Täydellinen homoseksuaaliseen suihinotto seksi reffit

Kun saat sen kohdalleen eturauhaseen kiinni Sitten vain moottorit käyntiin ja vähän vaikka voit painaa vekotinta alaspäin että etuosa nousee hollille. Homman juju tässä on kahden moottorin aikaansaama epäsäännöllinen Nopeuksia vaihtamalla saa erilaisia värinäkuvioita. Voin sanoa, et prostaatti huutaa hoosiannaa ja eka tulee minuutin sisällä ja lasti lentää sisällä.

Ja jos ei ole kokemusta niin lasti saattaa lentää aikamoisella paineella, eli pyyhettä päälle jos ei naamalleen halua; Vekotin kuulostaa naurettavalle väkerrykselle, mutta takaan, että se on vaivanarvoinen asia.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Ootko vltun urpo imeny äitis nisää 4kymppiseksi asti kun sulla ei ole mitään hajua mikä on homostelua ja mikä ei.

Sun elämänkatsomukses rajottuu näköjään äitin tissistä jääkaapin kautta pikkukakkoseen. Hahmota tästä, jollet ole hahm. Mistä lähtien seksilelun käyttäminen on tehnyt miehestä homoseksuaalin? Vittu kun sais sut tohon kätösen ulottuville niin lävähtäis aikamoinen pommi suoraan keskelle lärviä niin et korvat läpsää yhteen.

Mistä niitä tehokkaita moottoreita saa? Sauvoissa tahtovat olla vähän liian korkeilla kierroksilla väriseviä ja siksi puuduttavia eikä kunnolla täriseviä.

Ei siinä välttämättä orkkua tarvitse. Eturauhasen hoitelun jälkeen naiset näyttävät hemaisevammilta, kun herkkyys sen suhteen on parempi.

Täällä olisi yksi kertomus tästä tapahtumasta ; Kannattaa lukea! Menkää Japaniin opettelemaan, luulo ei ole tiedon väärtti.

Kun olet kokenut kaiken mekaanisen räpläilyn niin on aika siirtyä henkiseen ulottuvuuteen. Kun on pikkupenskasta asti räpläillyt piliään ja siitä sitten aikuisemmalla iällä päätynyt eturauhasen kiihottamiseen, alkaa ne enemmän tai vähemmän tuntumaan ei niin kiinnostavilta asioilta.

Moni meistä on joskus sattunut huomamaan artikkeleita tms. Eli siis tarkoitan nyt pelkästään mielen kautta tapahtuvaan tuhmailuun. Ilman asiantuntemustakin, ja opusten loputonta selailua, sulla on mahdollisuus avata ovia ihan uusiin ulottuvuuksiin. Olet kotona yksin ja mieleesi juolahtaa, että nyt ois kiva tumputtaa, niin älä tee sitä. Laita rauhallista musiikkia soimaan.

Esim youtubesta löytyy hakusanalla "relaxation" monenlaista alfa- ja beeta-aalto -ääniä. Makaat rauhallisesti sängyssä pimeässä huoneessa kuunnellen rauhottavaa pimputusta. Kun olet jonkun aikaa rentoutunut, siirrä ajatuksesi sinne missä anaali, elin ja eturauhanen sijaitsee.

Vähitellen alat tuntemaan niiden olemassaolon normaalia voimakkaammin. Keskitä kaikki ajatusenergiasi sinne. Kun paikka on rauhallinen, etkä ole huolissasi, että joku tulee, niin vähitellen ajan ja paikantajusi alkaa unohtua. Kiihottuneisuuden tunnekin alkaa voimistumaan. Keskity pelkästään eturauhaseen ja siihen tunteeseen kun saat orgasmin.

Älä ajattele mitään muuta. Sitten alat erittäin hitaasti ja rauhallisesti supistelemaan anaalia. Koko ajan ajatuksissasi on vain se tunne kun saat orgasmin. Jatkat kiusoittelevanhidasta supistelua, niin että juuri ja juuri tunnet sen. Kun onnistut saavuttamaan voimakkaan kiihottumisen alat hitaasti voimistamaan supisteluja.

Muista edelleen edetä rauhallisesti. Kun olet tehnyt sitä hyvän aikaa huomaat jo supistelevasi anaalia voimakkaasti. Nyt ala pitää silloin tällöin supistusta yllä pidempään.

Vähitellen tunnet kuinka siemennestettä alkaa valua supistustesi tahdissa. Se lisää entisestään kiihottumista. Jatkat voimakkaita supisteluja, ja voit alkaa samalla hieman liikuttaa lantiota ylösalas. Kiihottuneisuus saavuttaa vähitellen voimakkaan tunteen. Silloin alat olla lähellä laukeamista.

Tunne on erittäin nautinnollinen ja olet varma, että laukeat. Jatkat voimakkaita supisteluja ja lantioliikkeitä vähitellen alat tuntemaan sen tutun tunteen, mikä tulee hetkeä ennen orgasmia. Se tunne saa sut tahtomaan voimakkaasti laukeamista. Mielessäsi annat orgasmille luvan tulla. Ja ennenpitkää ensimmäiset orgasmiaallot alkaa tuntua alapäässä. Orgasmi voimistuu kohti huippua ja koet eläimellisen voimakkaan ja jopa pelonsekaisen orgasmin. Siemennesteet roiskuu voimakkaasti sykkien. Kun orgasmi on ohi, se jättää sulle takuuvarmasti oudon ja hölmistyneen olon, kun pystyit laukeamaan pelkästään mielesi avulla.

Itse olen pystynyt tähän n. Aluksi on tietysti vaikeaa, koska nämä asiat vaatii harjoitusta. Ensimmäisillä kerroilla mun sydän hakkas niin kovaa, että se keskeytti useamman kerran.

Välillä tuli inhottavia rytmihäiriöitä. Pyydät siis määrittelemään veitsenterävän rajan sanalle lutka? Se raja on mahdototnta määrittää, koska naista täytyy arvioida aina tapauskohtaisesti. Sanotaanko vaikka, että nainen joka, on antanut yli neljälle miehelle koko elämänsä aikana on lutka. Ja kaikki yhden illan jutuissa tai muuten helposti antaneet naiset ovat lutkia. Nainen saa antaa vain pitkässä parisuhteessa ja tällöinkin hänen on oltava varma,että mies rakastaa häntä ja on hänen pillunsa arvoinen.

Aikaraja tähän voisi olla vähintään puolen vuoden seurustelu, mutta silloin miehen täytyy olla todella hyvä naiselle.

Mutta näitä tapauksia täytyy katsoa aina tapauskohtaisesti, aivan kuten esim. Selkeää rajaa on mahdoton etukäteen vetää. Jos naisella on seksihaluja, niin hän ei saa elää niiden mukaan, koska munaa haluava nainen on lutka.

Ai miksi on lutka? Siksi koska yhteiskunta näkee asian niin ja se on ihan oikein. Tämä oli sitten argumentti eikä slogan. Ei se yksinkertaisesti tarvitse mitään muuta perustelua. Sen sijaan mies saa kyllä haluta panna, se on miehen etuoikeus ja tämäkin aisa on yhteisön määrittämä normi eikä sitä ole todellakaan tarvetta muuttaa. Pillun jakamisen tulee aina olla tuomittava teko. Ja perustelut tälle ovat yhteiskunnassa vallitsevat käsitykset.

Todisteita en voi tässä suoralta kädeltä esittää, että enemmistö on puolellani, mutta voit tehdä testin ja kysyä vaikka 20 ihmiseltä ei lutkilta mitä he ovat mieltä pilluaan jakavasta naisesta. Olet ehkä huomannut, että jopa osa naisista tällä palstalla ei hyväksy lutkia. Väität, ettei pillun jakamisesta koidu haittaa kellekkään.

Kyllä siitä ainakin se on haittana, että miesten mahdollisuudet saada vaimokseen pilluaan jakamaton nainen huononevat. Ja kukapa haluaisi olla lutkan äpärälapsi. Kysyt miksi lutkat ansaitsevat yhteiskunnan tuomion. No yksinkertaisesti siksi, että yhteiskunta ei hyväksy pilluaan jakavaa naista. Pilluaan jakava nainen saastuttaa itsensä. Nainen halventuu, kun hän jakaa itseään. Monissa kulttuureissa tuollaisella naisella ei ole mitään asiaa naimisiin.

Pillu on naisen kallein aarre jota hänen tulee varjella kaikin keinoin ja se on tarkoitettu vain hänen omalle miehelleen. Ethän sinä voi vaatia miehiltä, että heidän pitäisi ottaa kumppanikseen nainen, jonka pillussa on uinut monen miehen mulkku. Kerroit omankin naisesi olleen neitsyt ennen sinua, kunnioittaisit sitä etkä täällä huutaisi lutkien oikeuksien perään.

Kerrankin on joku kunnollinen keskustelija Olen muutaman kerran vastaillut tämän tyypin kirjoituksiin. Enkä kertaakaan ole saanut oikeastaan mitään perusteluja näille hänen väitteilleen. Siitä teinkin johtopäätöksen että nämä ovat ihan hänen omia kudelmiaan. Näkemykset eivät perustu oikeastaan mihinkään arvomaailmaan tai katsomukseen.

Hän ei löydä edes perinteisiä perusteluja, jotka ovat mm. Oletan että hän on hyvin nuori, jo kielenkäyttökin kuulostaa siltä paljon alatyylin ilmaisuja. Hän ei osaa käyttää asioista oikeita sanoja, ei ymmärrä kaikkia käsitteitä jne. Tietoa jo perusasioista puuttuu, samoin kokemuksen tuomaa viisautta.

Itse hän väittä olevansa ekonomi, jota kyllä en usko. Yhteiskunnallinen tietämys on sitä luokkaa - tai sitten on uinunut läpi opintojensa. Lutka käsitettä hän on määritellyt laidasta laitaan.

Välillä se tarkoittaa yleensä naista jolla on seksielämää ja välillä hän kytkee sen promiskuiteettiin. Tulkitsin kuitenkin että pääasia on kieltää yleensä naisilta heidän seksuaalisuutensa. Jotenkin hän haluaa julki tuoda ihannointinsa väkivaltaisia kulttuureja kohtaan ja lietsoa sellaista mielialaa - vaikkakin vielä verbaalisesti Onneksi!

Siinä pojalla onkin urakkaa - kumota fakta, jota äärimmäisen harva asettaa kyseenalaiseksi. Se yhteiskuntaan viittaaminen tarkoittaa, sitä että suurin osa kaiken ikäisistä ihmisistä ei hyväksy pilluaan jakvaa naista. Ja jos se 20 ihmistä ei ole tarpeeksi niin kysy vaikka Ja muista kysyä nimenomaan, että mitä mieltä olet pilluaan jakavasta naisesta, se on oikea ilmaisu.

Älä kysy vääristäen, että mitä mieltä olet naisesta jolla on ollut useita "seksikumppaneita" Puhu asioista niiden oikeilla nimillä.

Raiskauskin on raiskaus eikä seksiä ilman lupaa. Sitäpaitsi minulle on aivan sama, mitä yhteiskunta ajattelee koska tiedän olevani oikeassa. Uskon kuitenkin, että monet ihmiset ovat kanssani samaa mieltä. Voit myös kysyä miehiltä, että haluavatko he vaimokseen naisen, joka on ollut nuorempana koko kaveripiirin patja.

Sitäpaitsi todistusvelvollisuus tässä on sinulla, koska yrität hyväksyttää yleisesti paheksuttavaa asiaa. Yhtä hyvin voisit väittää, että ihmisten pitäisi saada kulkea alasti joka paikassa näin halutessaan, eihän siinäkään ole mitään vahinkoa kellekkään. Sinun täytyy siis todistaa, että miksi jakaminen on hyväksyttävää. Kun sanoin aiemmin, että monissa kulttuureissa lutka ei pääse naimisiin, niin en tarkoittanut mitään alkuasukasheimoa Afrikan sademetsistä, vaan esim. Islamilaista kulttuuria, jossa on paljonkin naista koskevia asioita, joita voitaisiin soveltaa myös meillä.

Ja se, että aikaisemmin tuomitut asiat kuten homoseksuaalisuus ja köyhyys ovat tänä päivänä hyväksyttyjä asioita, ei tarkoita silti sitä että lutkat pitäisi hyväksyä. Vaikka huumeet laillistettaisiin ja homot pääsisivät arkkipiispoiksi, niin sekään ei tarkoita, että lutkat pitäisi hyväksyä. Mikään asia joka oli ennen toisin kuin nyt ei tarkoita sitä, että lutkat pitäisi hyväksyä.

Älä siis enää vetoa siihen, että olihan se ja se asiakin ennen kielletty, mutta nyt eletään lukua Naisesi sattuu olemaan kiva ja nätti ja ihan vain sattumalta neitsyt. Tottakai olisit voinut ottaa myös sen kymmenien miesten nussiman ihmisjätteen, vai mitä?

Pillu on naisen kallein aarre jo siitä syystä, että kaikki elämä on sieltä tullut ja sillä on voimakas vaikutus miehiin. Se voi viedä naisen slummista kartanoon, se voi auttaa etenemään urallaan jne. Se on miesten haluama asia ja näin ollen se nousee arvoon arvaamattomaan, miehen muna lla ei tällaista vaikutusta ole. Naisen kuuluu varjella pilluaan se on hänen kaikkein pyhimpänsä.

Naisilla on hyvä olla itsemääräämisoikeus siinä mielessä, että nainen ei saa haluta jakaa pilluaan ja hänen täytyy saada vapaasti olla jakamatta sitä.

Jos emme pääse asiasta yhteisymmärrykseen, voimme tiputtaa yhteiskunnan pätevistä perusteista. Aiemmin kuitenkin sanoit tietäväsi, nyt olet vain uskomassa. Sehän on selvää, että jotkut miehet karmistuvat kuullessaan, että naisella on enemmän kuin 0 seksikumppania tai jopa useampi kuin ko.

Se ei kuitenkaan kerro miksi naisilla ja miehillä ei pitäisi olla tasaveroiset oikeudet asenteellisesti kuin laillisestikin kun puhutaan seksistä. Paitsi jos tarkoitusperäsi on nimenomaan naisten alistaminen ja seksin harrastamisen etuoikeuttaminen miehelle. Jos näin on niin kerro toki miksi koet tarpeelliseksi kieltää naisilta asioita, jotka miehille sallisit. Tarkoitan tietenkin omaa, henkilökohtaista mielipidettäsi.

Alasti olemisessa ei ole mitään ihmeellistä, paitsi ihmisten oma häveliäisyys. Jos alasti kulkeminen alkaisi olla Suomen kesässä yleistä, en vastustaisi. Maailmassa ei siis mielestäsi ole ollenkaan naisia päättävissä asemissa, niinkö? Miten pillulla voi päästä slummista kartanoon ja miksi mies ei siihen pystyisi? Harvemmin se mies on se, joka seksillä mitään saavuttaa.

No Prad Pitt voisi ehkä saavuttaa jos panisi vanhaa rikasta naista. Naisa on päättävässä asemassa, mutta tuskin niitä alaistensa mulkku kiinnostaa. Ja nainen voi päätyä pillulla slummista kartanoon, antamalla kalleinta aarrettaan rikkaalle vanhalle kartanon herralle. Monet nuoret naiset Thaimaassa harrastavat juuri sitä.

Miksi aiemmin tarjoamani lämpimien maiden pienkylien vapaa seksikulttuuri kelpaa sinulle? Missä menee raja, että mistä kulttuurista voimme ottaa mallia naisten seksuaalisen käytöksen suhteen?

Ainakin aiemmin sanoit tietäväsi olevasi oikeassa ja sitä ennen, että yhteiskunta on puolellasi, mikä sitten loppujen lopuksi on kyseessä? Etkö koe ongelmaksi sitä, että yrität kieltää naisilta jotain, minkä kanssa he syntyvät - aivan kuten me miehetkin. Kyseessä on suhteellisen kunnollinen nainen. Hän on antanut vain avioliitossa ja yksi yhden yön suhde voidaan katsoa läpi sormien. Sanoit kuitenkin, että seksikumppaneita on ollut 3 ja avioliittoja kolme.

Eikö hän siis ole antanut yhden yön suhteessa? Herää kuitenkin kysymys, siitä miksi avioliitot ovat menneet karille. Tutkimuksia näistä asioista löytyy paljonkin. Siksi kehotinkin sinua kipaisemaan sinne kirjastoon.

Jonkun sanan olemassa olo ei ole peruste. Miehistä on vastaava sana eli huorapukki. Eikä naisetkaan sellaista miestä valitse.

Kyllä lutka sanan jokainen tuntee ja tulkitsee tavallaan. Sinun tulkintasi sisäpuolelle vaan jää suurin osa maailman naisista. Jos sinä itse pidät ns. Meillä normaaleilla enemmistöllä on taas lupa tehdä niin, kuin hyväksi näemme. Mutta miksi nainen ei saa tuntea halua? Se on meissä syntymässä tuleva biologinen asia, jota ei voi poistaa edes pakotettuna. Tästäkin voit löytää ihan tutkimus tuloksia, homma ei ole onnistunut missään. Jokaisessa maailman kulttuurissa on nainen tuntee näin - he kyllä ovat oppineet löytämään keinot joilla toteuttaa haluamansa.

Se vain tehdään salaa, niin että miehet saavat pitää kuvitelmansa. Mikä naisessa on sellaista että sen pitää olla alempana miestä? Miehille on eri säännöt ja naisille eri säännöt. Puhutaan siis kaksinaismoraalista, jossa kuitenkin kumpikin tekee kiellettyjä asioita, mutta julkisesti kieltää. Miksi miehiltä ei voi samalla tavalla kieltää nautintoa? Ihan samoilla perusteilla - sillä silloin ei olisi huoria eikä lutkia, koska ei olisi tarvetta sellaiseen????

Mieskin joutuisi kärvöttelemään ja odottamaan sitä "oikiaa", eikä juoksisi "saastuttamassa" muiden naisia. Yhteiskunta olisi täynnä ns. No hyvä on, eihän sille mitään mahda, jos naisillakin haluja on, mutta naisilla ei siitä huolimatta ole mitään oikeutta jakaa pilluaan. Sinä siis väität, että te lutkat olette muka joku enemmistö? Veikkaampa, että kyllä ne kunnolliset naiset ovat se enemmistö. Tälläkin palstalla löytyy naisia, jotka ovat kanssani täysin samaa mieltä tuosta kunnollisuudesta.

Miehillä asia on eri jo pelkästään siitä syystä, että naisilla on valta seksin suhteen. Näin ollen mies saa ja nainen antaa. Panohalut ovat miehekäs asia, ne ovat miehen ominaisuus, eivät suinkaan naisen. Mies haluaa paneskella ja saakin haluta, ja se huoripukki-nimitys koskee vain miestä, joka käy huorissa. Ja sekin on paljon ylempiarvoisempi kuin lutka.

Nainen ja mies ovat seksuaalisesti täysin erilaisia, seksin saaminen nostaa miehen statusta ja sen antaminen laskee naisen arvoa. Naisen kuuluu olla siveellinen ja passiivinen. Naisella ei saa olla seksielämää, seksi on miehen nautinto ja on myös aina ollut. Ja naiset ovat antaneet miehelle tätä nautintoa, että ovat saaneet mieheltä haluamansa.

Miehellä ja naisella on todellakin seksissä eri säännöt ja niin sen kuuluu ollakin. Ei se järvi soutamalla kulu.. D Ei sillä oikeasti ole hirveesti väliä mulle mut mielummin enemmän kuin vähän ja kiinnostusta sekä kokeilunhalua seksiin pitää olla.

Seksiin liittyvistä asioista on usein helpompi keskustella sellaisen ihmisen kanssa jolla niitä kokemuksia riittää. Tämä siis minun mielipide. Mutta entä jos nainen on kiinnostunut seksistä ja haluaa sitten kun on vähän opeteltu kokeilla uusia juttuja, mutta ei ole kiinnostunut yhden yön suhteista ts.

Jos niitä kunnon suhteita ei ole ollut tai on ollut vain muutama suhteen alun yritys, niin eihän naisella silloin kokemusta ´kauheasti ole.

No en nyt tarkoittanut sitä etteikö kokematon nainen voisi olla kiinnostunut seksistä, ehkäpä yleistin hieman liikaa. Miksi muuten mielestäsi yhden yön suhteet tarkoittaa automaattisesti itsensä jakamista?? Jos seksiä tekee mieli niin miksi ei sitten voisi harrastaa yhden yön suhteita?? Tauditkin leviävät tällöin, sillä kondomihan ei suojaa prosenttisesti.

Ikävintä on, että kunnon miehet ja kunnon naiset saattavat erehdyksessä olla ihastuneita tällaiseen itseään jakaneeseen ihmiseen ja saavat kärsiä siitä jos eivät heti tienneet että tällainen henkilö on jakanut itseään.

Ylipäätään jokin paneminen vain panemisen vuoksi kertoo ihmisen seksuaalisuudesta ja suhtautumisesta seksiin. Ensinnäkin iällä on väliä, siis miehen. Nuoret miehet tuntuvat jakautuvan kahteen leiriin. Ne, jotka menevät rohkeasti kokeneenkin naisen mukaan, ja ne jotka mieluummin ovat kokemattomien kanssa. VAnhemmat miehet eivät enää niinkään mieti koko asiaa - harvalla vanhemmalla naisella ei ole mitään kokemuksia.

Moni on sitä mieltä, että vaatii hyvää itseluottamusta olla kokeneemman kanssa. On pelko tulla vertalluksi ja mitätöidyksi. Jotkut taas inhoavat ajatusta siitä, että joku naisen kanssa ollut mies tulee kertoilemaan kokemuksiaan. Jotkut miehet haluavat olla niitä naisen " voittamattomia urhoja".

On vain naisen viisautta olla kertomatta ihan kaikkea miehelle. Toki rehellinen tulee olla, mutta turhat yksityiskohdat on jätettävä omaan tietoon. Itse en naisena ikinä vertaile miehiä keskenään ääneen, koen sen hyvin loukkaavana. Olen jo sen ikäinen, että tavatessani nykyisen mieheni, päätimme että kun kerran on puhuttu, on mennyt mennyttä. Niihin ei ole palattu. Koska luonnollisesti molemmille on kertynyt erilaisia kokemuksia vuosien varrella. On ollut pitempää suhdetta ja lyhyempää viritelmää.

Sen verran omista kokemuksistani sanoisin, että kohdalleni sattui muutama ns. Ehkä he olisivat oppineet ajan myötä, mutta en kuulu niihin jotka enää jaksavat opettaa miestä joka asiassa. Ehkä nuoremmilla piisaa energiaa siihen. Että mies jättäisi minut, koska minulla on niin vähän kokemuksia ja en osaa Luulisi, että ne ensimmäiset kahdenkeskiset hetket olisivat ihanampia jos nainenkin tietäisi hommasta jotain Toivon silti tapaavani miehen, joka arvostaa kaltaistani naista ja joka ei painostaisi minua mihinkään.

Olet sellainen nainen, joka on ansainnut kunnon miehen ja itse ainakin arvostan kaltaisiasi naisia ja jaksan kyllä odottaa, että nainen oppii petipuuhat. Lisäisin vielä sellaisen pointin, että kyse ei välttämättä ole aina mistään kokeneiden pelkäämisestä tai itseluottamuksen puutteesta, vaan ihmisillä on erilaisia periaatteita asioiden suhteen. Jos mies ei itse koe saavansa mitään irti yhden illan suhteista eikä halua niitä harrastaa, niin minusta on melko luonnollista että haluaa myös kumppanin, jolla on samat periaatteet.

Kyllä se mies voi olla silti mahtava rakastaja ja osata hommansa sängyssä, vaikka ei suhteen ulkopuolella kaikkien naisten kanssa pelehtisikään.

Sellaisen ihmisen olisi varmasti hiukan vaikea suhtautua ihmiseen, joka ylistäisi yhden illan juttuja ja olisi satojen ihmisten kanssa pannut. Tuosta kokemuksesta on vielä ihan pakko sanoa, että on jotenkin hullua, että kokemuksen mittarina käytetään kumppanien lukumäärää. Vai onko kokemuksen mittari pelkästään se, että kuinka monta erilaista "vehjettä" on nähnyt ja kokeillut? Eihän 30 eri panokumppania vuodessa takaa edes sitä, että tyyppi olisi hyvä sängyssä.

Se on huono mies se, joka jättää naisen sen takia, ettei ekoilla kerroilla ole tajunnan räjäyttävää seksiä. Jos seurustelu on mielessä niin pitäisi olla kärsivällisyyttä edes sen verran. Eihän ihmiset suutelekaan täydellisesti heti ensimmäisellä yhteisellä kerralla, kyllä toista pitää opetella suutelemaan, sama pätee seksiin.

Itse nyt kahdelle naiselle olen "opettanut" seksiä. Tämä on väärä ilmaus, mutta siis olen seurustellut pitkään kahden naisen kanssa, joille olin ensimmäinen. Tärkeintä on, että otat rennosti ja ole innostunut. Mutta syljenerityksestä ei ole haittaa, liukkaus on valttia Oletko täysin kokematon vai onko kyse vain muutamista kerroista?

Jos olet kokeneen miehen kanssa niin hän saattaa vaikuttaa liian rohkealta, mutta hän tietää, ettei se ole niin suuri asia ja kannattaa luottaa häneen omien rajojesi lomassa. Tämähän on irtokarkkiseksi-palsta, joten sellaisessa tilanteessa kokemattomuus ei ole niin hyväksi.

Kukkaan puhkeavassa parisuhteessa kuka tahansa mies antaa aikaa ja sitten vain antaa vitsi, huomasitko? Uskoisin, että tässä on takana meidän miesten geneettinen tarve kylvää siementä niin moneen eri naaraaseen kuin mahdollista ja siksi meille herää sellainen vaistomainen ärsyyntyminen kun joku nainen onkin harrastanut seksiä useamman kanssa tai kateus kun joku toinen mies saa helposti naisia petiseuraksi.

Mielestäni tuo on perusteltu ajatus. Onhan parisuhteessa elänyt aivan selkeästi kokeneempi seksissä riippuen tietysti hänen tästä kumppanistaan kuin joku, joka on harrastanut seksiä vain satunnaisesti, vaikkakin usean eri ihmisen kanssa.

Toisaalta taas tämä kylvökone tai joka mehiläisen kukkanen on päässyt kokemaan monta erilaista seksin harrastajaa ja osaa ehkä katsella ihmisten samankaltaisuuksia ja eroavaisuuksia seksissä. Haluan vielä mainita yhden asian, joka toisaalta on hieman itsestäänselvä, mutta kaikki eivät sitä tule ajatelleeksi. Seksuaalinen käyttäytyminen ei ole lokerikko, jossa toisessa päässä on avioliittoon saakka odottaminen ja toisessa himo nussinta, vaan kyseessä on jana, jossa voi asettua mihin kohtaan vain ja oma paikka voi helposti muuttua vaikka viikoittain tai vuosittain.

Kun kyse on rakkaudesta, tottahan sitä voi yhdessä opetella. Nuorena on vielä kuitenkin sen verran joustava, että kykenee ottamaan vastaan enemmän eri vaihtoehtoja. On vain asioita joita toisessa ei voi muuttaa, kuten temperamentti.

Ja kun ikää tulee, niin arvojen ja asenteiden muuttaminen käy vaikeaksi. Tästä syystä en ole antanut itseni rakastua ja lupaa hypätä suhteeseen, ennen kuin olen kuulostellut ja katsellut ovatko nämä asiat yhdistäviä vai erottavia. Seksi on se, missä harva ihminen pystyy salamaan itsensä. En sano että on välttämättä oikea tapa, itse kuitenkin pidän sitä tärkeänä että kaveria kokeillaan ennen kuin päätetään tuleeko jutusta suhde vai ei.

Ellei ole edes hakemassa suhdetta, vain seksiä, homma toimii toisin. Ehdottoman tärkeää on että molemmat ovat tietoisia siitä mitä tapahtuu ja oikeasti hyväksyy sen. Kun on elänyt pitkän avioliiton miehen kanssa, missä seksi ei kerta kaikkiaan sujunut, antaa sille nyt ihan erilaisen merkityksen.

Ikävä kyllä ei siinä edes "rakastaminen" auttanut asiaa. Kun ollaan liian erilaisia, ei sille mitään mahda. Kyllä mieskin todella voi olla pidättyväinen vaikka periaatteensa takia. Ei se miestä pahenna. Eikä todellakaan tee hänestä "huonoa" rakastelijaa. Itse arvostan sellaista miestä. Tuon kokeneisuuden määritteleminen on hiukan hankalaa. Kun pitäisi ensin selittää mitä on kokenut. Kokemus on erilaista pitkässä suhteessa kuin lyhyemmässä.

Pitkässä suhteessa kerkeää kokeilla erilaisia juttuja seksin merkeissä - lyhyissä suhteissa taas erilaisia tyylejä ja tapoja. Ihmiset ovat erilaisia vaikkakin heidän sukuelimensä varsin samankaltaisia. On pitkiä liittoja joissa on surkeaa seksiä, ja vastaavasti lyhyitä suhteita joissa seksi on mahtavaa.

Eli on hyvin paljon ihmisestä itsestään kiinni, minkälaisia asioita arvostaa ja mitenkä itseään kehittää. Tällä tarkoitan sitä, ettei parisuhdetta pitäisi aloittaa pelkän seksin saamisen takia Jotta en sortuisi mustavalkoisuuteen - ehkä tuo välimuoto on tavallisin.

Seksiä muutaman kanssa, mutta yleensä jonkinlaisessa parisuhteessa. Taas pari iltaa sitten oli yhden yön jutska, vaik oikeestaan seurustelen. Kyse ei ole huonosta itsetunnosta - koska - nuorempana mulla oli huono itsetunto ja nykyään olen tosi sinut itseni kanssa. Rupsahtanut olen ja nuorena olin kait nättikin.

Vaihtelunhalua se on vaan.

... huhtikuu Ensimmäiset "treffit" Hiukset kostuivat hiestä, huoneeseen levisi seksin tuoksu. seksitreffit Anna blogisi osoite täydellisessä muodossa esim. http:// maestrantonella.eu Make love not war -treffit hippie life (1), hippikommuuni (1), historia (1), home alone (1), homeland (1), homoseksuaalisuus (1), Hotel. Seksi shop neekerin pillu Veröffentlicht am Naiset ja miehet etsivät seksiseuraa. . parasta seksiä levi instituutti suihinotto porno pillu täynnä spermaa suomi24h treffit pori munakarvojen sheivaus .. Siinä on täydellinen nainen! Mutta homoseksuaalisuus on teema, josta en nykymaailmassa kovin paljon välittäisi puhua. maaliskuu Ilmaista transu pornoa maailman joka kolkasta, täydellisiä mukavan tukevilla ja moralistiseen Suomeen, jossa homoseksuaalisuus on laitonta. . Selän päällä kävelyä Suomineito ilmoittaa jopa suihinoton hinnat aivan.

HOMO SUOMI PORNOKUVAT KIREÄ KALU

Gordas en español gratis negras follando chicas putas porno españolas cachondas follando hd viejas follando videos porto gratis lesbicos sexo culonas porno chicas cachondas xxx gratis sasha grey xxx trios xxx viejas muy putas muy putas chica desnudandose nekane tias con tetas maduras follando samia duarte sexso xxx porno milf mamada pov porno profesoras follando como chupar un coño xxx trans peliculas porno con jóvenes escenas porno barbosa culonas masajes sexo hentsi vídeos travestis xxx videos porno porno tran sexo maduras lesbiana videos travestis con gordas videospornoxxx videos pornos grstis xxmaduras peliculas porno gratis tetas xxx pollas maduras sexo gratis de lesbianas pornstars hd porno extremo corrida anal japonesas chicas espiadas tetonas películas porno mujeres folando videos amateur x supertetas sexo gratis abuela follando gordas sofia rose porno gratuito porno anal ver vidios pono grati travesti gratis bbw videos pornos gratis videos porno lesbico trios hd videos españoles cumloader parejas porno sensuales transexual xxx videos ponor gratis porno hd toro porno en la playa tetas grandes naturales follando vifeos porno xx porn free lesbianas maduras gratis tetonas follando muizoras brasileñas follando jovenes super pollas grandes naturales videos porno casero maduras con madura porno bbw follando madre hija porno gratis toro pprno gratis travestis pollasgrandes videos sexo con maduras tube hombres negros videos xxx videos xxx grati tori black videos gratis gorditas porno pelirrojas porno español cams sexo duro chocho mojado masajes sexo gratis videos porno años 70 mamando pollas follando dos hombres videos xxx follando sexo gratis viejos follando chocho mojado porno free videos gratis videos de sexso xxx gratuitos mujeres calientes videos porn follada video porno xxl parejas porno actrices del porno enanas moms xxx nuria porno gratis videos hentai video xxx porno gratis videos follar porno en la calle videos rubias mujeres enseñando el mejor porno gratis pornografia xxx mejor porno americano videos de maduras sexys porno viejas peludas porno en el coño depilado buenas porno rubias tetonas y joven follada lesvianas xxx p video gratis cachondas videos porno gratis en fiestas sexo erotico gratis tetas porn free maduras viejas porno españolas follando viejas folladas chicasguarras mejor pagina porno chicos follando parejas amater porno de chicas sexo video porno gratis sexotube chicas haciendo el coño brutal tetas jovenes putas team skeet sexo en espanol gratis para parejas amateur putas chica porno putas porno videos sexo grtis follando en español madura lesbiana maduras follando de sexo culos grandes corridas de lesbianas sexo masajes lesbicos putas sexo anal españoles gratis videos pirnos porno español de trios videos porno asiaticos maduras gratis maduras mangas hentai porno español mom and son xxx brutal porn bdsm videos porno free hd videos porno pelirojas pollas enormes pajas con sexo anal rubias calientes toro pormo videos putas maduras tetonas gorditas video porno porno videos xx sexo con viejas nekane sweet porno videos porno porno dunia montenegro maduras videos sexuales gratis viejas video de casa cachonda porno videos xxx 18 xxx videos orgias lesbicas porno columber en castellano sexo con embarazadas xxx maduritas.

con viejosfollando chicas desnudas maduras tube vídeos videos porno espanol gratis de mujeres chupando pollas videos teens corridas de gorditas porno erotico video tetona natural vidios de lesbianas videos pornos anales porn pros videos amateur rubias tetudas naturales chochos porno gratis chupar un coño buscar videos porno masage peliculas porno amateur videos hentaixxx abuelas chicas caliente porno gratis de españolas porno putas gratis amateur hd video xxx porno brutales x videos eroticos putas lesbianas putas maduras.

con enanas xxx gratis negrasfollando actrices porno videos hd viejas jenna jamenson las mas putas alexis texas videos de pollas muy peludas masaje porn porno videos sexo en tetas grandes melody star porno con españolas cachondas blacksonblondes xx mature porn culos de embarazadas porno en espanol roxy raye porno de gordas españolas fontanero tetudas maduras mamadas porno viejas videos gratis maserati xxx gratis porn video trio tetas hermosas desnudas tias gordas follando travestis ferrol playboy porno voyeur sexo en la playa tetas vidios de tetonas españolas folladas alanah rae japonesas video porno maduritas videos d sexo anal videos porno espanol porno negros trios amateurs gratis videos gratis videos porno casting pornos anales porn follada video pormo porno videos jovenes porno porno hd videos de fiesta porno viejas gratis de porno gratis lesbianas party porn porno gratis de sexo porn videos porno hentai video porno tube actrices porno putas viciosas hentay porn mujeres follando anal lesbianas latinas chicos fetiche de lucia xxx 69 porno morenas peliculas porno maduros sexo árabe trans abuelas zorras lesbianas pelis porn xx maduras putasviejas maduras velludas vides porno gratis samantha bentley videos vodeos porno gordas pollas fayna vergara videos de viejas gordas culonas follando porno de soltera porno japonesas xxx abuelas gratis nenas masturbandose videos porno gratis tetonas jovenes peludas descargar videos de lesvianas sexo porn free hd porn tube hd porn xxxporno cumlouder videos de maduras peludas vídeos porno gratuitas lesbianas sexys desnudas videos bixesuales vidios de parejas coño brandy aniston coños peludos sexo lesbico casero peliculas porno bueno follar en playas nudistas porno x videos hd maduras x videos porno coños peludos chicasguarras videos hentai folla a hombres desnudos sasha grey xxx video porno free videos de gordas desnudas videos x videos porno pollas negras enormes videos gratis videos porno follando free hd videos de madurasxxx porno gratis videos videos eroticos porno despedidas de mujeres maduras follar abuelas secretaria porno mayores follando se la ducha bdsm amateur españa porno videos porno embarazadas mejores páginas porno gratis de parejas videos porno gratis de porno gratis en hd travestis follando porno español gratuito porno español en directo xxx sexo con porno español amater quiero ver videos gratis paginas porno tetas grandes gratis porno porno mujeres muy xorras culos jovenes follando peliculas porno con su boca porno abuelas video pelos en castellano chica desnudandose jenna jamenson videos transesuales ver películas porno videos porno gordos cumlauder españa porno mujeres sexo latinas folladas videos de travestis follando videos gratis porno lesbianas masajes porno peliculas porno español porno sexo grtis gorditas video porno amaters porno xxx chicas folladoras maduras videos pornos de trios x maduras pelis porno español coños muy zorrras páginas porno videos actrices porno mature porn x chicas des nudas follando con tetas muy peludos tetas sexo romantico hombres negros desnudos video culos xxx videos sexo erotico hombres desnudos en playas nudistas porno de soltera porno maduras desnudas cachondas xxx webcam porn amateur porn videos lesvianas videos porno hd travestis gratis descargar videos porno paris hilton porn hd sexo en la exploradora porno gey fontanero follando porno gratis rubias hd videos porno videos xxx videos mujeres folladas caseras pollas mamis cachondas xxx porno árabe videosdetravestis chicos xxxporn dibujos manga hentay cumloder videos porno lesbicas video trio videos eroticos mujeres en español best hd gratis xxx tetas grandes follando gratis porno viejas muy xorras videos gratis porno gratis porbo gratis negras maduras bullporn porn videos de casa cachonda xvideos sexo arabi videos de negras videos porno de maduras videos x masajes eroticos porno abuelas gratis xxx sexo anal porno abuela folla en espanol roxy raye pirno español el coño xxx videos de gordas tetonas porno maduritas gratis videos grandes actrices porno intercambio parejas calientes videos porno abuelas calientes vídeos porno gratis videos porno porno gratis videos porno en español maduras casting porno videos videos lesvianas videos porno eyaculacion femenina porno videos porno películas xxx castin porno videos pono grati jinx maze videos de lisa ann masajes videos de hentai video porno gratis sado videos de sexo negras follando vídeos de travestis videos hentaixxx viejas tetonas folladas caseras pollas videos videos gey español gratis sofia rose videos xxx videos masajes videos gorda follando porno gat maduras swinger porno hd videos de casa porno español hd videos porno español gratis travesti pelis porno gratis porno playa viejas jenna jamenson gordas tetonas españolas maduras tube chicas tocandose moras xxx porno amateur dibujos porno morenas videos gey fontanero xxx ver vidios xx secretarias porno lesbicas videos porno casting porno de follar chicas guarras viejas sexi porno modelos porno españil vintagexxx vieos porno maduras.

Homo 24suomi treffit sihteeri tampere