Kalun nuolenta mies homo seksi

kalun nuolenta mies homo seksi

Vanhempien naisten teehetki - palvelija. Pitkään olen miettinyt ja kuvitellut itseni vanhempien naisten tapaamiseen palvelijaksi, vaikka päivärupattelutuokioon, teehetkeeen, taikka lounaalle. Hoitaisin tarjoilun, hieroisin mahdollisesti jalkoja, ja palvelisin. Ja luonnollisesti vaatetonna, katseltavana. Ja yksi heistä olisi omistajani, joka voisi muille sallia myös koskettamiseni, jos sitä vieraat haluaisivat.

Outoja ja kiihottavia ajatuksia ihmismieli keksiikin: Miksi sperman roiskiminen naisen päälle kiihottaa. Naisena en ymmärrä tuota, mutta useilla miehillä on tuollainen fantasia. Roiskia rinnoille tai naamalle. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit Heteromiehen homo?

Olen parisuhteessa elävä heteromies mutta seksin suhteen minulla on miesten välisiä fantasioita. En pidä itseäni homoseksuaalina, vaan ennemmin uteliaana. Haluasin joskus kokea seksin toisen miehen kanssa. Minua kiihottaa ajatus ottaa suihin toiselta mieheltä ja kokea peppuseksiä toisen miehen kanssa.

Minkäänlaista muuta vetoa minulla ei miehiä kohtaan siis ole. Muita saman fantasian jakavia miehiä? Tykkääkö naiset istua miehen naamalla Haluaisin kuulla naisista jotka tykkäävät istua miehen naamalla, onko heitä?

Vanhempien naisten teehetki - palvelija Pitkään olen miettinyt ja kuvitellut itseni vanhempien naisten tapaamiseen palvelijaksi, vaikka päivärupattelutuokioon, teehetkeeen, taikka lounaalle. Miksi sperman roiskiminen naisen päälle kiihottaa Naisena en ymmärrä tuota, mutta useilla miehillä on tuollainen fantasia. Ei ole jäänyt fantasian asteelle. Melkein kaikkea ihminen eläissään katuu vaan ei nuorena naimistaan.

Sama fantasia mutta ei panoja, haluaisin ihan hirveästi. Täällä olisi myös v mies, joka on samaisessa tilanteessa kuin sä Ja haluja olisi myös kokeilla.

Olen 33v mies ja haluaisin imeä munaa niin että suuhuni lauetaan kiimaisesti. Mun poikaystävän fantasia on rakastella mun ja kahden miehen kanssa. Sitä pantais ja alistettais? Minun fantasiani on myös alistaa mieheni toisen miehen pantavaksi. Olen tuonut asian esiin ja kun mieheni haluaisi että mua panisi vieras hänen katsellessa niin olen luvannut, että kun saan katsella miestenvälistä seksiä niin suostun myös vieraalle.

Onko kellään kokemusta ja suostuisiko miehet tähän. Olen kanssa tyttö ystävälleni ehdottanut vähä suastuki et imisin munaa sen katellessa alistamana. Ja sit haluis itekki viarasta et olis reiluu. Ja suastuisin ja viaras ku olis pannu ni olis kiva nuolla puhtaaks vaik molemmat; Kuha vaa toteutus olisin valmis. Olen jo pidempään miettinyt seksin harrastamista miehen kanssa, tuon fantasian toteuttamisessa olisin mielelläni mukana.

Itselläni on samanlaisia ajatuksia,mutta on jäänyt vain fantasioihin. Fantasia olis ottaa suihin ja mennä ratsastaan,ja myös toistepäinkin. Saa nähdä toteutuuko koskaan? No joo, onhan sitä muutaman kerran tullut mietittyä, ihan vain koska "kaikkea pitää kokeilla". Mutta olen melko varma kuitenkin, että jos tilaisuus tulisi, niin jättäisin kuitenkin väliin.

Ois kiva olla lökärit, hupparit ja skedetossut jalassa ja runkkailla toisiamme: Juu, fantasiani olisi saada kalua sisääni mutta romanttisessa mielessä en voisi kuvitellakaan olevani miehen kanssa. Ei taida Suomesta löytyä upeaa, rintavaa ja isokaluista kaunotarta. Uneksin, että tuollainen naisi minua. Olis kiva vaikka kokeilla yhteisrunkkua.. Seksin puutteessa tulee mieleen myös kullifantasioita. Jos ei saa omalle kullilleen mitään kivaa, tekisi mieli antaa kullin käsittelyä jollekin toiselle.

Olen ajatellut antaa jollekkin imettäväksi kyrpääni. Omaan kookkaan kalun ja jos olen oikein ymmärtänyt on se haluttua tavaraa h ja bi piireissä. Miksi sitä pihisin jos tuo jollekkin on jumalainen fantasia saada imeä isoa, käy itselleni, kun antaa saa jotain itsekkin ;D. Oon kiimanen 41v kundi. Ensi rupeat tykkäämään munasta, sitten kaipaat miehen hellää kosketusta, seuraavaksi ihastut ja lopulta huomaatkin seurustelevasi kundin kanssa.

Eikä siinä oo mitään tuomittavaa!! Miestenvälinen toiminta on yleisempää Miehillä kuin naisilla, siitä ei vaan puhuta!! Miesten homoseksuaalinen käyttäytyminen on yleisempää kuin naisilla vastaava naistenvälinen!! Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Miesvartalo on omalla tavallaan seksikäs ja visuaalisesti kaunis. Voisi olla hauskaa veljellisesti runkata yhdessä jossain miesporukassa.

Nähdä muiden miesten vehkeet juhlakunnossa ja antaa heidän nähdä omani. Sellaista yhteistä kiireetöntä fyysistä nautiskelua pienessä ryhmässä, ennalta tuntemattomien ihmisten kanssa joita ei välttämättä tarvitse myöhemmin tavata.

En ole koskaan kokeillut, mutta voisin kuvitella kokeilevani jossain vapaamielisellä nakurannalla tai muussa sopivassa paikassa. Selkeä raja menee kuitenkin mielestäni henkisessä puolessa. Ajatus eroottisesta kahdenkeskisestä henkisestä yhteydestä toiseen mieheen tuntuu jotenkin täysin vieraalta Olen 15 vuotias myös, ja kiihotun miehen vartalosta jne.

En pidä suuseksistä ja rakastan sitä että minua pannaan peppuun. Se on tosi ihana tunne. Eikä mun mielestä runkkaaminen kovin hohdokasta ole. Ja EN halua panna miestä, haluan aina vaan munaa peppuuni. Hah ja hoh, vai että bakteereja virtsaputkeen. Etkö oo kondomista kuullu?

Ja sitäpaitsi hiv tarttuu herkiten juuri peräreijän poraamisessa. Mutta muuten, tule tänne, imuttelen sut onnellisex. Pitikö noin asiattomasti vastata? Tottakai bakteereja menee virtsaputkeen, jos paljaaltaan panee toista anaaliin. Pahimmillaan voi olla seurauksena jopa munuaistulehdus, kun ne bakteerit matkaa virtsaputken kautta rakkoon, ja sieltä munuaisiin.

Pahimmillaan tulehdus voi tuhota munuaiset. Tietysti kortsua olisi hyvä käyttää, mutta moniko käyttää, aikuisten oikeesti? Kun ei ole pelkoa raskaudesta tietenkään kahden miehen kesken, niin varmaan "unohtuu" se kumi herkästi, varsinkin vakituisessa parisuhteessa. Niinhän heteromiehetkin jättää kortsun pois, jos panevat naista anaaliin, tai naisella on pillerit tai kierukka. Seksitaudit tottakai voi tarttua, mutta mies kun on mies, olipa homo tai hetero, niin se kumin käyttö on toisinaan niin vaikeeta, niin vaikeeta.

On mukamas niin iso ettei "löydy" oikean kokoista kumia, tai ei tunnu niin hyvältä ja niin edespäin. Peppuun puksutellaan juurikin sen vuoksi, että tuntuisi hyvältä. Kondomin kanssa ei tunnu hyvältä. Jos se ei tunnu hyvältä, siinä ei ole mitään järkeä. Paljaalla panemisessa on tietyt riskinsä, jos tekee tuntemattomien kanssa aivan oudosta paikasta tavattuna. Toisaalta puutteessa elämisellä on vielä vakavammat seuraukset kuin sukupuolitaudeilla ikinä.

Tässäpä on muutaman eri ihmisen kanssa anaaliseksiä harjoitettu paljaalla yhteensä tuhansia eri kertoja. Ei ole vieläkään tullut virtsaputkentulehdusta eikä sukupuolitauteja.

Tähän väliin voisin heittää, ennen kuin miesten väliset suhteet alennetaan vain yhdeksi ruumiinaukoksi ja tulehduksiksi; myös monille naisille tulee suht herkästi virtsatulehduksia ja hiivoja, varsinkin yhdynnästä.

Ihmiset on biologisia olentoja, ei siitä ylitse pääse. Noita tulehduksia tapahtuu, mutta todella harvoin. Asiallinen hygienia minimoi mahdollisuuden, ja jos vieläkin pelkää, voi sitä kumia käyttää. Ei paljoa vaivaa vaadi tuo kumi. Aloittajalle; anaaliseksi ei usein tapahdu yhtä spontaanisti kuin esimerkiksi oraali tai emätinyhdyntä, vaan vaatii vähän enemmän valmistelua; - Hyvä ruokavalio - Säännöllinen ulostaminen - Huuhtelu pieni määrä vettä, pitää hetken, päästää, toistaa kerran-pari ja pesee.

Jos on hyvä ruokavalio ja tuntuu, ettei sinne jäänyt mitään, voi ns. Riippuu miltä tuntuu, kuuntele itseäsi. Huuhtelu on hyvä tehdä, varsinkin jos kaksi ensimmäistä kohtaa eivät ole kunnossa. Se ei aikaa paljon vie, ja saippualla pesun jälkeen säilyy neutraalin hajuisena tuntikausia, vältä hiostumista sillä ruumiin taitekohdat eivät hirveän hyvin tuuletu, ja alkavat haisemaan ennemmin tai myöhemmin. Anaaliseksin kivullisuudesta tai kivuttomuudesta, se aivan riippuu henkilöstä ja miten tekee.

Ensimmäiset kerrat saattavat tuntua oudolta, aivan kuten silloin kun murrosikäisenä opetteli peniksellä masturboimaan. Liukkarilla ja sormella voit kokeilla miltä tuntuu, pyörittele ja paina hiljalleen.

Kun olet saanut yhden sisään, pyörittele sormea ympyrässä kevyesti, kun tuntuu etä toinenkin sormi menee, laita se sisään, odota hetki, pyörittele kevyesti.

Tässäkin kannattaa omaan tahtiin työntää sisään, ottaa takaisin päin ei välttämättä pois , työntää sisään Kaikki eivät anaaliyhdyntää harrasta, eikä tarvitsekaan. Anaaliyhdyntä on mukavaa ja puhdasta kun sen osaa, mutta ei sitä tarvitse harrastaa, muitakin vaihtoehtoja on ja monia.

Tuossa nyt muutamia vinkkejä, toivottavasti auttoi. Itse olen harrastanut suojaamatonta ja suojattua seksiä, ollut sekä bottom kuin top enkä itse näe mitään ongelmaa tai nautinnon pilaavaa puolta kondomeissa. Totta ihmeessä kondomin kanssa tuntuu erilaiselta kuin paljaalla ja koska on tottunut paljaalla panemiseen ei pidä muusta kuin paljaalla panemisesta. Mutta käytäppä kondomia niin kauan kunnes olet tottunut siihen ja huomaat ettei se kondomi pilaa tunnelmaa totaalisesti.

Ja sitten mistä tiedät ettet ole vielä saanut virtsatulehdusta tai sukupuolitautia? Suurin osa nykyään todetuista HIV tartunnoista havaitaan kun ihminen tulee sairaalaan saatuaan 5 vuotta aikaisemmin HI-viruksen joka taas on johtanut komplikaatioihin kuten keuhkokuumeeseen, kyllä suurin osa HIV tartunnan saaneista tajuavat hakeutua testeihin vasta sitten, kun keuhkokuume tai muita komplikaatioita ilmenee tai ovat jopa saanet AIDS: Vaikka käyt HIV testeissä kun edellisestä seksikontaktista on kulunut 3 kuukautta, et harrasta seksiä ennen kuin saat tulokset ja tulokset osoittautuvat negatiivisiksi se tarkoittaa ettei sinulla ole HIV tartuntaa, mutta voit saada sen heti seuraavalta seksikumppaniltasi joka taas ilmenee vasta sitten kun seuraavan kerran pidättäydyt seksistä 3: Ainoa tapa selvittää onko sukupuolitauteja vai ei on käymällä testeissä, mitä useamman eri henkilön kanssa sinä tai kumppanisi harrastaa suojaamatonta seksiä, sen suurempi riski on saada tauteja.

Mikäli et ole vakituisessa parisuhteessa tai seksisuhteessa, on vain ajan kysymys milloin saat sukupuolitaudin ellet käytä kondomia.

Voit kysyä HIV possareista "Kertoiko henkilö jolta sait tartunnan positiivisuudestaan ennen kuin harrastitte seksiä" ja huomaat, että suurin osa vastaa joko "Ei kertonut, tai väitti ettei tiennyt tartunnastaan" "Kyllä mainitsi, mutta tokaisi lääkityksen olevan kohdillaan ja tartunta riskin olevan olematon" tai "Ei hän itsekkään ollut asiasta tietoinen".

Älä tuomitse anaaliseksiä, ennen kuin olet kokeillut. En minäkään nuorena pitänyt esimerkiksi rimmauksesta, kammoksuin koko ajatusta. Kyllä se mieli siitä avartuu, kun tarpeeksi leikkii. Tulee vielä käsiraudatkin mukaan kuvioihin, samaten kuin kaikki muut lelut ja vempeleet, samalla kun alkaa kynttilän steariinia roiskua nänneille, jota sitten viilennetään shampanjalla.

Rehtoriksi pukeutuminen on myös lystiä, kun alkaa näyttelijänlahjat paranemaan ja voi pitää täysimittaista jälki-istuntoa.

Ja kohta sitä seksiä harrastetaan jo kolmestaan. Nämä kaikki edellämainitut toimivat myös heterosuhteissa ja siellä niitä harjoitetaankin paljon. Mä itseasiassa olen kuullut monenin homokaverin suusta, ettei suhteessa ole ollenkaan varsinaista yhdyntä-seksiä. Tai sit on alussa ja muut leikit vie voiton. Ittekin koen monet muut asiat viihdyttävimmiksi, mutta kyllä se persekin on ihan jees molemmin päin, silloin tällöin. Usein toi huuhtelu yms on ihan ok hoitaa silleen etukäteen, ettei tartte kesken touhujen mihkään lähteä hiippailemaan.

Ja tietenkin käytät kumia uusien kavereitten kanssa, kuka helvetti nykyään edes kyseenalaistaa ellei ole ollut suhteessa kauemmin ja käynyt testeissä?? Jos pitää hygieniastaan huolen niin harvoin siitä mitään älytöntä hajuhaittaakaan on. Mut on toi kummiskin semmoinen asia että ilmankin pärjää, ja salettiin löydät kaverin joka on samoilla linjoilla. Älä ota liikoja paineita vaan teet mistä tykkäät. Kauheet seksivalmistelut peräaukkohuuhteluineen tappaa seksin.

Joku epävirallinen tutkimuskin on tehty ja 30 prossaa homoista ei pidä anaaliseksistä. Fiksut tajuaa että voi olla muutenkin ja on muutakin elämää kuin seksielämä. Sinänsä raadollista että moni tajuaa tämän yli neljäkymppisenä vasta ja silloin voi olla myöhäistä.

Kyllä perspanot sekä ottavana että antavana osapuolena on sitä ihan parasta Onneksi niistä ei ole pulaa, jotka haluavat peppuunsa. Aina saa peppua, kun haluaa. Kyllähän se aina kakkareiän voittaa kun on siihen tarkoitettukin. Jos pitää vain miehistä niin sitten täytyy tyytyä kakkareikään ja joillekin se on fetismikin, nuolevat jopa.

Tuota pantavana olemista en ole koskaan tajunnut. Joillekin ainoa vaihtoehto kun itsellä ei seiso. Jos se pimpero olisi parempi niin tuskin anaaliseksi olisi erittäin yleistä heteropareilla.

Perspano toimii myös maailman yleisimpänä ehkäisyvälineenä.

.

Kalun nuolenta mies homo seksi

Videos follando tetonas gratis videos eroticos videos viejas muy xorras videos porno negras x mujeres arabes follar porno lesbianas petardas viejas chicas mamando polla porno gei penetracion porno en castellano videos teens hd videos pormo español de soltera porno porno sado videos videos lesbianas culazos porno en grupo nuria tetona natural tias buenas porno lesbiana chicascalientes prno español actrices porno sensuales webcam gratis madres xxx bideos de gorditas españolas follando despedida soltera porno de gordas videospornoxxx videos chocho mojado xxx sexo arabi videos porno x amater gratis chica desnudandose videosde sexo maduras gratis abuela xxx tetas super pollas porno xxx gratuitos mujeres en playas nudistas porno corridas femeninas ver vídeos pornos travestis con rubias porno en español mujeres corriendose de tetonas maduras con pollas monstruosas pajas negros xxx gratis videos de pies video maduras viejas viejos free milfxxx sexo anal gratis lesbianas monjas rubios bideos de porno tetas del porno 18 porn come coños muy putas squirt video de soltera porno gratis castellano maduras porno videos porno gratos videos de putas monica beluchi porno.

con porno películas pornográficas gratis chochos porno xxx videos prno español porno abuelas gratis porno anal ver vidios porno cratis agatha vania porno tetas chicas tetonas x-art negras maduras folladas abuela analporn porno mamadas porno romanticos follar con viejos pormo gratis porno vieja follando rusas porno castellano porno videos transexuales gratis en accion chicas guarrillas hombres chica joven follando en la calle del porno en hd travestis follando porno gratuito amateur porno antiguo follar abuelas follando en el amor videos trans peliculas porno español cams sexo anal videos amateus transexual tube pillados haciendo pajas tetonas follando gratis castin porno porno en la folla descargar gratis videos tranx videos porno para follar abuelas follar porno gratis abuelas melani rios zorras lesbianas negras sasha grey follan abella anderson videos bareback mejores vídeos de porno masturbacion femenina porno gratis travestis hombres pajas femeninas el amor chicas tetonas y culonas vides porno gratis trios pornstars hd videos porno españoles videos sexo en grupo maduritas.

cumlouder video porno xxx gratis videos masajes eroticos videos jovenes videos porno en grupo rubias peliculas xxx hd tetas grandes follando con latinas tetonas videos gratis porno secretarias calientes cumlouder porno tias buenas desnudas follando videos de lesbianas pelis x mujeres masturbandose videos porno porno porno lesbianas porno sado videos sexo anal extremo chicas negros porno tetazas bidios porno madrastras xxx seso duro videos de tetonas y tetonas jovenes lesvianas maduras gratis runias 19 actrices españolas gratis de maduras espanolas porno trios gratis de despedidas de viejos video sexo xxx español videos porno español porno de madurasxxx porno gratis vidios xx mature videos gratis maduras sex duro xxx gratis porno.

con camara oculta los mejores actrices porno viejas cumloader español tias buenas gordas tetonas desnudas casting xx porn negras porno con latinas cachondas las tetas hermosas desnudas follando viejos videos de lesbianas español videos de masajes lesbicos videos gratis tetas maduras spanish porn free pono gratis viejos follando sexo asiatico latina xxx mujeres follando porno de casa calientes chicas follando gratis en español parejas xxx videos porno lesbiana madura videos porno masturbaciones porno para mujeres chupando pollas enormes naturales grandes pollas grandes naturales videos cortos porno brutal anal gratis porno latex porn video porno fakings xxx en la playa fetichismo pies viejas videos porno lesvico travesti gratis porn es.

Ja olen kokeillut sitä, joten tiedän mistä puhun. Ei paljoa vaivaa vaadi tuo kumi. Runkkaamistahan se olisi sillä tekovaginallakin, mutta vähän erilaisempaa. Ja sitäpaitsi hiv tarttuu herkiten juuri peräreijän poraamisessa. Tähän väliin voisin heittää, ennen kuin miesten väliset suhteet alennetaan vain yhdeksi ruumiinaukoksi ja tulehduksiksi; myös monille naisille tulee suht herkästi virtsatulehduksia ja hiivoja, varsinkin yhdynnästä.

THAI HIERONTA FORSSA SUOMI HOMO SEKSI TUBE

HOMO XXX CAMS HAETAAN SEKSISEURAA