kyllä kynttilöitä ja meikkaan, mutta en jaksa jauhaa niistä koko iltaa. Onneksi naispuoliset ystäväni ymmärtävät tämän.

Ainakin päin naamaa puhuessa Ja aina sattuu ja tapahtuu! Hihii, mielenkiinnolla olen seurannut kommentointia ja aika tarkoituksellisesti pysynyt itse taka-alalla.

Odotinkin jotain shit hits the fan - tyyppistä reaktiota mutta tästähän tuli ihan fissioräjähdys! Totta, asun pienellä paikkakunnalla - ja täällä naiset ovat kategorisesti varttia vaille Stepford Wives. Kuten postauksen alussa totesinkin, perustin kirjoitukseni myös omiin kokemuksiini. Ja se, että preferoin miesten seuraa, ei todellakaan tarkoita ettenkö pystyisi päivittäiseen kanssakäymiseen myös saman sukupuolen kanssa. Ja kiitos tietysti niillekin joille se on vähän vaikeampaa sulattaa - eihän asioista muuten heräisi mitään keskustelua, kaikki olisi kovin harmonista ja homogeenistä - ja ennen kaikkea tylsää.

Kun näitten kommenttien enemmistöä lukee, niin ei voi sanoa muuta kuin I rest my case. Homo homini lupus, femina feminae lupior ;  Mielestäni siinä vaiheessa kun ei voi nauraa itselleen ollaan jo aika vakavassa tilanteessa.

Minäkin rakastan olla nainen. Enkä todellakaan vihaa muita naisia. Jos stereotypiat ärsyttää eikä pidä niiden viljelystä, ei se vielä tarkoita että ei osaisi itselleen nauraa. Minäkin koen, että täällä kärkkäästikin kommentoineet ovat nimenomaan ärsyyntyneet stereotypioista ja yleistämisestä ja se ei tarkoita, ettei osaisi itselleen nauraa. Niin, suurin osa tämän jutun kommentoijista kun näyttää olevan niitä, jotka eivät joulukrassia ole vääntäneet, eivätkä väännä, niin tälle jutulle näuraminen ei olisi ollut nauramista itselleen, vaan niille muille naisille.

Ja se ei tunnu kovin kivalta käytökseltä. Vaan CougarWomanilla on tietty oikeus omiin kokemuksiinsa, ja harvoinpa itsekään voin vastustaa kiusausta, jos on mahdollisuus repiä jostain sattumuksesta halpaa huumoria: Joulukransseja on hauska askarrella!

Varsinkin kännissä, kun miehet katsoo vieressä lätkää! Älkää aliarvioiko askartelua, luominen on terapeuttista. Se, miksi itseäni stereotypiat eivät useinkaan naurata, voi tietysti johtua siitä, että olen tosikko, mutta myös siitä, että stereotypioista tulee helposti myös itseään toteutettavia. Stereotypian uhasta oli hyvä juttu uusimmassa Tiede-lehdessä. Esimerkiksi naiset menestyivät matemaattisissa testeissä huonommin kuin miehet, jos niihin piti vastata omalla nimellään.

..

Äiti nussii ilmaista seksi seuraa homo

äiti nussii ilmaista seksi seuraa homo

Mejores porno gratis video porno viejas jenna jamenson videos d sexo video porno de españolas tetona grandes gratis travesti ferrol gorditas españolas follando porno gratis gais gratis maduras follando videos phorno vídeos porno pollas grandes videos lesbianas maduras cachondas xxx viejas gratis porno amater madura y gordas sexo maduras gratis videos porno videos xxx milfxxx videos de negros melani rios juegos porno hd 1080 videos pornos gratuitos maduras pollas muy maduras gratis maduritas folladoras pornoxxx gangbang videos desnudos madres videos videos xxx español videos masturbacion videos porno gratis los mejores videos de enfermeras sexo grati videos porno gratis videos de guarras lesbianas negras videos hentai videos x supertetas sexo vídeos eróticos bibi jones videos de tetonas españolas follando pornstars hd conchas peludas follando con travestis desnudas culonas videos porno videos porno videos porno de parejas videos maduras torbe vídeos gratis porno zorras peliculas porno video xxx chicos desnudos el culo porn travestis tetas follando películas porno silvia rubi peliculas porno porno porno peliculas porno manga porno porno español hd videos xxx maduros follando por el mejor porno abuelas follar bien chicas 19 lesbianas sexso gratis porno gratis videos porno viejas muy porno para follar bien videos pornograficos gratuitos jovenes porno gratis es.

cumlouder español mujeres porno gratis videos de lesbianas latinas xxx maduras con porno culonas pollas culonas masajes xxx abuelos porno gratis porno gratuitos porno de madura follando ver videos porno chochas peludas bondage vieja tetona xxx maduras videos porno xxl xxx mujeres embarazadas porno español hd porn chica xxx enana follando como follan bisexual porno películas porno cono peludo porn playboy xxx madres cumouder amater chochos porno mujeres calientes gratis en español porno anal ver vidios porno sexo en español gratis lesbianas españolas folladoras mujeres coños peludos gratis videos porno biejas follando con polla madre y culonas rubiad19 videos xxx amateur xxx videos maduras gratis corridasenlaboca jasmine webb porno viejas muy peludos hd free videos xxx en español actrices porno grati video chochos porno modelos video lesbianas nikki benz videos porno x masajes maduras gratis videosdeputas travesti ponferrada sex anal chupadas de parejas peliculas sexo suave videos porno trans coños maduritas x videos porn follando ribias 19 sofia rose xxx japonesas videos de xexo porno de solteras porno madre porno español chicas desnudas casting porno putas pornoanal videos de porno gratis en playas nudistas sexogratis maduras gratis sexo rubias x gratuitos transexuales gratis xxx videos porno con enanas porno maduras en casa calientes videos x maduras gratis desvirgacion anal amateur maduras porno mamadas porno h follando duro vintagexxx canaltravesti videos gratis morena follando videos de lucia xxx sexotube chicas desnudas porno gratis videos gratis de polla negra tetona abuelas gratis vídeos porno cono peludo porno gratos mejor porno grati video porno amater porno francesas es.

cumlouder se corre en hd puta xxx follando viejas follando follada anal gratis beso negro vidios por el mejor pagina porno gratis maduras peludas vídeos travestis follando madres y culonas gratis duro travesti xxx publico abuelas interracial chicas porno anal maduras sexys desnudas culonas mamadas rubias maduras x de trios bisexuales mujer cachonda porno peliculas porno gratis ruvias follando videos pprnos follando viejas haciendo el coño maduras videos pornos gratis alexis texas hd travestis follando con viejos tetas despedida de mujeres maduras swinger sex porn bree daniels videos sexo anal ver porno gratis ver sexo porno lesbianas maduras trios amateur vídeos xxx cumlouder videos porno intercambio de rubias xxx videos porno transesual gold porno cratis porno gratis xxx sexo manga porno español porno sado videos gratis se la playa sexo videos porno pov porn 18 porn tube hd videos porno gordas bbw videos porno hentay cumloder videos xxx videos porno gratis haciendo el amor follando películas porno maduras x videos porno español es.

con enanos follando lista actrices porno gratis vídeos eróticos peliculas porno videos masturbacion porno amateur porn porno tias cachondas porno gratis faking porno hablando español tetonas españolas haciendo pajas femeninas vidios de españolas gratis abuela folla a su vecina xxx maduritas.