Seksiä homo ovulaatiovuoto

Seksikkäiden ja vetovoimaisten miesten vaimot taas tunsivat ovulaation aikana olevansa erityisen läheisiä miehensä kanssa. He kokivat silloin myös voimistuvaa parisuhdetyytyväisyyttä. Tutkitut naiset eivät aikoneet ryhtyä mihinkään toimiin hormonien heilahtelun takia. Hedelmällisyysaikana tyytymättömät vaimot eivät suunnitelleet muita naisia useammin eroa.

Tutkijoiden mukaan naiset ovat alunperin valinneet puolisonsa tietyn seksikkyys- ja isyys -kombinaation mukaan, joten ajoittainen halun ja kiintymyksen vaihtelu ei tule heille yllätyksenä. Seksikkyyttä korostavat naiset hyötyvät hedelmällisinä päivinä ja muut ehkä kaikkina muina päivinä. Tutkijat kirjoittavat, että yleensä naiset tietävät, että muutamana päivänä kuukaudesta fiilikset voivat vaihdella paljonkin, mutta kaikki eivät ehkä tiedosta, miten voimakkaasti biologiaan pohjautuvasta asiasta on kysymys.

Miehet eivät todellakaan ole ainoita lisääntymisvietin viemiä ihmisen edustajia. Ihan siksi, että niissä usein selviää jotain mikä ei ole feministipropagandan mukaista ja siksi niitä ei juuri muualla tehdä. Suomessa noin esimerkiksi lähes kaikki sukupuolten tutkiminen on tuloshakuista ja tutkimusalue menetelmineen muotoillaan jo valmiiksi niin, että ne tukevat naisasianaisten suu vaahdossa mouhoamista.

Tästä esimerkkinä parisuhdeväkivaltatilastot joita tulkitaan suoraan poliisin ilmoittamien lukujen perusteella ja niissä sivuutetaan tarkoituksellisesti se tosiasia, että minkä tahansa arvion mukaan ilmoitustiheyden vertailuluvut sukupuolittain johtavat siihen, että jos miehet ilmoittaisivat samalla prosentilla tapauksista kuin naiset niin naiset olisivat useammin tutkittavia pahoinpitelysyytösten perusteella. Suomeksi mikä tahansa objektiivinen tutkimus osoittaa tämän maan osalta että naiset lyövät parisuhteissa useammin miehiä kuin miehet naisia ja sen lisäksi ovat lähes yksinomaan vastuussa kaikesta perheen sisältä lapsiin kohdistuvasta väkivallasta.

Koska tämä ei ole linjassa sen ajatuksen kanssa, että kaikki paha on lähtöisin miehistä, niin tällaisia tutkimuksia joissa tämä kaikki tieto on kerralla saatavilla ei tässä maassa tehdä. Kuulema kiimaisimmillaan juuri menkkojen jälkeen. American Scientist -lehdessä oli takavuosina pitkäkin tutkimus jonka mukaan homoseksuaalista saattaa olla suvulle selkeää hyötyä; he kun hyvinkin avokätisesti auttavat sisarustensa jälkikasvun hoitoa ja tukevat omien lapsien puuttuessa veljien ja siskojensa lapsia.

Voi siis hyvinkin olla kyseessä luonnon kehittämä mekanismi jälkikasvun turvaksi, vanhempien kuollessa. Hyvin samat geenit kun sillä sisaruksen jälkikasvullakin ovat: On siis huomattavasti todennäköisempää että samassa perheessä on toinenkin homo, kuin mitä väestössä homoseksuaalisuutta on keskimäärin.

Siihen vaikuttaako homoseksuaali veli tai sisko jotenkin siihen, että omat homoseksuaaliset taipumukset hyväksytään ja niiden mukaan aletaan elämään aikaisemmin, tai että biseksuaalitapaukset "valitsevat" helpommin homoseksuaalisuuden, ei otettu tutkimuksessa kantaa. Homot adoptoivat lapsia, koska eivät voi saada omia, kuten muutkin hedelmättömät naiset.

Jos homoilla on naisen aivot, niin he haluavat lapsia, kuten muutkin naiset. Jos kerran naisen voi muuttaa mieheksi hormoonihoidoilla, niin voisihan homonkin muuttaa mieheksi?

Onhan se homppeli mies vaikka kuinka naismainen yksilö olisikin kyseessä? Transsukupuolinen onkin eri asia käytinköhän termiä nyt oikeassa kontekstissä. No mutta jos sillä on naisen aivot, niin onko se sittenkin nainen, vaikka se näyttäisi mieheltä tai sillä olisi munat?

Koska eikös ihminen ole sitä mitä sen aivot on? Siis ihmisen "sielu" on sen aivot. Niin että periaatteessa naisellinen homo, jolla siis olisi naisen aivot, ei olisikaan homo, koska kiihottuu normaalin naisen tapaan miehestä? Ja muutenkin nehän käyttäytyy kuin naiset. Kävelee kun nainen, itkee kuin nainen, kiinnostuu ulkonäöstään, ym käyttäytyy kuin nainen Mulla on ainakin testot ihan normaalit olleet enkä kovin naiseksi itseäni koe Tarviiko asiaa edes sen kummemmin pohtia?

Mikä aiheuttaa heteroutta sitten, jos hormonit aiheuttaa homoutta? Entäs biseksuaalit, onko niillä sitten osittainen hormonivika vai mitenkä. Eikä tähänkään vielä ole vastattu. Niimpä tietysti, kummallisesti käy näin kun kysytään mikä aiheuttaa heteroutta.

Voi olla nyt mutta entä sikiöaikana? On todettu, että raskausvuorokausina Homo seksuaalisen suuntautumisen voisi selittää raskaudenaikainen hormonien vaikutus sikiön aivojen erilaistumiskehitykseen.

Seksuaalikäyttäytymiseen vaikuttava hypotalamuksen etuosa on heteromiehillä kaksi kertaa kookkaampi kuin homomiehillä tai naisilla. Tutkimukset osoittavat homoseksuaaleilla esiintyneen jo lapsena biologis-anatomisen sukupuolensa vastaisia kokemuksia. Siis jo lapsena ennen murrosiän hormonaalisia muutoksia, aivot olivat muokkautuneet erilaisiksi.

Sun mukaan naiset siis etsivät siittäjää ja miehet tyhjentävät pussinsa paremman puutteessa mihin vain? Aika kapeakatseinen käsitys ihmisen seksuaalisuudesta ja seksuaalisesta suuntautumisesta. Pelkkää hormoneja ja lisääntymiskumppanin etsimistä, pelkkää testosteronia ja estrogeeniä, siitä on seksuaalisuus tehty.

Kyl tässä tapauksessa tää teoria ajautuu puuhun sen tikan sijaan. Oli niin monta reikää tässä puussa, että jos alkaisin paikata koloja eli korjata virheellistä tietoa tai päätelmiä tässä tekstissä ni tää näyttäis että sallittu merkkimäärä ylittyy. Naisilla on jopa pienempi hypotalamus kuin homomiehillä, josta voi päätellä miksi naisten seksuaalinen halukkuus on matalampaa kuin valtavalla hypotalamuksella varustetuilla heteromiehillä.

Eli normaali nainen haluaa vähiten seksiä. Sitten tulee homomiehet, jotka haluavat seksiä kuitenkin naisia enemmän. Heteromiehet haluavat kaikkein eniten seksiä, mutta jolleivät saa sitä tarpeeksi naisilta, jotka siis eivät halua seksiä yhtäpaljon kuin heteromies, niin heteromies saattaa harrastaa seksiä myös homomiehen kanssa, koska homomieheltä saa enenmmän seksiä kuin naiselta?

Eihän heteromiehelle ole mitään väliä kuka hänen "munaansa ihmee". Onko se nainen vai mies, hyvältä se silti tuntuu. Sama koskee anaaliyhdyntää, jos heteromies on se joka yhtyy toiseen. Ainoa poikkeus voisi olla heteromieheen yhtyminen, joka saattaisi olla vastemielistä, mutta kun tiedämme että myös heteromiehen anuksessa on g-piste ja eturauhanen joka on täynnä herkkiä hermoratoja, jotka saavat aikaan miehen orgasmin, niin heteromieskin saattaa antaa homomiehen yhtyä häneen.

Mutta ero homomiehen ja miehen kanssa seksiä harrastavan heteromiehen väillä on se että homomiehellä on naisen aivot, mutta heteromiehellä on oikean miehen aivot. Pitäisikö selvyyden vuoksi alkaa kutsumaan oikeita miehiä "miesmies" nimellä ja homomiehiä "naismies" nimellä? Tämä helpottaisi sen erottelua että keskusteleeko naisen vai miehen kanssa?

Kutsutaan heitä vaikka ylen toimittajiksi. Mikä ihme saa heteromiehen pistämään toista miestä? Ei se sitten kovin hetero ole Ratkaisevaa sille onko nainen vai mies on se että millaiset aivot on. Ajatelkaapa vaikka itäblogin maiden "nais"urheilijoita, jotka olivat syöneet niin paljon mieshormoonia, ettei niitä kukaan ulkoisen olemuksen perusteella naiseksi tunnistanu.

Oliko näiden "naisten" aivot miehistyneet vai olivatko he edelleen naisia? Tai näitä SheMaleja joilla on isot rinnat ja näyttävät täysin naisilta. Ovatko ne miehiä vai naisia? Jos ne syövät jatkuvasti naishormooneja ja siksi näyttävät naisilta, ajattelevatko heidän aivonsa kuten naisen ajattelisi?

Siksihän ne leikkaavat pallinsakin jottei mieshormoonia enää erittyisi. Voiko pelkän ulkonäön perusteella enää määritellä kuka on nainen ja kuka mies? On nainen nainen vaikka heittäiskin miesten alkkarit tai peräti farkut jalkaan.

Ennen käytti miehet hameita, oliko miehet ennen naismiesheterohomoja vai hoterohimuja vai mitäkö. En ole neurologi enkä hormoniasiantuntija, mutta tuo silti kuulostaa ihan hullun puheelta. Miesmiehet ja Naisnaiset, ihan uudet sukupuolet keksitty. Mene vaikka yliopistoon tutkimaan asiaa, kun se niin hitosti kiinnostaa? Suomi24 ei ole mikään yliopisto tai laboratorio. Joku kysyy lakipalstalla että onko homoseksiin huijaaminen rikos? Iltasanomissa oli juttua kuinka nuoret heteromiehet 22v ja 23v olivat maksaneet kahdelle neitoselle yöseurasta poikien hotellilla.

Kun toiminta pääsi kiihkeäksi, pojat havaitsivat yllätyksekseen, että "neitoset" olivat myös poikia. Nuorukaiset vaativat kiivaasti transseksuaaleja palauttamaan heille molemmille maksetut 1 Thaimaan bathia takaisin. Kuulema joku suomalainen transvestiitti oli houkutellut kymmeniä heteromiehiä suuseksiin naiseksi pukeutuneena. Onko tällaista huijaamista mitenkään kriminalisoitu? Tätähän voisi verrata jopa raiskaukseen. Lehtijuttujen perusteella ainakin Israelissa heteromiehiä homosuuseksiin huijannut tuomittiin vankilaan.

Mutta mitä sanoo Suomen laki asiasta? Ja tuosta tyhmyydestään vielä julkisen tekemään, toivottavasta saivat mitä hakivat. Hahahhah huvittavaa nää jutut: D Nainen jos raiskaisi niin ei pistäisi yhtään vastaan pyytäisi kiltisti toisetkin raiskaukset: D Siitä herääkin kysymys pystyykö nainen raiskaamaan, varsinkin miehen? Noista "naisista" ei ikinä uskois mitä niiten jalkovälissä roikkuu.. Ei mikään ihme heteromiehet haluaa niitä, koska ne "naiset" antaa auliisti eikä pihtaa kuten oikeat naiset.

Tosin nekin "naiset" sano että koska ne joutuu syömään naishormooneja, niin niillä on vaikeuksia saada seisokkia ja yleensäkään kiihottua. Mut niiten onneks ne voi ottaa Viragraa ja taas pelittää. Mistähän tavis naisille löytyis oma Viagransa? Sitten ehkä miehetkin viihtyis paremmin oikeiden naisten kanssa. Todellakin, kun maaseudun uros saapuu kaupunkiin, joka on lampaan ja lehmän lämpöön tottunut, kun hän saapuu ihmisten ilmoille, hänelle käy samanlailla kuin somalille, kun lampaanperää ei löydy, niin kakanhaju ohjaa heidät tanssitunnille, siellä naminami ja bumtsibum odottaa, kun hän on saanut tuntumaa kakanhajuiseen elämään, hän menee yleen töihin ja on kohta pääjohtaja.

No eläimiin sekaantuminen on aivan yhtä laillista kuin samaan sukupuoleen sekaatuminenkin. Ne poistettiin rikoslaista samaan aikaan eli josku luvulla. Tosin samaan sukupuoleen sekaantuminen oli vielä luvulla mielisairaus. Eli äläkää kuulkaa yhtään herjatko "eläinseksuaaleja"! OikeeNainen pystyis tietty raiskaan vaikka pullolla tai sormella.

Ennen sentään "uhrin" piti sanoa "EI". Nykyään se katsotaan raiskaukseksi, jos toinen on vain hiljaa ja suostuu seksiin eikä sano että nimenomaan haluaa seksiä kanssanne. Muistakaa siis aina nauhoittaa seksisessionne, koska ette koskaan voi tietää joudutteko todistamaan että kyseessä oli vapaaehtoinen seksi eikä mikään raiskaus.

Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen - siis myös homot ja lesbot, Amen. Et taida olla ihan sinut oman homoutesi kanssa. Ei voi muuten noin paljoa homouden syyt kiinnostaa.

Taidat vain yrittää perustella omaa homouttasi fyysisenä poikkeamana noilla teorioillasi? Mites kun ainakin ulkomailla homot bodaavat tosi paljon toisin kuin suomessa ja käyttävät steroideja, miksi heistä ei sitten muutu heteroita?

Muuten sikiöstä eli syntyvästä lapsesta jää nainen. Jos sitten murrosiässä miehen oma hormoonjärjestelmä toimii ja hän saa riittävästi testosteronia, niin ulkoisesti saattaa kyllä muistuttaa miestä, mutta aivot ovat edelleen naisen koska niissä ei enää aikuisena tapahdu niin radikaaleja muutoksia että hormoonit muuttaisivat kokonaan aivojen rakenteen toiseksi eli että naisaivoilla varustettu mies alkaisikin käyttää vain toista aivopuoliskoaan kuten miesmiehet, vaan hänellä edelleen toimivat kumpikin aivopuolisko samaan aikaan kuiten naisilla.

Eiköhän aivot kehity vielä syntymän jälkeenkin, ja aika hurjan paljon Että se tuostakin teoriastasi. Mitä hormoneihin tulee niin ihmisen elimistöhän käy läpi monia radikaaleja hormonitoimintaan vaikuttavia vaiheita, murrosikä ja vanhuus esimerkiksi.

Eikös vanhemmiten sukupuoletkin lähenny taas toisiaan, naiset miehistyy, ja miehet naisistuu ainakin hormonitoiminnan puolesta Tuo naisen-aivot-teoriasi saattaisi sopia paremminkin transsukupuolisiin miehiin, jotka kokevat elävänsä väärässä kropassa, ei niinkään homoihin. Homojen naismainen käytös on täysin ulkoa opeteltua ja oman kulttuurinsa tuote, ei niinkään mikään biologinen lainalaisuus.

Naismainen käytös on oikeastaan ristiriidassa koko homouden kanssa Mitä tulee väittämääsi että toisen maailmansodan jälkeen olisi syntynyt enemmän homoseksuaaleja Millä sekin on muka tutkittu??? Aivan ei niin millään.

.

: Seksiä homo ovulaatiovuoto

GAY TREFFIT HOMO SEKSISEURAA LOHJA 109
Seksiä homo ovulaatiovuoto Ilmasta kalua iskuri gay treffit fi
Vaimo nai vierasta gay eroottinen hieronta hämeenlinna Onhan tuossa perää 2. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Ylipainoisen henkilön ja etenkin ylipainoisen miehen seksuaalinen halukkuus yleensä laskee. Häiriöt hormoonitoiminnassa vaikuttavat seksuaalikäytökseen. Kutsutaan heitä vaikka ylen toimittajiksi. American Scientist -lehdessä seksiä homo ovulaatiovuoto takavuosina pitkäkin tutkimus jonka mukaan homoseksuaalista saattaa olla suvulle selkeää hyötyä; he kun hyvinkin avokätisesti auttavat sisarustensa jälkikasvun hoitoa ja tukevat omien lapsien puuttuessa veljien ja siskojensa lapsia.
PIKKUHOUSU FETISSI GAY THAI MASSAGE TAMPERE Heteronaisilla se on vielä pienempi. Epäseksikkäiksi koetut miehet tuntuivat vähemmän läheisiltä ja naiset suhtautuivat paljon kriittisemmin heidän vikoihinsa kuin muina aikoina kuukaudesta. Nykyään ymmärretään se tosiasia että homous on ihan samalla tavalla seksuaalinen suuntaus kuin heterouskin. Miesmiehet ja Naisnaiset, ihan uudet sukupuolet keksitty. Homot osallistuivat heimon töihin siinä missä naiset ja miehetkin, omien kykyjensä mukaan mihin pystyivät. Ja tuosta tyhmyydestään vielä julkisen tekemään, toivottavasta saivat mitä hakivat.
Homoseksuaaliseen ilmaista puhelinseksiä seksitrefft Homo iskuri kokemuksia suomi 24 treffit

Seksiä homo ovulaatiovuoto

Miehet eivät todellakaan ole ainoita lisääntymisvietin viemiä ihmisen edustajia. Ihan siksi, että niissä usein selviää jotain mikä ei ole feministipropagandan mukaista ja siksi niitä ei juuri muualla tehdä. Suomessa noin esimerkiksi lähes kaikki sukupuolten tutkiminen on tuloshakuista ja tutkimusalue menetelmineen muotoillaan jo valmiiksi niin, että ne tukevat naisasianaisten suu vaahdossa mouhoamista. Tästä esimerkkinä parisuhdeväkivaltatilastot joita tulkitaan suoraan poliisin ilmoittamien lukujen perusteella ja niissä sivuutetaan tarkoituksellisesti se tosiasia, että minkä tahansa arvion mukaan ilmoitustiheyden vertailuluvut sukupuolittain johtavat siihen, että jos miehet ilmoittaisivat samalla prosentilla tapauksista kuin naiset niin naiset olisivat useammin tutkittavia pahoinpitelysyytösten perusteella.

Suomeksi mikä tahansa objektiivinen tutkimus osoittaa tämän maan osalta että naiset lyövät parisuhteissa useammin miehiä kuin miehet naisia ja sen lisäksi ovat lähes yksinomaan vastuussa kaikesta perheen sisältä lapsiin kohdistuvasta väkivallasta. Koska tämä ei ole linjassa sen ajatuksen kanssa, että kaikki paha on lähtöisin miehistä, niin tällaisia tutkimuksia joissa tämä kaikki tieto on kerralla saatavilla ei tässä maassa tehdä.

Kuulema kiimaisimmillaan juuri menkkojen jälkeen. Silloin melkein kaikki uroot näyttävät käveleviltä peniksiltä hänen kirjoituksensa mukaan. Ovulaatio parisuhteessa on miehen seksikkyystesti. Mitä tapahtuu vakisuhteessa kierron eri vaiheissa? Oletteko huomanneet mitään tämän suuntaista? Women´s Fertility and Mood Fluctuate in Tandem. Edellinen kirjoitus Puoliso koulukuvan perusteella. Verkkosivusi osoite Henkilökohtainen verkkosivusi kotisivu, blogi tms.

Vaikka ihmisnaarailla on piilo-ovulaatio, eli se hetki milloin on hedelmöityskykyinen, ei näy ulkopuolisena ominaisuutena kuten "puna pers-epaviaaneilla", niin naisellakin on vain n. Tämä on 14 vrk ennen kuukautisten alkua. Ikävä kyllä e-pillereiden syöminen sekottaa naisen luonnollisen himon, koska ne saavat elimistön kuvittelemaan olevansa jo raskaana, milloin ei tietenkään tarvitse lisääntyä enää. Se saattaa olla syynä siihen miksi usein naiset eivät ole yhtä halukkaita seksiin kuin miehet.

Saattaakin olla että tästä syystä yliseksuaaliset miehet ovat valmiita seksiin ihan kenen tahansa myös homon kanssa koska e-pilleriöttömiä siis himokkaita naisia on liian vähän. Italiassahan homo ei ole se mies jolta otetaan suihin, ainoastaan se mies joka ottaa suihin. Ne miehet jotka ovat naismaisia homoja, saattavat olla sitä siksi että kaikki sikiöt ovat aluksi naaraita siis naispuoleisia ja vasta kun ihmissikiö saa tarpeeksi mieshormoonia, siitä tulee mies.

Jos äidin hormooni tuotanto on sekaisin, urossikio jää ilman riittävää testosteronia, eli siitä tulee naaras. Siis naismaisen homon aivot ovat naisen aivot ja siksi ne kiihottuu miehestä kuten oikea nainenkin kiihoittuisi. Lesboilla saattaa olla kyseessä liiallinen testosteronin tuotanto, joka saa ne himoitsemaan naista. Useat lesbot ovat kertoneet että kun he ovat tuleet raskaaksi tai saaneet hormoonihoitoa, he ovatkin alkaneet himoita miehiä. Koska naishormoonia eli estrogeeniä paljon omaavat naiset ovat herkempiä esim.

Siitä voi johtua se että homot usein pillahtavat itkuun, kuten muutkin naiset. Kun taas normaalit hetero miehet eivät itke paitsi jos Suomen jääkiekkojoukkue häviää Ruotsille ; Eli homoudesta tai lesboudesta voisi "parantua" hormooni hoidoilla?

Ai niin ne miehekkäät yliseksuaaliset homomiehet ovat homoja vain siksi että homoilta he saavat enemmän seksiä kuin naisilta, koska edes naismaisten homojen ei tarvitse koskaan syödä e-pillereitä, kun eiväthän ne voi tulla raskaaksi eli ne haluaa seksiä enemmän ja useammin kuin e-pillereitä popsivat naiset.

Tällaista tieteen raiskausta en olekaan aikoihin nähnyt. Tuli mieleen se, kun uskovaiset kertoivat dna: D Mutta onhan tässä koominen arvonsa. Yökerhojen tarjonta on pullollaan e-pillereitä syöviä kyltymättömiä munahaukkoja.

Naisen syyt seksiin miehen kanssa eivät johdu seksuaalisesta himosta, vaan vallankäytöstä ja halusta löytää "elättäjä".

Siksi kun naiset humalassa lähtevät ventovieraan miehen mukaan seksiä harjoittamaan, eivätkä saakkaan "palkaksi" vakituista miestä ja elättäjää, ne väittävät tulleensa raiskatuksi.

Koska seksisuhde perustui naisten mielestä sille että nainen tyydyttää seksuaalisesti miehen ja mies muodostaa parisuhteen naisen kanssa.

Kun näin ei käykkään, vaan nainen tajuaa miehen vain panneen häntä, nainen katkeroituu ja kääntää mielessään oma "lutkamaisuutensa" sopimusrikkomukseksi. Mies on siis rikkonut yhteistä sanatonta sopimusta, jossa nainen seksiä vastaan saa "oman miehen". Sinänsä ymmärrettävää että nainen tuntee itsensä petetyksi ja alkaa syyttää miestä raiskauksesta.

Sinänsä ymmärrettävää, koska nainen ei saanut seksuaalista tyydytystä, vaan joutui "antamaan" miehelle tyydytyksen. Vastineeksi nainen toivoi vakituista parisuhdetta muttei saanut sitäkään.

Niinpä on helppoa alkaa vihata miestä, joka on "pettänyt" naisen. Onhan tuossa perää 2. Kaloissakin on vähemmän urospuolisia tai ovat välimuotoja e-pilleri jäämien takia. Kiertää takaisin juomaveteen ja vaikuttaa edelleen miehiin. Tuota on tutkittu, eikä ole mitään huuhaata. Lisäksi on muovien lisäaineet ja monta muuta, jotka vaikuttavat miehiin. Jos miesten pilleri vaikuttaisi naisiin, olisi kielletty aikoja sitten, vaikka tekeehän nuokin naisista entistä sekopäisempiä.

Ei mies eikä nainen? Tällä hetkellä tiedetään se, että homomiesten aivoissa on rakenteellisia eroja heteromiehiin verrattuna.

Eräiden tutkimusten mukaan yksi seksuaalisuuteen voimakkaasti vaikuttava aivojen osa» on homomiehillä pienempi kuin heteromiehillä. Eli hypotalamuksen etuosa on homomiehillä pienempi kuin heteromiehillä. Heteronaisilla se on vielä pienempi. Olisiko niin että naismaiset homomiehet ovat heteromiehen ja naisen välimaastossa?

He eivät ole täysin miehiä mutteivät ihan naisiakaan aivoiltaan. Mistä helvetistä sie jätkä revit käsityksen, että jos homo on miehekäs niin se on myös "yliseksuaalinen"? Eihän kaikki miehekkäät heterot ovat "yliseksuaalisia", niin miksi sitten miehekkäät homot ois jotenkin erilaisia? Entä miten selittäisit sellaisen miehekkään homon, joka EI himoitse vain seksiä, vaan tahtoo mieluummin pitkäaikaiseen suhteeseen miehen kanssa ja haluaa tämän kanssa perheen?

Niin ja siis uskotko todellakin, että miehekkäät homot harrastavat seksiä miesten kanssa vain, koska saa näiltä enemmän seksiä, eli ei siis oikeastaan koe miehiä viehättäviksi vaan nimenomaan naisia?? Eli miehekäs "homo" ei ole oikeasti homo olleskaan?? Niin ja vielä se että "homot usein pillahtavat itkuun", vai? Ellei homoudesta olisi jotain hyötyä populaatiolle ja olettaen että se on periytyvää On myös tutkimuksia aiheesta.

Tutkimuksissa on löydetty homouden olleen alkuperäisväestön keskuudessa täysin hyväksyttyä - esimerkiksi amerikan intiaanien keskuudessa se oli hyvin yleistä ja siinä ei ollut mitään ihmeellistä. Homot osallistuivat heimon töihin siinä missä naiset ja miehetkin, omien kykyjensä mukaan mihin pystyivät. Eläinmaailmassa homoutta esiintyy vaihtelevasti.

Kahdesta uroksesta koostuvia joutsenpariskuntia on raportoitu pitkään, myös niiden taipumusta 'adoptoida' pesästä häädettyjä, emojen hylkäämiä ja orpoja poikasia jotka ne sitten ovat kasvattaneet kuin ominaan.

American Scientist -lehdessä oli takavuosina pitkäkin tutkimus jonka mukaan homoseksuaalista saattaa olla suvulle selkeää hyötyä; he kun hyvinkin avokätisesti auttavat sisarustensa jälkikasvun hoitoa ja tukevat omien lapsien puuttuessa veljien ja siskojensa lapsia.

Voi siis hyvinkin olla kyseessä luonnon kehittämä mekanismi jälkikasvun turvaksi, vanhempien kuollessa. Hyvin samat geenit kun sillä sisaruksen jälkikasvullakin ovat: On siis huomattavasti todennäköisempää että samassa perheessä on toinenkin homo, kuin mitä väestössä homoseksuaalisuutta on keskimäärin. Siihen vaikuttaako homoseksuaali veli tai sisko jotenkin siihen, että omat homoseksuaaliset taipumukset hyväksytään ja niiden mukaan aletaan elämään aikaisemmin, tai että biseksuaalitapaukset "valitsevat" helpommin homoseksuaalisuuden, ei otettu tutkimuksessa kantaa.

Homot adoptoivat lapsia, koska eivät voi saada omia, kuten muutkin hedelmättömät naiset. Jos homoilla on naisen aivot, niin he haluavat lapsia, kuten muutkin naiset. Jos kerran naisen voi muuttaa mieheksi hormoonihoidoilla, niin voisihan homonkin muuttaa mieheksi? Onhan se homppeli mies vaikka kuinka naismainen yksilö olisikin kyseessä? Transsukupuolinen onkin eri asia käytinköhän termiä nyt oikeassa kontekstissä.

No mutta jos sillä on naisen aivot, niin onko se sittenkin nainen, vaikka se näyttäisi mieheltä tai sillä olisi munat? Koska eikös ihminen ole sitä mitä sen aivot on? Siis ihmisen "sielu" on sen aivot. Niin että periaatteessa naisellinen homo, jolla siis olisi naisen aivot, ei olisikaan homo, koska kiihottuu normaalin naisen tapaan miehestä? Ja muutenkin nehän käyttäytyy kuin naiset.

Kävelee kun nainen, itkee kuin nainen, kiinnostuu ulkonäöstään, ym käyttäytyy kuin nainen Mulla on ainakin testot ihan normaalit olleet enkä kovin naiseksi itseäni koe Tarviiko asiaa edes sen kummemmin pohtia? Mikä aiheuttaa heteroutta sitten, jos hormonit aiheuttaa homoutta?

Entäs biseksuaalit, onko niillä sitten osittainen hormonivika vai mitenkä. Eikä tähänkään vielä ole vastattu. Niimpä tietysti, kummallisesti käy näin kun kysytään mikä aiheuttaa heteroutta. Voi olla nyt mutta entä sikiöaikana? On todettu, että raskausvuorokausina Homo seksuaalisen suuntautumisen voisi selittää raskaudenaikainen hormonien vaikutus sikiön aivojen erilaistumiskehitykseen.

Seksuaalikäyttäytymiseen vaikuttava hypotalamuksen etuosa on heteromiehillä kaksi kertaa kookkaampi kuin homomiehillä tai naisilla.

Tutkimukset osoittavat homoseksuaaleilla esiintyneen jo lapsena biologis-anatomisen sukupuolensa vastaisia kokemuksia. Siis jo lapsena ennen murrosiän hormonaalisia muutoksia, aivot olivat muokkautuneet erilaisiksi. Sun mukaan naiset siis etsivät siittäjää ja miehet tyhjentävät pussinsa paremman puutteessa mihin vain?

Aika kapeakatseinen käsitys ihmisen seksuaalisuudesta ja seksuaalisesta suuntautumisesta. Pelkkää hormoneja ja lisääntymiskumppanin etsimistä, pelkkää testosteronia ja estrogeeniä, siitä on seksuaalisuus tehty. Kyl tässä tapauksessa tää teoria ajautuu puuhun sen tikan sijaan. Oli niin monta reikää tässä puussa, että jos alkaisin paikata koloja eli korjata virheellistä tietoa tai päätelmiä tässä tekstissä ni tää näyttäis että sallittu merkkimäärä ylittyy. Naisilla on jopa pienempi hypotalamus kuin homomiehillä, josta voi päätellä miksi naisten seksuaalinen halukkuus on matalampaa kuin valtavalla hypotalamuksella varustetuilla heteromiehillä.

Eli normaali nainen haluaa vähiten seksiä. Sitten tulee homomiehet, jotka haluavat seksiä kuitenkin naisia enemmän. Heteromiehet haluavat kaikkein eniten seksiä, mutta jolleivät saa sitä tarpeeksi naisilta, jotka siis eivät halua seksiä yhtäpaljon kuin heteromies, niin heteromies saattaa harrastaa seksiä myös homomiehen kanssa, koska homomieheltä saa enenmmän seksiä kuin naiselta?

Eihän heteromiehelle ole mitään väliä kuka hänen "munaansa ihmee". Onko se nainen vai mies, hyvältä se silti tuntuu. Sama koskee anaaliyhdyntää, jos heteromies on se joka yhtyy toiseen. Ainoa poikkeus voisi olla heteromieheen yhtyminen, joka saattaisi olla vastemielistä, mutta kun tiedämme että myös heteromiehen anuksessa on g-piste ja eturauhanen joka on täynnä herkkiä hermoratoja, jotka saavat aikaan miehen orgasmin, niin heteromieskin saattaa antaa homomiehen yhtyä häneen.

Mutta ero homomiehen ja miehen kanssa seksiä harrastavan heteromiehen väillä on se että homomiehellä on naisen aivot, mutta heteromiehellä on oikean miehen aivot. Pitäisikö selvyyden vuoksi alkaa kutsumaan oikeita miehiä "miesmies" nimellä ja homomiehiä "naismies" nimellä? Tämä helpottaisi sen erottelua että keskusteleeko naisen vai miehen kanssa?

Kutsutaan heitä vaikka ylen toimittajiksi. Mikä ihme saa heteromiehen pistämään toista miestä? Ei se sitten kovin hetero ole Ratkaisevaa sille onko nainen vai mies on se että millaiset aivot on.

Ajatelkaapa vaikka itäblogin maiden "nais"urheilijoita, jotka olivat syöneet niin paljon mieshormoonia, ettei niitä kukaan ulkoisen olemuksen perusteella naiseksi tunnistanu. Oliko näiden "naisten" aivot miehistyneet vai olivatko he edelleen naisia? Tai näitä SheMaleja joilla on isot rinnat ja näyttävät täysin naisilta.

Ovatko ne miehiä vai naisia?

Seksiä homo ovulaatiovuoto

En ole neurologi enkä hormoniasiantuntija, mutta tuo silti kuulostaa ihan hullun puheelta. Eli hypotalamuksen etuosa on homomiehillä pienempi kuin heteromiehillä. Niimpä tietysti, kummallisesti käy näin kun kysytään mikä aiheuttaa heteroutta. Kuulema kiimaisimmillaan juuri menkkojen jälkeen. Mene vaikka yliopistoon tutkimaan asiaa, kun se niin hitosti kiinnostaa?