Seksiä homoseksuaaliseen oulussa oma kalu

Olisi varmaan huvittava tilanne kun nainen alkaisi valittamaan Asuksen pienimunaisuudesta ja asus löisi tiskiin paksun nipun netistä printattuja tutkimuksia, jotka todistavat hänellä olevan todellisuudessa keskimittainen, tai ainakin melkein. Asus sitä asus tätä! Täällä mitättömyydet netissä räkyttää syyttömille ihmisille. Homoäxän sais hukuttaa Höxän viittäkymmentä eri roolihahmoa vai? Ketään ei saa hukuttaa tänään. Asus tarkoitti tietenkin, että sut sais hukuttaa haleihin.

Tiesitkö että fiksaatiosi H-X: Nyt meitä on ainakin kolme täällä ; Olet tulta ja tappuraa ainakin näin netissä, ethän koskaan menetä sisäistä roihuasi ethän.

Jotta kenellekään ei jäisi epäselväksi edellinen oli omistettu Asukselle. Minäkin voin kirjoitella useammasta ip: Nyt repesi kyllä persekkin!!!!!!!!!!!!!!!

Nauru pidentää ikää niin kuin sanotaan ; Se on hienoa että sinäkin osaat pistää asioita mittasuhteisiinsa! Lisäsin oman kuvani tähän profiiliin, jotta et erehtyisi minua enää H-X: Olet sinä H-X niin sairas päästäsi, että näet vaivaa ja viitsit profiileita kuvineen luoda.

Joko olet se "luotsi"? Katsoppa montako ip-osoitetta tönne kirjoittaa? Ylläpitohan kerran ilmiantoi sinut H-X. Olen kohta yhteydessä ylläpitoon tästä leikistäsi! Kerro oi Oulun ajatusten Tonava. Tosin epäonnistunut, mutta yrityskin huomioidaan.

En tiedä pienimunaiselta, mutta normaali munani on kyllä kysyttyä ja koukuttavaa tavaraa. Ei, nyt olet vääräss Ei, kyllä se seisova suomi penis on 16 cm, velttona 13cm.

Älä pilaa meidän gigolo13cm: Hänhän hoitelee pienipimppisiä mahtiaisallaan. Ne pienipimppiset kun eivät saa pienestä munasta tarpeekseen ja isoa eivät osaa pyytää. Mihin perustuu tämä 16cm? Satukirjoihinko, näköharhaan vai tyhmyyteen? Varmaan samoihin lähteisiin kuin tuo 13 cm. Niihinhän ei ole luottamista. Minä arvelen sen noin 14 sentiksi sen keskikooon. Arvaus on varmaan yhtä hyvä, kuin nuo toisetkin. Muistammehan, että Suomessa ei ole tehty tutkimusta kullien mitoista Olen itsekin tuota miettinyt ja tullut siihen tulokseen, että joku tietty tai tietyt henkilöt tuota 16 cm -läppää tulevat tänne heittämään asusta härnätäkseen sekä myös niitä henkilöitä, jotka haluavat keskimitan ennemmin olevan vaikka sen 13,52 cm.

Jos keskikoko olisi 16 cm, kumit olisivat pitempiä kuin 18 senttiä keskimääräin standardipituus. Jos vielä ajatellaan noita tilastoja, joissa eteläisemmässä Euroopassa on -senttisiä keskimäärin Ranska yms. Kyllä se kuule niin on, että keskimitta Suomessa hyvä jos 14 senttiä on. Voi noihin tutkimuksiin vaikka sen puoli senttiä lyödä lisää jos siitä itelle parempi mieli tulee, mutta tuskin kukaan oikeasti luulee suomimitan sentissä olevan.

Sen sijaan ennemmin tulisi kysyä, että minkä takia teidän muutaman trollin mielestä on niin kiva spämmäillä tota 16cm -läppää? Hei Minun on vaikea uskoa näitä tutkimuksia. Mainittakoon vaikka huomattavat koko erot esim. Euroopan sisällä ja että nämä ovat kysely tutkimuksia. Fakta että tutkimus on tehty kyselynä tarkoittaa sitä että paikallisen kulttuurin vaikutus tulisi eliminoida jotenkin tuloksista.

Sitten on vielä se tosiasia että monella voi olla intresseissä vähätellä mittaansa näissä "tutkimuksissa", koska silloin he ainakin todennäköisemmin asettuvat tämän keskiarvon yläpuolelle.

Eikä pidä unohtaa myöskään sitä asiaa että ehkä tutkimuksen teettäjällä on intresseissä pitää keski koko mahdollisimman matalana. Peniksenkehittimien ja kaikenmaailman tablettien myyjien intresseissä taasen on ilmoittaa liian suurta keskimittaa, mutta nekään ei yllä tuohon 16 cm tasoon.

Minkä takia näiden yleisten tutkimusten tekijöillä olisi intresseissä pitää keskikoko mahdollisimman matalana? Euroopan maiden kesken ihmiset eroavat tosi paljon muutenkin toisistaan. Joku italialainen on aika erinäköinen kuin suomalainen esim. Toisaalta, suurin osa miehistä liioittelee mittansa kysyttäessa asiaa livenä ja sama voi toistua kyselytutkimuksissa.

Joten nämä kaksi eri suuntiin kusettevaa ryhmää näin "kumoavat" toisensa. Osa todennäköisesti suurin osa kuitenkin ilmoittaa rehellisesti mittansa. Sen sijaan se mietityttää, että puhutaanko tutkimuksissa nyt sitten ihon pinnasta vai luusta otetusta mitasta. Siinä on meinaan keskimäärin parisen senttiä eroa siinä mitassa.

Vaihteluväli toki suurta, riippuen henkilön rasvaprosentista. Nuo kyselytutkimukset voi kyseenalaista suuntaan jos toiseen ja niitä ei pysty vertailemaan keskenään!

Se keskikoko ei ole sen suurempi Ranskassa kuin Suomessakaan. Miksi täällä jotkut pitävät noita kyselytutkimuksia totuutena ja sitten teilataan kaikki netissä olleet kyselyt, vaikka kyseessä on sama asia. Vai vaikuttaako siinäkin oma penis uskomukseen? Oma näkemys keskikoosta on noin 16cm mitta painettuna häpyluuhun. Se sama keskikoko pätee muuallekkin eurooppaan, pienillä eroavaisuuksilla.

Asushan se väittää aina että mitta painettuna häpyluuhun, mutta miten se tietää että ne Tottakai miehet liioittelee mittoja livenä kysyessä kun omalla naamalla vastataan. Mutta miksi ihmeessä kukaan liioittelis naamattomana, sehän olisi sama asia kuin kertoisi vaimolleen että naapurin isännällä on vitun iso mulukku. Miten voitte kuvitella että esim. Korean 9 cm ja Kongon 18cm keskikoko voisi olla realistinen suhde?

Ei mikään ihmisen uloke ole kaksinkertainen toisella rodulla. Ei toisen rodun keskimitta ole 2 metriä ja toisen 1 metri. Sitä paitsi tuon Kongon tutkimuksen oli merkattu Kongon yliopiston tekemäksi, mikä sinäänsä on jo huvittavaa, mutta MITÄÄN muuta tietoa ei tuosta tutkimuksesta löydy.

Joku voisi kuvitella että siellä on vedetty kotiinpäin turismin toivossa. Sekin on raaka fakta että mikään virallinentaho, EI halua että todellinen keskikoko tulisi julki. Parempi valkoinenvalhe, kuin karutotuus. Huomioikaa tämä seikka, kuinka jäävejä olette ITSE puhumaan keskikoosta?

Faktahan on se, että Suomessa EI OLE tehty yhtäkään virallista tutkimusta, joten kukaan ei voi sanoa varmuudella keskikokoa, JOTEN nyt astuu kuvaan tunnepolitiikka ja jokainen muodostaa käsityksen keskikoosta suhteutettuna omaan munaansa. Te jotka puhutte 13 sentin keskikoosta, olkaa rehellisiä itsellenne, vaikuttaako oma peniksenne mielipiteeseen?

Mutta kun se keskikoko on kirjoitettu kirjoihin ja kansiin, nettiin ja eri kielillä, niin sun ei tarvii arvella mitään. Sinuna arvelusin sitä, miten sinulla on niin vääristynyt ajatusmaailma elämästä ja esim kyrpien keskikoosta?

Liian typerä tänne fiksujen palstalle. Keskimitta-arveluja on tosiaan kirjoitettu kirjoihin ja kansiin. Mutta eikö sun mielestä pieni valkoinen valhe tällaisessa asiassa olisi kuitenkin parempi kaikkien kannalta?

Itse tiedän omalta kohdaltani kuinka ahdistavalta oma peniksen koko voi tuntua ja asiaa ei ainakaan helpota, että kullín koosta jauhetaan joka mediassa nykyään. En ainakaan itse haluaisi muiden ahdistuvan ja kärsivän pienestä vaikka olisikin oikeasti keskikokoinen peniksestään. Mun mielestä on vain nykyään muodissa olevaa ilkeyttä ja kovia arvoja, että tuosta kullin koosta jauhetaan. Sellainen hienotunteisuus ja toisten huomioon ottaminen puuttuvat kokonaan.

Eikö se olisi parempi, että naisetkin pitäisivät teidän senttistänne ennemmin isona jos keskikoko oletettaisiin 13,52 -senttiseksi kuin vähän keskikokoa pienemmäksi oletuksena 16 cm keskimitta?

Ne ei ole arveluja, koska aisaa on tutkittu. Kaikki tutkimukset eivät ole olleet kyselytutkimuksia, vaan ihan klinikalla on sairaanhoitajien toimesta peniksiä mitattu. Noihin tutkimuksiin on myös olettettavasti isompikaluiset hakeutuneet, mutta silti keskimitta ei yli 15 senttiä ollut. Olen joskus linkannutkin noita varmasti päteviä tutkimuksia tänne, mutta en nyt jaksa lähteä enää nettiä mylläämään uudestaan sen takia.

Harmittaa kun ette kerrasta opi näitä asioita. Tämä ei ollut h-x: Sen takia uskonkin että nykyinenlinja on otettu, juurikin tuon mielenrauhan vuoksi. Mutta onhan miehessä paljon muutakin kuin penis? Mielestäni jos jollakulla on pieni niin ei sen pitäisi itsessään vielä koko maailmaa kaataa. Lisäyksenä vielä että mikropenikset ja yksilöt lähellä tuota 7cm rajaa Muistaakseni 7cm ovat oma lukunsa.

Toisaalta mitä olet mieltä esim. Olen pahoillani mutta en vain kyennyt silloin joskus uskomaan että olisin omannut mitenkään mahtavan pelin. Jotkut täällä väittävät että yli 20cm olisi jo todella iso ja että jos omaisivat sellaisen niin varmuudella esittelisivät sitä kaikelle kansalle.

Itselle tuo esittely tuntuu jotenkin vieraalta ainakin toistaiseksi, joten en luonnollisesti voi todistaa mitään valitettavasti. Sinun arvelut vaan perustuukin sinun homoprrkeleen vääristyneisiin käsityksiin ja muutamaan homon rektumista revittyyn paskamulukkuun joiden perusteella ekskikokoa fantasioit isommaksi.

Tuollainen perkeleen veikaten puolisokea apukoululainen nyt varmaan luuleekin ja näkee kaiken suurempana, kun sinähän et ole siis terve päästäsi! Omen sata varma, että nämä homoseksuaalin H-X: Miittatulosten erot johtuukin mittatapojen eroavaisuudesta.

Pyöräilimme poliisin kanssa läpi tulevan Linnanmaan baanan — missä ovat reitin pahimmat vaaranpaikat? Pääkirjoitus Ruotsin kiusallinen pöytävieras Pääkirjoitukset 3. Väsymys Laura Tauriainen 3. Kuvagalleriat Videot Blogit Tuoreimmat. Maitohorsman versot ovat kotimainen vastine parsalle ja voikukannuput kapriksille — kesäkattaus villiyrteillä ja -kasveilla kannattaa Ruoka.

Trumpin autotullit tuhoaisivat työpaikkoja Yh­dys­val­lois­sa Talous. Onko vuotias kypsä vuotiaan ajo- opettajaksi? Juttutupa Lukijakuvat Lukijavideot Mielipiteet. Katso sää- Sää- ja sade-ennuste Vaihda paikka Vaihda.

Etusivu Viihde Homopingviinit adoptoivat hylätyn munan. Lähetä vinkki, kuva tai video! Uusimmat ensin Uusimmat ensin Vanhimmat ensin. Vastaa Ilmoita asiaton viesti. Eipä taida munaa enää keretä riistämään, sehän kuoriutui jo ja pariskunta ruokkii poikasta.

Joo ei ole luonnollista, pitääkö muna nyt huostaanottaa epäpäteviltä vanhemmilta? Poliisit joutuivat ampumaan moottoritien läheisyyteen eksyneet hirvet Torniossa 9: Maitohorsman versot ovat kotimainen vastine parsalle ja voikukannuput kapriksille — kesäkattaus villiyrteillä ja -kasveilla kannattaa 9: Suo­si­tuim­mat 1 Lokit paukuttavat pizzalaatikoita ja pitävät älämölöä keskustassa — "Ihan kuin Oulussa olisi uusi, röyhkeämpi lokkisukupolvi" 2 Ex-puhemiehen ojennus hämmästytti Niikkoa: Harvinainen tapaus 6 Pyöräilimme poliisin kanssa läpi tulevan Linnanmaan baanan — missä ovat reitin pahimmat vaaranpaikat?

Kom­men­toi­duim­mat 31 Lokit paukuttavat pizzalaatikoita ja pitävät älämölöä keskustassa — "Ihan kuin Oulussa olisi uusi, röyhkeämpi lokkisukupolvi" 20 Pyöräilimme poliisin kanssa läpi tulevan Linnanmaan baanan — missä ovat reitin pahimmat vaaranpaikat?

Etusivulla nyt Pyöräilimme poliisin kanssa läpi tulevan Linnanmaan baanan — missä ovat reitin pahimmat vaaranpaikat?

Konehalli tuhoutui tulipalossa Siikajoella, aineelliset vahingot arviolta jopa kymmeniä tuhansia euroja. Poliisit joutuivat ampumaan moottoritien läheisyyteen eksyneet hirvet Torniossa. Päihtynyt henkilö kiipesi liikehuoneiston katolle yöllä Oulun keskustassa, soitti itse apua. Su­vi­seu­ra­tun­nel­mia kuvissa Kalevan kuvagalleriat.

Muistatko keskuskenttää lähellä Oulun toria? Joko nää lompsit lomille? Uusi tuulilasi on edullinen tur­val­li­suus­te­ko Lasilipponen. Voiko lomapäivä olla täydellinen ilman alkoholia? Löydä kesän parhaat diilit nuorilta yrittäjiltä! Helsingistä Tukholmaan puolessa tunnissa? Uusia asuinkohteita Oulun alueella Uudiskohteet Oulu.

Puun­han­kin­ta­ket­jut eivät kata menojaan Kalevan uutta toimistotaloa koristaa anodisoitu jul­ki­si­vu­pel­ti Suosituimmat Tänään Tänään 1. Kommentoiduimmat Tänään Tänään Juttutupa Kuumin keskustelu nyt Mitä ajattelet Venäjästä? Päivän tykätyin viesti Mitä ajattelet Venäjästä? Olemme tänään uutisista lukeneet kuinka yli ihmistä pakenee Syyrian hallinnon hyökkäystä. Jari ja sarjakuvat Jari Uutiset osastoittain Oulu 7: Poliisit joutuivat ampumaan moottoritien läheisyyteen eksyneet hirvet Torniossa 8: Poliisit joutuivat ampumaan moottoritien läheisyyteen eksyneet hirvet Torniossa 7: Suomen rannikkoalueiden vesi kehnossa kunnossa 2.

Ex-puhemiehen ojennus hämmästytti Niikkoa: Kouluratsastus muuttui pakollisesta pahasta kempeleläisen Tuisku Lambergin omaksi lajiksi — "Se on tarkkaa, ja tarkka olen itsekin" 2. Belgia kukisti Japanin dramaattisten vaiheiden jälkeen 2.

Koripallomaajoukkue Markkasen johdolla MM-jatkokarsintaan — Islanti kaatui selvin numeroin. Trump lähetti Nato-johtajille teräväsanaisia kirjeitä puolustusmenoista. Trumpin autotullit tuhoaisivat työpaikkoja Yhdysvalloissa 2. Kauppasotapelko painoi pörssejä laskuun 2.

Autokauppa 8 prosentin kasvussa - alkuvuonna myytiin lähes 70 autoa 2. EU uhkaa asettaa vasta-vasta-vastatulleja noin miljardin euron tuonnille Yhdysvalloista.

.. Bordelleja Oulu Kermit Venegas Tiukka koulutyttö haluaa joka päivä seksiä. Sodoman pv Syynä on, että homoseksuaalit tekevät usein sopimuksen Saatanan Seuraava kerta oman kanssa ja loppu hoituu pelkästään harhoilla: Näin ne. huhtikuu Jaahas, nyt on sitten oma turskailu edennyt siihen. Marraskuu Ilmaiset Seksi Videot Karsikko Escort Finland Sexwork Oulu mimmi mr porno suomi seksikamera joissakin yliopistoissa on oma Homoseksuaalit miehet ovat. 6. elokuu tissit seksi parisuhteessa porno x apoteekki helsingin parhaat baarit viivakoodi pillua thai massage oulu teffit äiti porn rekisteröityminen aforismit ystävyys bmi eroottisia iso kalu sihteeriopisto jyväskylä pornoa ja seksiä parhaat on oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti ottaneet Thaimaassa.

HOMO PORNO WEBCAM PARAS ORGASMI

Ennemmin komeaa miestä pienellä munalla kuin rumaa isolla. Oulun pelastuslaitos auttoi tiistaina aamuyöllä päihtyneen henkilön alas Kauppakortteli Pekurin rakennuksen katolta. Hulluja olette kaukki, ihme sössöttäjiä! Ellei näin olisi, ei nainen gigoloa ostaessa intoilisi ison kikkelin kanssa tulevasta seksistä. Tiesitkö että fiksaatiosi H-X:

SEKSITREFIT TEEN HOMO DILDO